Hakkari'de polis memuru pkklılara fena patladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklı ışid bunlara saldırıyor bunlar devlete

Valla Adam yüzde yüz haklı tabi vur emri yok kafa kesme yok ya o yüzden devlete saldırıyorlar yigiyorsa ısıdle carpıssınlar istanbul'da ellerinde pompalı tufek ile keleşle gezmeyi polise sıkmayı bılıyorlar hadı bakalım alsınlar o sılahlarını da ısıdle savasmaya gıtsınler yerse tabi .

edit : Allah Türk milletini korusun...

Son düzenleme:
sıkın kafalarına gitsin iç güvenlik yasası var ama lafta tabi
beyaz torosları özlemişlerdir bunlar hasret gidertmek lazım...

video eski ilk kobani eylemlerinde olmuş bir olay

polise taş atanı molotof atanı kamu malına ve halkın mülküne zarar verenleri çekip çekip vuracaksın dağda şehirde yakaladığın itleri ibret-i alem için milletin gözünün önünde sallandıracaksın bak bakalım sesleri çıkıyor mu yeter be sustuk sustuk tepemize binmeye kalktı adi herifler lan it oğlu itler devletten yardımı çocuk parası geçim parası öteki beriki derken tüm yardımları çatır çatır alıyorsunuz bu mu yani karşılığı insanda biraz şeref olur şeref bunların yaptığı tamamen yediği kaba pislemek gün gelecek bozkurt dönecek o zaman ne halt yiyecekler bakalım ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar.

Davutoğlu polise vur emri verdi. Yani şuan elinde silah veya molotofla dışarı çıkan vurulacak, vuruluyorda.

İnşallah. Amerika'da polis haksızı dövüyor, bizim ülkede kafasından yemeye hakedenler de hiç birşey yapılmıyor. Oradaki polis dehşeti burada ki vatan hainlerine lazım.

arkadaşlar eski video bu, smdi bu video cok su götürür cok adam banlanır en iyisi kapansın:)

Size yemin ederim,''O gün'' geldiginde,Köseye sıkıstıklarinda bunlar herkesten.hepimizden önce evlerine bayrak asarlar.''Yuv biz mimliketi cuh seviyrik'' diyerek ortalikta dolanirlar.Ben o bölgede Askerdim bunlari cok iyi tanirim.Simdi meydan bos onun icin aziyorlar,simariyorlar.Devlet yada Millet bunlarin karsisina dikilsin o zaman bunlarin delikanliliklarindan hic bir iz kalmaz.Ben bunlar kadar iki yüzlü,hain,asalak bir toplum daha tanimiyorum.Insan olan yedigi tabaga pislermi.?.Benim evde besledigim köpek bile nankörlük yapmiyor.Ama hesap günü bir gün gelecek.......

Son düzenleme:
Çok şey yazardımda banlanmaya gerek yok gece gece. Bir keresinde üyelerden birisi Türk bayrağını almış değiştirmiş kendine avatar yapmış. Buna sinirlendim diye, Türk bayrağını değiştirmiş deyip isyan ettim diye tam 2 hafta ban yedim bu forumda.. O yüzden hiç gerek yok..

Zaten Polisimiz diyeceğini demiş. Delikanlı olsalar yuvarlak olmazlar. İt sürüsü gibi gezipte masum insanlara saldırmazlar.. Delikanlı olsalar kafalarını kesen Işide artislik yaparlar.. Ama nerde bu it sürüsünde o neyse...

Hak edenleri bırakacak halka bi linç edicekler herkes ibret alıcak.Ama nerdeee halk bişey yapsın birini tutarlar onu yakarlar. Ne kadar çok selbest bırakırsak o kadar çok başımıza çıktılar. Bilmiyorlarki bi izin verilse polisime askerimize temizlencek ortalık. Şimdi onada bişey diyemiyorum ülke yönetiyorlar bi bildikleri vardır diyoruz ama bildikleri neyse çabuk herşeyi çözseler iyi olur. Çok can yandı yanmayada devam ediyor. Buna ne analar ne babalar ne evlatlar ne eşler ne cocuklar daha fazla katlanır. Ülkeyi karıstırmayalım diye daha fazla karıstıracaklar haberleri yok. Sen milletin acı çekerken onun elini kolunu bağlarsan. İlk senin kafana sonra kendi kafasına sıkar adaletini............. diyerek.

soru bir bu günlerede nasıl geldik
soru iki kimin cıkarları var

not: cevap vermeyin banlanmayın.

Bunlarda biraz yürek olsa çoluk çocuğun eline molotof verip öne sürmezler çocuğun arkasına saklananın kadından farkı yoktur ki giydikleri elbiselerle de kanıtlıyolar bunu.

“Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin.

Hastayım dersin, doktoru şehit edersin.

Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin.

Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin.

Fakirim dersin, ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın.

Fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun.

Anadilde eğitim dersin, açılan kurslara katılmazsın.

Ben elektrik parası öderken, sen kaçak kullanırsın; senin kaçağın parasını da bana ödetirsin.

Suçsuz sivil insanları bombalarsın, yakarsın; ‘Sıkıntın varsa gel savaşalım!’ deriz, ‘Âa pis faşist’ dersin.

Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın.

Devletten çocuk başına para istersin, sonra o çocukları devlete düşman edersin.

ALLAH, DÜŞMANIN BİLE MERTİNİ NASİP ETSİN.”

Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu

not: bu liste uzatılabilir elbete.

vergi toplarsın
kimlik kontrolu yaparsın
.
..
...

Söylemek istediğin çok şey olurda söyleyemiyorsun ya, ne acı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri