Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bak soyle söyleyim en az kapanma ytpro da ama en kotu botta o
Yalan yok diğer botlardan benim gozumde en iyi bot [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] in botu ama kanalim kapandı ben beceremedim ytpro ne kadar eksik olsa da onu kullaniyorum mecburyüzlerce video eklemiyicem günde 40 belki daha az diğer botlara baktım çok özelliği var ama kararsızım![]()
acılan 1mılyonuncu konu walla ben bıle bıktım
Arkadaşlar görüyorum ki çoğu kişi botları kötülüyor.
Lütfen botlar hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklayın. Ortada bir emek ve rekabet söz konusu kusura bakmayın ama botu kötüleyip yerin dibine sokmaya hakkınız yok. Yok en kötü en berbat diyerek botları kötüleyenler eminim o botların 1 modülünü bile yazamaz. Kişisel görüşleriniz kendinize kalsın
Tabiki de Videoyap! Alırsan söyle 10k hak devredeyim .80 k hak var kullanmiyorum bi ise yarasin bari![]()
Hocam mahsuru olmazsa 5k bana atabilir misiniz?
kapanma yaşıyor musun hocam? ve günde aynı kanala kaç video atıyorsun?ben yutup.org kullanıyorum, memnunum
hocam kapanma yaşamıyor musun videoyapla?Tabiki de Videoyap! Alırsan söyle 10k hak devredeyim .80 k hak var kullanmiyorum bi ise yarasin bari![]()
kapanma yaşıyor musun hocam? ve günde aynı kanala kaç video atıyorsun?
---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:47 ----------
hocam kapanma yaşamıyor musun videoyapla?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.