Hamile kadına el kaldırdı

Benim anlamadığım şimdi videoda yorumlarda ben olsaydım o adamı söyle yapardım böyle yapardım yazanlar var burası köy veya mahalle arası degilki bildiğin meydan merkez herneyse orada bir tane delikanlı yokmuydu dövmesini geçtim tutsun silkelesin sadece yaşlı dayılar kalmış ortada onlarda elinden geleni yapmış Askerimiz olmasa orada video içinde rahatlayamazdım izlerken

Benim anlamadığım şimdi videoda yorumlarda ben olsaydım o adamı söyle yapardım böyle yapardım yazanlar var burası köy veya mahalle arası degilki bildiğin meydan merkez herneyse orada bir tane delikanlı yokmuydu dövmesini geçtim tutsun silkelesin sadece yaşlı dayılar kalmış ortada onlarda elinden geleni yapmış Askerimiz olmasa orada video içinde rahatlayamazdım izlerken

onların etkinlik alanı klavye başında oluyor

Biraz kafası kırık olan bu tarz olaylara kendini atar. Ya da akıllı saldırmak lazım ve de bu konuda eğitim sahibi olmak lazım. Kimse canını kolay kolay ortaya atmaz. Bu dediğime tepki göstermeyin ama ekran karşısında takındığınız o öfke ve hırs birebir durum da geri tepebiliyor ki birçok kişi için bu durum geçerli. Bu durumu kendim yaşadığım için biliyorum. İstanbul'a gittiğim birgün. Adam elinde çocuğu olan eşini saçını tuta tuta sürükledi. Bir Allahın kulu birşey yapamadı. Yani ben olsam şöyle yaparım, böyle yaparım demekle olmuyor. Orda var en az 20-30 kişi. Hiçbir şey yapmadı. Ama bir askerin saldırısıyla herkes üstüne çuvlandı.

Konu eski olması lazım, Avrupa yada Abd'de böyle birşey yapsa, o kişi en az 3-5 sene hapis yatardı.
İşte ülkedeki Adalet nasıl işliyor burdan çıkarım yapabilirsiniz.
Eleman elini kolunu sallaya sallaya geziyor dışarda.

Olayın aslını bilmiyoruz tabi ki ama bu elemanın dışarda gezmesi benimde kanıma dokundu .

Olayın aslını bilmiyoruz tabi ki ama bu elemanın dışarda gezmesi benimde kanıma dokundu .

Olayın aslı su motorcu serseri sokak arası meydan gibi bir yerde haldur huldur sürüyor ve çantalı bir bayana çarpıyor sonrasında sen misin yoldan çekilmeyen sağa sola saldırmaya baslıyor.

Olayın aslı su motorcu serseri sokak arası meydan gibi bir yerde haldur huldur sürüyor ve çantalı bir bayana çarpıyor sonrasında sen misin yoldan çekilmeyen sağa sola saldırmaya baslıyor.
Dediğim gibi bilmiyorum. Böyle bir sebepten etrafa saldıran insanın dışarıda serbest bir şekilde gezmesini aklım almıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri