hangi alanda çalışmalı ve hangi kelimeleri kullanmaliyim

• Kullanıcı trizle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

trizle

Yasaklanmış
Merhaba forumdaki arkadaşların da bildiği gibi youtube işine yeni başladım ve videoyap botu kullanıyorum fakat izlenme sayısı bakımından hangi kelime ve alanda videoları arayip kanalıma eklemeliyim yardım ve önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar

benden sana 5 ay bu işlerle uğraşmasına rağmen kuruş kalanamamış biri olarak tavsiye. asla ama asla popüler konularda çalışmaya kalkma. yedirmezler. yok failmiş yok araba kazalarıymış şuymuş buymuş sakın girme. bak adam 3 ay önce çocuk oyunlarına dair kanal açıp 160 bin abone yapmış, türevi kanallarda da bir o kadar abone var. sektör büyüklere hitap eden gamerlara doysa da kids yani çocuk kategorisine hitap eden gamerlara aç. bu sadece örnek. gözünü en tepeye dikme, orada var olma şansın çok düşük. emin ol ben denedim, okudum okudum okudum çalıştım çalıştım çalıştım ama sonuç hep aynı oldu. daha derinlere in, daha küçük işlerde kendini ekol olarak tanıtmaya çalış. atıyorum gamer diyince youtuberın aklına 50 den fazla oyuncu gelebilir ama kids gamer denildiğinde 2-3 tane gelir. o şekil sen de kendine ufak ama etkili bi kategori bulup vaktini öldürmeden yalnızca orda yürü. ben videoyap botunun süresi bitsin diye bekliyorum şu an. o bittiği an vds alıcam ve bu kategorilerde kendi çalışmalarımla yürücem. bi bota bağlanıp kazanılmıyor emin ol. çünkü o upload sınırı denen illet seni bu işten soğutuyor.

bendende sana tafsiye hangi kategori olursa olsun... Amerika, Israil, Denimarka ve Norvec bu ülkelerden izleyenler toplamaya bak gerisi hikaye...

Filipinlere yonel der ve susarim :)

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri