Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sil bir daha yükle taktiği var. bi de onu dene
Bende hâlâ geçerli oluyor. Ama önemli olan gecikmemek. Videonuz yüklendiği anda yapmanız gerekiyor. Bazen unutuyorum videoyu, o zaman ne yapsam olmuyor. Ama anında yaparsam dolar ışığı yanıyor.Gecikirseniz silip yükleyin, kaçırmayın hemen yapın.
varsayılan ayarı yapalım demek istedin sanırım
Varsayılan? Ben elle yüklüyorum videoları, yüklerken isim açıklama etiket giriyorum hepsine aynı şeyi. Title değil videonun adı neyse onu giriyorum. Sonra video yükleniyor, hemen video yöneticisinden para kazanmayı kapatıp etiketi silip para kazanmayı açınca genelde oluyor. Eğer o olmazsa yine para kazanma kapatıp her şeyi silip isme sadece A yazıyorum, para kazanma açıyorum dolar yanıyor.![]()
Bende hâlâ geçerli oluyor. Ama önemli olan gecikmemek. Videonuz yüklendiği anda yapmanız gerekiyor. Bazen unutuyorum videoyu, o zaman ne yapsam olmuyor. Ama anında yaparsam dolar ışığı yanıyor.Gecikirseniz silip yükleyin, kaçırmayın hemen yapın.
title hala geçerli ve unutmayın etiket boş kalacak kategori eglence olacak o sayfadan çıkılıp video yöneticisi sayasına dönüş yapılım 3 ve ya 4 kez f5 yapılıp ondan sonra $ yanacakdır bende yanmayan yok yandex browser da daha etkili işe yarıyo ama cromede takılıyor sebebi ise google ile endex çalışması bu benim gölemimdir. tşk
Kategorini söylermisin aynısını yapalımBen video adını 34 yapıyorum açıklama ve etiketi siliyorum yanıyorama benim çalıştıgım kategoride yanıyo herkeste çalışırmı bilmem
![]()
Kategorini söylermisin aynısını yapalım![]()
Video kategorisini ne yapıyosun peki bende yabancı film çok uzak sayılmamyabancı dizi şuan hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.