Hangi alanda-kategori de web sitesi acmaliyim ?

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
Arkadaslar yakin bir zamandan itibaren web siteleri ilgimi cekmeye basladi..
Ama ne tur kategoriye yonelecegimi bilmiyorum tecrubelerinize ihtiyacim var kategori bulacagim oneri ve yonlendirici bilgiler ihtiyacim var ..
Ek olarak toplu domain alicagim ucuz olacak sekilde nerden temin edebilirim + kupon varsa verebilir misiniz bide hangi sitelerden kelimelerin aranma tiklanma hacimlerine para kazandirma statulerine bakabilirim ?
Son olarak yemek tarif siteleri kazandirir mi
sorularin cevaplari icin tesekkurler...
Dn : bu konularda tecrubelerinize ihtiyacim var sizinde bu yollardan gectiginizi unutmadan yorum yapmanizi diliyorum

Ben birçok konuda site açtım. Çoğu uzun uğraşlar istiyor. 2-3 Ay sonra forum açmayı düşünüyorum.

kategori olarak düşünme bunu, bildiğin şey üzerine açmalısın site açacaksan. site işleri youtube gibi değil malesef. çok emek istiyor, sürekli güncellik istiyor. eğer bilmediğin bir sektörde site açarsan bir süre sonra sıkılırsın kepenkleri indirirsin benden sana bir tavsiye. şuan bir indirim kodu var mı bilmiyorum godady promo code diye vs aratırsan karşına çıkar ama indirim kodları. onlar da tekli alımlarda geçerli ama topluda değil sanırım. her neyse. adwords'e giriş yaparak da kelimelerin aranma hacimlerini, rekabetlerini, tbmlerini görebilirsin.

kategori olarak düşünme bunu, bildiğin şey üzerine açmalısın site açacaksan. site işleri youtube gibi değil malesef. çok emek istiyor, sürekli güncellik istiyor. eğer bilmediğin bir sektörde site açarsan bir süre sonra sıkılırsın kepenkleri indirirsin benden sana bir tavsiye. şuan bir indirim kodu var mı bilmiyorum godady promo code diye vs aratırsan karşına çıkar ama indirim kodları. onlar da tekli alımlarda geçerli ama topluda değil sanırım. her neyse. adwords'e giriş yaparak da kelimelerin aranma hacimlerini, rekabetlerini, tbmlerini görebilirsin.

Tesekkurler bu tur yorumlar istiyorum

Ben siteyi surekli guncel tutucam zaten tutmuyacaksam para kazanamak icin ugrasmanin anlami yok.
Sektor konusunda bilmiyorum hic bir bilgim yok ama bir sektorde tek basima baska sektorlerde arkadaslarimla birlikte yogunlasabilirim
Birkac domain almak istiyorum bir anda toplu indirim gibi bisey ariyordum
Aswords e bir turlu giremiyorum kayit icin kart istiyor..

Tesekkurler bu tur yorumlar istiyorum

Ben siteyi surekli guncel tutucam zaten tutmuyacaksam para kazanamak icin ugrasmanin anlami yok.
Sektor konusunda bilmiyorum hic bir bilgim yok ama bir sektorde tek basima baska sektorlerde arkadaslarimla birlikte yogunlasabilirim
Birkac domain almak istiyorum bir anda toplu indirim gibi bisey ariyordum
Aswords e bir turlu giremiyorum kayit icin kart istiyor..

rica ederim ne demek, eğer ben konu ne olursa olsun siteyi güncel tutabilirim dersen tbm oranları güzel kelimeler üzerine yoğunlaşabilirsin. ekip olmak işleri kolaylaştırır ama arkadaşlarına sonsuz güveniyorsan gir, yoksa sıkıntı çıkartabilir ekip.

Bigrock .NET Domain Discount $1.35

bak burada .net domainler 1.35$'a kaydedilebiliyormuş. r10da gördüm bu kampanyayı. şuan başka kampanya yok sanırım. ben denk gelmedim, ben de arıyorum hatta alacağım 3-5 domain. denk gelirsem söylerim.

adwords kart konusunu bilmiyorum malesef, yıllardır bir hesabım var oradan girip girip bakarım. kart falan tanımlatmış mıydım hatırlamıyorum :/

Bende toplu olarak com net alicam 20 den fazla gibi Bigrock.in guvenlimidir acaba burdan toplu alabilirmiyiz. Bilgisi olan arkadaslar yardimci olurlarsa. Sevinirim multi olarak alabilme imkani varmi burdan aldiktan sona godaddy tasiyabilme imkani varmi guvenli olma acisindan ?
Dn konu gunceldir hala kategori arayisindayim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri