Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hak sahibinin telif attıkları, eşleşen videoları gördükleri panelle ilgili görsel, varsa video nereden bulabilirim?
Bununla alakali tek bir panel yok, sorma sebebinizi ogrenebilir miyim?
Gidişatı merak ediyorum sadece hocam. Tam anlamıyla görürsem daha iyi yöntemler geliştirebilirim. Sanırım aranma yoluyla telif olmuyor, doğru mudur?
O sekilde telif olayini cozemezsiniz hocam, cunku hem manuel hem de otomatik olarak bulabiliyor sistem..
Şimdi HBO gibi büyük kurumlar sanırım araştırarak bulmuyor. Otomatik olarak eşleşme yüzdesine göre videoları görüyor mu?
O sekilde telif olayini cozemezsiniz hocam, cunku hem manuel hem de otomatik olarak bulabiliyor sistem..
Manuel olarak video başlığı ve etiketten bulurlar en kolay büyük ihtimalle.. öyle değil mi hocam.
Manuel olarak video başlığı ve etiketten bulurlar en kolay büyük ihtimalle.. öyle değil mi hocam.
Görüntüyü geçsek bile belli bir yüzdelik benzetme olarak sisteme gidiyor hocam. %50 videonuz benziyor vs...
Benzerliği nasıl atlatacağız ki partlara bölerek mi
Bununla alakali tek bir panel yok, sorma sebebinizi ogrenebilir miyim?
tehlikeli sularda yüzüyosunboşverrr yükle atarsa atsın telif bi daha yüklersin
tabiki var özel panelleri, anında telif eşleşen gönderebiliyor
Hocam siz beni yanlis anladiniz sanirim. Bir tane panel yok bunun icin, birden fazla panel var demek istemistim.. Bu isi yapiyorum ben, birakin da bileyim o kadarini..
content id her türlü gelir..
Fakat telifi, Başlık , Açıklama, etiket, Küçük resimden bile bulup gönderebiliyor ( arama yapıyor anlayacağın )
Hatta geçenlerde Eski Türk filmi yükledim, Açıklamayada Güldür güldür, kurtlar vadisi felan yazmış Videoyu çektigim yer, Bana BKM Sedefleon@gmail mi ne Telif yollamış. Direk karşı bildirimde bulundum. Dedim Efendim Yükledigim Video Telifsiz eski bir Türk filmi olup, Telifi size ait değildir. Söz konusu Güldür güldür komedi programı ile uzaktan yakından alakam yoktur. Pardon Güldür güldür değildi Galiba ARkadaşım Hoşgeldin di evetHerneyse sonuç? Karşı bildirim kabul edilmedi
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.