Hangi banka verir ?

SoLoLee

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar

Öğrenciyim bankamatik kartım var.
Kredi kartım yok.
Acil 1200 TL para lazım.
Taksitle ödeyebilirim.

Banka verirmi ?
veya başka nerden çekebilirim ?
Bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa çok teşekkür ediyorum.
Daha önce bu tarz bilgisi olan varsa ?
Lütfen konuyu baltalamayalım rica ediyorum acil durum
teşekkürler.

Kredi kartı çıkar taksitle 1500 liralık telefon al daha sonra git sat paraya çevir.Çoğu arkadşım böyle yapmıştır.

Üniversite öğrencisiysen o kadar parayı her banka verir.Tabi daha önce hiç kredi kartı ya da kredi kullanmadıysan kredi notun nötr olabilir.

Herkesin bir kredi notu olduğu için bankaya gidip kredi veren görevliye danışacaksın.

saçma sapan yorum yapıp insanların kafasını bulandırmayın.belki ailevi bir sorun yüzünden ihtiyacı var ? bide alkış bekler giibi yorum atmışsınız.neyse..

yapı krediden play kart çıkatın 1000 tl limitli.taktistli kullanın harcamanızı yapın.200 tlde birilerinden bulursunuz artık

saçma sapan yorum yapıp insanların kafasını bulandırmayın.belki ailevi bir sorun yüzünden ihtiyacı var ? bide alkış bekler giibi yorum atmışsınız.neyse..

yapı krediden play kart çıkatın 1000 tl limitli.taktistli kullanın harcamanızı yapın.200 tlde birilerinden bulursunuz artık

Sağolun hocam Allah yar ve yardımcınız olsun ...

Banka fikrini vermişler değilmi? başka nerden bulurum demiş fikir istiyor benim aklıma bu geldi ne alaka alkış bekledigimi nerden çıkardın

bankalarda Modern tefeci değilermi

teb öğrenciye 1000 tl veriyodu bi bak bakalım

Banka fikrini vermişler değilmi? başka nerden bulurum demiş fikir istiyor benim aklıma bu geldi ne alaka alkış bekledigimi nerden çıkardın

bankalarda Modern tefeci değilermi

biri legal diğeri illegal.ne olduğunun öenmi var mı ? birinde hacze gelirler diğerinde ne yapacakları belli değil.

biri legal diğeri illegal.ne olduğunun öenmi var mı ? birinde hacze gelirler diğerinde ne yapacakları belli değil.

Digerinde napacaklar belli vururlar.Hocam espiri amaçlı takıldım sadece,arkadaşta tutupta ben dedim diye tefeciye gidecek değilya onuda geçtim tefecimi kaldı artık:)

kredi vermezlerse git bi kredi kartı cıkart o kartla gitti gidiyordangram altın al sonra git bi sarrafa bozdur eger telefon falan alırsan zararın cok olur telefoncular ölü fiyatına almaya calısır ama altında fazla zarar etmezsin bu arada hiç bir banka kıredi kartı vermezse git finansbanka onlar kesin verir.

İNG Bank verebilir kredi kartı kefilsiz kayıtsız notsuz öte yandan kendimden örnek vermek gerekirse 1 yıldır yt işleri için kullandığım hesabım vardı denizbank'ta kredi kartı verelim diye özel teklif geldi onayladım yüksek limitli kart göndermişler. YT geliriniz aylık hatırı sayılır bir seviyedeyse ve ödemelerinizi banka yoluyla aldıysanız hesabınız olan bankadan kart isteyin sizin işinizi görecek paranın kat ve kat fazlası limitlisini rahat verirler :) eğer yt geliriniz yoksa bir şey diyemeyeceğim. 18.05.2015 üyesisiniz büyük ihtimalle var olarak tahmin ettiğim için böyle bir yorumda bulunuyorum.

Telefonlarda taksit yok diye biliyorum. Değişti mi ?

yok ben daha yeni aldım hediye olarak , tek çekim yapıosun sonra bankayı arayıp yaptığın bu işlemi taksitlendiriyosun. banka 9 taksite bölüyo işlemi en fazla ama tabi faizinide alıyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri