Hangi antivirüs kullanmayı önerirsiniz ?

Hey

Kayıtlı Üye
Son zamanlar malum piyasada herkes virüs yayma derdinde gerek btc gerek botnet bilmem ne.ücretli ücretsiz önerileriniz nelerdir ? Ücretsiz için asla crack istemiyorum trial kullanır bitince format atarım fakat orijinal ve uygun olarak hangilerini önerisisiniz ?

iObit'in var gayet güvenli ayrıca internette 180 günlük premium lisans kodu ücretsiz var bir tane blogta kullan derim :)

iObit'in var gayet güvenli ayrıca internette 180 günlük premium lisans kodu ücretsiz var bir tane blogta kullan derim :)

Keylogger botnet ve btc virüslerine karşı ayrıca Webcam izleme dinleme olaylarına karşı nasıl peki ?
Ayrıca pc performansı ne kadar etkiliyor ?

Virüs programı kullanmıyorum.Kafamda rahat :D
Bilgisayardan anlayan insan kolay kolay virüs bulaştırmaz pcye (Şahsi düşüncem)

Keylogger botnet ve btc virüslerine karşı ayrıca Webcam izleme dinleme olaylarına karşı nasıl peki ?
Ayrıca pc performansı ne kadar etkiliyor ?

indirdiğin her programı sen daha indirirken kontrol ediyor ve güvenliyse sağ altta bu dosya güvenli diyor virüslü ise yani keylogger veya truva atı tarzı virüs varsa dahada iyi yanı WannaCrypte virüsü bile varsa direk bildiriyor ve dosyayı siliyor Ayrıca Yanında Advanced System Care indirirsen ve onuda aynı blogtaki lisans ile aktif edersen internetini %300 hızlandırıyor kısacası iObit en iyisi diyebilirim :) Ayrıca arama ve farklı sitelere bile girerken siteleri daha sen girmeden tarıyor ve şifre çalma türü bir şey varsa onu engelliyor :)

Virüs programı kullanmıyorum.Kafamda rahat :D
Bilgisayardan anlayan insan kolay kolay virüs bulaştırmaz pcye (Şahsi düşüncem)

Bende öyle düşünüyordum ama artık bizim bilgimizin ötesinde şeyler çıkıyor yeni yeni.wana cry diye virüs dünya ülkelerine girdi o ülkeler bilgisayarı bilmiyor muydu :) benim gibi bilgisayarındaki bilgiler evinden arabandan değerliyse önlem şart :)

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:58 ----------

indirdiğin her programı sen daha indirirken kontrol ediyor ve güvenliyse sağ altta bu dosya güvenli diyor virüslü ise yani keylogger veya truva atı tarzı virüs varsa dahada iyi yanı WannaCrypte virüsü bile varsa direk bildiriyor ve dosyayı siliyor Ayrıca Yanında Advanced System Care indirirsen ve onuda aynı blogtaki lisans ile aktif edersen internetini %300 hızlandırıyor kısacası iObit en iyisi diyebilirim :) Ayrıca arama ve farklı sitelere bile girerken siteleri daha sen girmeden tarıyor ve şifre çalma türü bir şey varsa onu engelliyor :)

Bildiğiniz linki gönderir misiniz hocam çok sağol değerli bilgiler için :)

Bende öyle düşünüyordum ama artık bizim bilgimizin ötesinde şeyler çıkıyor yeni yeni.wana cry diye virüs dünya ülkelerine girdi o ülkeler bilgisayarı bilmiyor muydu :) benim gibi bilgisayarındaki bilgiler evinden arabandan değerliyse önlem şart :)

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:58 ----------

Bildiğiniz linki gönderir misiniz hocam çok sağol değerli bilgiler için :)

http://www.iobit.com/en/advanced-systemcare-antivirus.php(Bu Advanced System Care Ultimate)

Buy IObit Malware Fighter PRO to Remove Spyware, Trojan & Malware even Block Ransomware like Petya / GoldenEye – IObit (Bu antivirüs linki)

Ve buda benim yaptığım set ;
ga6zuy

http://prntscr.com/ga6zuy

cracklenen bilen hiçbir antivirüs programına güvenilmemeli bence :) online tarat windows defender yeter bence

cracklenen bilen hiçbir antivirüs programına güvenilmemeli bence :) online tarat windows defender yeter bence

Advanced system care ve iObit malware fighter'ın orjinal lisans kodu benim bahsettiğim başka siteden indiripte yardımcı program kullanmıyorsunuz direk orjinal siteden indirip lisansı giriyorsunuz ve aktif oluyor :)

Virüs programı şahsen kullanmıyorum. Çünkü gereksiz sistemi yorduğunu düşünüyorum. Tabi ki bilgileriniz varsa ona bişey diyemem.

Virüs p kullanmıyorum ama ayda bir kullandığım kuvvetli tarama programları var. İobit yazılımların öneririm ama system care dışındaki programlarını kullanmıyorum. Onun yerine

1 - Malwarebytes
2- Spyhunter
3- Gridinsoft anti-malware

Artı olarak, madem bilgileriniz evinizden arabanızdan önemli o halde kaspersky virüs programını satın almanızı tavsiye ediyorum.

siteyi at bizde faydalanalım o zaman :cool:

Siteyi ilk sayfada verdim birde buraya Advanced system care ile iObit Malware Fighter'ın lisans kodlarını yazayım faydalanın :D

Advanced System Care
10.5 version Pro license KeyS : 8E5F0-7E61B-F60E2-2EA74

5F90C-4A11F-1BD01-DAC74

Advanced SystemCare 10.5 Alternatif Lisans Kodları

DB0AD-A60FF-96773-E6974
7FAC5-4AB1D-FFC7F-5CFD6
77756-FDDE0-1675D-55D84
9E811-1E7A2-79164-20674
76579-1E116-4F70E-2D2F7
61D7E-06323-689F2-6FA84
E138C-690E1-C7C5D-1E384

Malware Fighter 5.2 Lisans Kodu:
971CC-7A3A2-F4D46-3F9A1
38691-1AA05-4AE43-A0074
CB8BA-89472-C3E99-35FB3
25E94-805CC-F4520-4A684
CCA2A-F1302-A9E00-BC484

Diğer Kodlar ;
http://hayatbilgisiguncel.blogspot.com.tr

Avira kullanıyorum yıllardır ücretsiz sürümünü. Avira browser safety beraber geliyor. Adblock gibi reklamlarıda engelliyor.

Hic kullanmiyorum cok nadir anti kullanmisindir..... Deepfreze kullaniyorum yillardir. Anti pcyi cok yoruyo.

!!! Mobildeyim !!!

Ben önceden uzun bir süre emsisoft kullandım her türlü siteye girip çıkıyordum hiç vürüs derdim olmadı Şu ankullandığım pc sıstemı dusuk bu nedenle kullanmıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri