Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özelden iletişim bilgilerimi veriyorum. O bölgedeyseniz reel görüşelim.
@ FGA, Yapım şirketi bir vergi levhasına bakar, oda zaten 8 yıllık var. Telifte karşılıklı bir sözleşme ve ödemeye bakar.Muyap'ın resmi bir ayrıcalığı yok ki, vergi levhası bizimkinden farklı değil ki.
[MENTION=114]FGA[/MENTION] üstad ın dediği çoğu rapçi beatlerini muyap tan alıyor.
yani muyap ın fon müziğini kullanıyor.
rapçilerle anlaşsanız bile onların olmayan beat ler için muyap la anlaşın![]()
İzlenmeleri iyi olan dedim. Eğer izlenmesi iyi olan gruplar varsa benimle iletişime geçerler. Ve bu parayı öderim. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.İnandırıcı gelmiyorsa Özelden iletişim bilgilerimi veriyorum arayınız. Bire bir konuşursak belki inandırıcı gelirimde burayada bu mesajı yazma zahmetiniz olmaz. Biz bu mesaj ile yatırım yapıyoruz ve yapacağımızla ilgili bilgi verdik. Eşi dostu olanlar bize ulaşırlar. Türkiyede bu alanda daha hit site mi var başka yerlerde duyuru yapalım.
150 000 sana büyük bir rakam gibi gelebilir ama benim için normal bir rakam olabilir. 150 000 rakamının sabitlenmesinde ki amaç ise bize bu parayı kazandıracak kadar hit sahibi insanlar ulaşsın.
Ek olarak siz Muyap'ı 150 000 tl lik şirket mi sandınız. Ajdar bile inci sözlükten 100 000 dolar istemişti bir kahve içmek için.![]()
İnandırıcı gelmiyorsa size özelden bilgilerimi atıyorum arayınız.
Kimseye uyarıyı Dikkate alın, illa alın, veya almanız faydanıza olur demedim. Bu yayınları yapanlarla iletişime girmek istedim. Kimsenin canını yakmayalım. Ekmeğine mani olmayalım, en azından bu forum üyelerinin ekmeğine mani olmayalım. Tanımak istedim bu tür yayınları yapanları. Yanlış mı yaptım sizce. Böyle özelden tanışmakmı daha iyi yoksa telif yedikten sonra tanışmak mı daha iyi. Kim gelip ben bu şirketim,bu şirketim, şunun bunun telifini aldım diyor, ortalık yerde. Arayın görüşelim dedim. Kim irtibata geçtiyse numaramı verdim adresimi verdim. Görüşelim dedim. Yanlış mı yaptım. Ek olarak para teklifi sayesinde iletişime geçenlerde oldu. Bu kötü mü?
75000 euro vergi veriyorsunuz, allah razı olsun sizden. Web sitenizi versenizde pc alımlarımız çok oluyor. Sizden pc alımı yapsak, nede olsa devlet demek sizin paranız demek, paramız boşa gitmez, bari devletimize gider.
Siz söyleyin. Yukarıda ki mesajdan nasıl bir art niyet çıkabilir?
Bir insan böyle bir mesajla neyin peşinde olabilir. Bir art niyet çıkarın ve mesajımı nasıl editlemem gerektiğini söyleyin. Söz editleyecem.
1. Yarın öbürgün telif yiyenler bize dönmesin, şimdiden görüşelim, bir elemana söyliyecez, bize ait olan her müziğe telif atacak. Bu müziği kaldırır mısın? falanda filanda, bunlarla uğraşmak istemiyoruz.
2. Müzik eserleri sahibi olan arkadaşlar varsa ulaşırlar. 150000 değerinde ürün arıyoruz. Ben nasılki 150000 binlik araba aradığımı, nete yazabiliyorsam, bu değerde hak talebi aradığımı da yazabilirim.
İnsanlar minimum ve maksimum değerler söylerler, o değerlerde ürün aranır,o değerde olmayan ürünler ise değer belirten kişiye listelenmez, öyle bir durum. Bende minimum değeri söyledim, maksimum değeri görüşürüz.
3. Art niyetli biri özeldende olsa kişisel bilgilerini alenen vermez. İletişime giren herkese kişisel bilgi verdim.
O paraya Muyap'ı satın al demişsiniz.Onların değerini öyle sanmadınızsa bu metafor nedir?
Allaha emanet.
etc_computer nickli arkadas zaten muyap icin 150.000TLlik firma dememis, konuya alintilar ekleyecegim, sonra kisisel gorusum.
etc_computer Nickli Üyeden Alıntı: 150.000 TL den bahsediyorsunu ki minimum demissiniz yanlismi anladimacaba ? en dusuk 150.000 TL odeyerek bir kisinin telif hakkini aliyorsaniz bu gucunuz varsa Muyap i satin aldim deyin daha inandirici olur.
Siz yazmissiniz ki bolgedeki tum telifleri aliyoruz ve minimum odemeniz 150.000TL ise sanirim bu bolgemizde amator-profesyonel binlerce kisi olacaktir, yani 1 kisi degil ki bu da etc_computer nickli arkadas gibi dusunmemize olanak verecektir, telif konusuna gelince youtubeda zaten sinir yok bu konuda, neye telif spam gonderirsen gonder isliyor, kiskanclikta da sinir yok acgozlulukte de, kendi videona bile telif yersin o denli, gelelim bir baska konuya, muyap vevo gibi yapimcilarda reklam cikmaz ve bunlar izlenim basina odeme alir, 150.000TL telif verecegin bir kisinin de o parayi cikarmasi icin 150.000.000 izlenim almasi gerekir ki hani belirtmissin bu işlerden para kazanmayı bekleyeceğine direk peşinen ödeme almak istiyorlarsa PM yoluyla ulaşsınlar diye, ben daha kurtce rap olarak bile 3.000.000 uzeri izlenme alana denk gelmedim ki bu durumda hemen herkes seni kandirmis olacak sen yillarca bekleyeceksin minimum odedigin 150.000TL geri gelsin diye, almis oldugun sanatcilardan birkacini burada paylasirsan zaten kac izlenim almislar gorebiliriz yada pm ile gonderdiklerin bize paylasirsa genel bilgilenir, amac geneli bilgilendirmek olsun diye konu acmissiniz ama ozelden bilgi vermenizi anlamadim, kopyalanirsa zaten elemaniniz hazir bekliyor.Bir baska husus ise youtube isinde yeni olmaniza ragmen bu kadar cesur olmaniz, bunlar benim kisisel gorusum bu arada gunyap tan benim haberim yoktu ama anladim ki google da haberdar degil.
Sanirim anlamadiniz ben yurt disindayim ve soyledigim rakamin pek bir onemi yok ayrica muyap i satin alin dedim diye 150 Bin TL ye gercekten almayi dusunmediniz sanirim yani soyle aciklayim...
150 BIN TL den basediyorsunuz ya madem bukadar paraniz var ustune 10 bin kat koyunda muyap i satin alin mi demeliydim yada muyap a bir gercek deger mi bicmeliydim ?
Odedigim vergide ayni sekilde yani benim gozumdeki degerini soylemeye calistim simdi oturum 3 asagi 5 yukari devlete odedigim verginin tam tutarinimi soyleyim ? yada soyle anlatiyim, 150 bin TL 55.70 yapar bu arada bak ince hesabp yapinca deger iyce dustusimdi net bir rakam cikarmak zor odedigim vergiye gelince cun ki Bulungudum Ulke vergi ustune kurulmu %21 vergi oduyoruz biz sizin su %18 KDV niz var ya iste biz onu %21 olarak oduyoruz Muhasebeciye soylerim bu yilin vergi fonunu hesaplar ne odeyecegim onu net olarak yazarim.. birde bu lafima karsilik soylediniz sanirim devlet demek sizin paraniz demek gibi bir laf etmissiniz ya, devlete calisiyoruz derken bu kelimeler... sizin anladiginiz tarzda anlam tasiyan bir kelimeler degil ben kimim ki devlete calisiyim
sen var ken bizim kazancimiz nedir ki
Ayrica Ben Guney Dogu ile calismiyorum bu lafimi kesinlikle farkli anlamayin cun ki butun laflarimi anlamak istediginiz gibi anlamissiniz bunu anlamak istediginz gibi anladiginizda ters seyler cikabilir bu yuzden Sakin Anlamak Istedigniz Gibi Anlamayin Diyarbakir basta olmak uzere bir kac guney dogu illeri ile calismiyorum ( Sirket Prensibi ) Kurulusun ili onemli degil bizler yonetimi ele aliyoruz...
Bak guzel kardesim benim lafimi ilk basta yanlis anladiniz ve olur olmaz akliniz sira lafinizla beni dovdugunuzu dusunuyorsunuz, ben bu forumda cok ciddi tartismalara karismis birisi degilim cun ki kimsenin etlisinde tuzlusunda degilim, ben girerim foruma sorulmus sorulara bakarim biliyorsam yardim eder cikarim, alternatif olarak ilgimi ceken konuya girerim fikrim varsa elestirimi yapar cikarim..
siz bana dediniz ki boyle hit alan baska site varsa soyleyin orayada konu acalim biz sadece iyi niyetimizle yaklasiyoruz dediniz..
1- Trilyonluk bir proje isine giriyorsun 100 TL verip bir hostin almiyorsun ve bana kalkip diyorsun ki dostumuz var dusmanimiz var niye reklam edelim diyorsun burda yaptigin ne ??? ayni sekilde numara icinde soyluyorsun telefon numarasini aciktan niye veriyim diyorsun ozelden gelen veriyoruz diyorsun boyle ticaret olmaz gec onu..
2- Baska hit alan forummu var diye sordun R10 dedim bu forumdan daha eski verdigin cevap su. orda uyeligim yok, olamaz ki zaten orasi ucretli150 bin TL Tavugu Gaz gelecek diye veriyorsun ama 100 TL verip bir foruma uye olmuyorsun ??
3- Gunyap ( Gunyap yapi malzemeleri satan bir insaat firmasidir merkezi ise ISTANBUL soy isminden esinlendirdin sanirim bana 65 yillik firmayiz diyorsun ama ya bu isimle hic bir firmaniz yok yada gercek firmanizin adini vermiyorsun
4- Ankara olarak belirtmissin forumda ama Diyarbakir numarasi veriyorsun
5- Hakkinda arastirma yaptim suan vermek istemiyorum ama 2 adet sabit telefon ve bir adet cep telefonu cikti bunlarida arastirdim kurumsal bu arastirmam genis capli degil ama gecenin bu saattinde bukadar oluyor idare edin, numaralar kurumsal gibi durmuyor.
6- ayrica verdiginiz telefon numarasina ait adreslerin de cevre goruntulerini inceledim 65 Yillik bir firma ismine rastlamadim
7- daha cok soylenecek sozler var ama inanin bana uykum var zaten sacma sapan bir arastirma icine girdim iyce sinirlerim bozuldu fazla birsey demiyorum fakat sizi yarin detaylica arastiracagim...
8- hani dediniz ya nasil bir art niyet olur diye...
kendi muzigi kendi sozleri olan bir kisinin hakkini size devrettigine dair belge alip parasini odememek gibi bir art niyetiniz olabilir mesela.... art niyet aradiktan sonra cok bulunur onu gecin...
ayrica bu ise girdinizmi girmeyimi dusunuyorsunuz tam belli degil yada ben anlamadim... Girdiyseniz ortada fol yok yumurta yok bir kisi bir ise girmis ise dost dusman isi degil bu, ne yapiyoruz komsu koyun kizinimi aliyoruz ? asiretler arasi dusmanlik cikacak bir isemi imza atiyorsuuz yoksa bu isi yapmak isteyen bir varda el altinda yoluna tasmi koymak istiyorsunuz ? ben bu isin saklanmasindaki dost ve dusmanlik ksimini cozemedim.!!!
herseyiniz tam gibi kisileri daet ediyorsunuz ama bana diyorsunuz ki surda burda soyle sektorde 65 yillik firmayiz muzik isine girmeyi dusunuyoruz diyorsun bahsettiginiz sektorlerin hic birinde diniza rastlamadim....
ve o mesajiniza da henuz bu isi resmi olaarak baslatmadiginizi anladim fakat bu konuda resmi olarak baslattiginizi hatta ihtarlara baslayacaginizi anlatiyorsunuz ?
yeter diyorum ama duramiyorum bence bukadar yeter...
madem ki benim mesajimdan size dolandirici dedigimin iddasini cikartiniz, bir telefon numarasi vermeyle dolandirici olmadiginizi kanitliyamazsiniz..
65 yillik dediginiz birsuru sektor saydiginiz firmalarindan birtanesinin yetki belgesini bana gozterin sizle alakasini ?
son bisey daha ya demedin yapamiyacagim.... Trilyonluk islerden bahsdiyorsunuz 2500 TL ye dukkan kiraliyorsunuz ihtiyaciizmi var ? bu beni alakadar etmez de sundan soruyorum ihtiyaciniz varsa neden Trilyonluk islere kalkiyorsunuz yok ise Neden 2500 TL istiyorsunuz madem cok iyi niyetlisiniz fiyati daha makul tutun... sacma oldugunu biliyorum ama sacmaliklar oldugu icin acikladim... kisilerin yuzlerini karalayip koyuyorsunuz kisinin ozeline saygi diyelim ozaman o kisi neden niye pos veriyor ? hic resim olayina girmesin ya arkadasim acikcasi ben seni karistirdikca sacmalik dokuluyorsun...
Ben ozur dilemeye raziyim... yukarda saydiklarimin hepsini sil at bana muzik yapimcisi olduguna dair bir belge gonder. ben dostunda degilim dusmaninda alip ulusal gazetede yayinda yapmayacagim ama gozter bana belgeni bende cikiyim soyledigim butun laflar icin ozur dileyim.!!!! saat sabahin 3:30 u, uykumun icine ettin sagol
---------- Mesaj saat 03:25:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:22:41 civarında gönderildi. ----------
en son yazdigim mesaji okurmusunuzdaha neler neler
![]()
okudum hepsini, ilk mesaji gorunce yazayim dedim ama sonra bir suru forumda dusmanim oluyor diye vazgectim, ama bu sebeple susmaya da vicdanim elvermedi.
Ben konuda inandiricilik goremedigimi soyledim sadece, benim durumumu cok guzel aciklamissiniz muyap olayinda ama arkadas anlamak istedigi gibi anladigi icin durumlari cok farkli yerlere cekti.
en dusuk tutar 150 BIN TL den bahsediyor... sanki bir ksi ariyor gibi, Web sitesi kullanmiyormus nediye ozaman web uzerinden bir forumda reklam yapiyorsun ya ?
Dostu varmis dusmani varmi her yerde numara veremezmis Dukkan kiralarken butun GBT sini dokuyor ama.
yok telifini almis da hakkini almista, muyap ile yaris ediyor onun vergi levhasi ile bunun ki ayniymis... madem oyle nediye forum sitelerinden amator sanatcilar topluyorsun kos koca firmasin muyap la kendini bir goren, gelmis buraya amator sanatci topluyor...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.