Halk Tarafından Linç Edilen Tofaşçılar

İnsanlara şiddet hoş bi durum değil. Ama bu tofasin içibdekiler insan olanayacagı için çogalmalarını engellemek için yok edilmeli. Olduremediyseler linç vakit kaybı olmuş

iyi olmuş ağzını burnunu dağıtsınlar bu tofaşçıların milletin huzurunu kaçırmaktan başka bi işe yaradıkları yok bu kekoların 5 bin liralık arabayla neyin peşinde bunlar anlamadım. Bişeye benzese gam yemicem şekilsiz teneke parçasına niye bu kadar taparlar anlamış değilim

Keşke arabanın da camlarını patlatsalardı iyi oluyor böylelerine. Gecenin 12 sinde 20 liralık egzozla milleti uykusundan uyandıran 15-22 yasındaki beyin yoksunu cahil herifler az sövmüyorum bu tiplere :mad::mad:

Videoyu izlerken başım döndü bu ne kadar iğrenç bir video çekimi böyle :D Ama adamlar haketti bence o kadar insanı sen o meydanda zaten rahatsız edemezsin, geç bile kalmışlar dövmeye. Zaten bu genç tofaş falan kullanan tiplerin %80'i Arabesk rap açıyor böyle son ses müzik kafayı çıkarıyor artist artist konuşuyor, müstehak bunlara gram acımadım valla :D

---------- Spam Engelliyici 16:26 ---------- Önceki Mesaj 16:26 ----------

bu arada etraftan insanlar ne çabuk geldi :)
saniyeler içinde daldılar :D

herkes demek ki bir kıvılcım bekliyomuş hocam şöyle bir şey olsa da bu denyolara girsek diye :D

---------- Spam Engelliyici 16:27 ---------- Önceki Mesaj 16:26 ----------

İnsanlara şiddet hoş bi durum değil. Ama bu tofasin içibdekiler insan olanayacagı için çogalmalarını engellemek için yok edilmeli. Olduremediyseler linç vakit kaybı olmuş

Ahahah kahkaha attım gördüğüm en iyi yorumlardan birisi :D :D

Beni en çok sinir eden bu tiplerin o arabalara Türk bayrağını asmaları oluyor,
ama genede linç ve şiddeti destekliyemiyeceğim.
Başka bi çözüm bulmak lazım bunlar için

Hocam ben öyle düşünmüyorum yani biliyorum ironi maksatlı dediğinizide.

Keşke bilinç olsa bu tür insanlarımızda benim şahsi arabam şuan mevcut değil, şahsen tofaş alacak olsam bile uygun diye bu tipler sayesinde insan 2 kere düşünmek zorunda kalır.
Yani keşke akıllı medeni düşünen yapıda insanlar olsa ben şuna da karşıyım sırf sanayi stil gibi davranıp tofaşcılarada da bi antiliğim yok
biraz daha bunun orta sınıfın üstü ve zengin tiplerin de böyle ruhları var adamlar bmw ve ya honda s2000 alıyor halkın içinde dehşet saçıyor,
git kapalı pistte ne halt ediyorsan et. ben toptan böyle trafik terörü eğlencesinin bile bi amacı olmayan tiplere karşıyım yani.

Yani zengin yapsa havalı görüp tofaşcı yapsa ayıplamak da ayrı bi sorun ülkemizde

Son düzenleme:
Kazadan önce görünen kişi sayısı 15,çarptıktan 3 saniye sonra 150 :D

Gecenin köründe 5liralık egzoz ile milleti rahatsız ediyorsan daha beterinide haketmisindir zaten arabayada zarar verselermis keske

yazık olmuş çarptığı kişi muhtemelen uyaracaktı milletin geçip gittiği yer yayalara açıp bi yerde bu tarz saçma sapan işler yapanlar harbi insanın sinirlerini bozuyor ama mahalle nasıl rahatsız olduysa alayı koştu geldi

olay belli çarpma değil. o çocuk zaten onları durdurmaya gidiyor halk değil o semtin elemanları bunları bir güzel indiriyor normal şeyler bunlar :D

Böyle hayvanlara ders vermek lazım tabi..

Hayvan gibi şey yapıyolar :D yapacakları işi yav

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri