Hangı bot tan memnunsunuz

• Kullanıcı frnvr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

frnvr

Kayıtlı Üye
arkdaslar daha once bot kullanan olanlar acaba hangı bottan memnun oldular ve hala kullnamaya devam edıyorlar...
Bıde ucretsız bot varmı forumda guvenılır
Iyı aksamlar

YTPARA.COM CANDIR GERİSİ HEYECAN!!!!!!!!!!!!

videoyap
Not: başka bot denemedim :) Denemeyi şimdilik düşünmüyorum :)
ücretsiz bot yok bildiğim kadarı ile

Videoyap.com kullanıyorum 8 günlük almıştım param yoktu bir yerden para geldi bir aylık aldım.
Günlük şu an +20tl ile gidiyorum geçen ay da bot sayesinde 150tl kesinleşti
3 aylık daha aldım gözüm kapalı :)

benim bildiğim 3 tane bot var videoyap,ytpro,youploader
videoyap botu senin internetini kullanmaz vdsden video atar gibi jet hızı ile atar videoları + özgünleştirme,ünlem geç gibi güzel sistemler var tek kötü yanı toplu video atmakta 250 sınır var + ücret verip sınırı yükseltebiliyorsun
ytpro botu senin internetini kullanır videoyap gibi fazla özellikleri yoktur internetin yavaşsa videolarda yavaş iner yavaş yüklenir fakat ucuzdur aylık 10tl

youploader kullanmadım vds alınca kullanmayı düşünüyorum

demekkı herkez videoyap ı onerıyor galıba ? ıyı bot herseyı tam eksık yonu yok galıba denecek kadar az

videoyap ıle gunluk kazanılan bır rakam tl olarak soyleyebılırmısınız

videoyap ıle gunluk kazanılan bır rakam tl olarak soyleyebılırmısınız

Kazancın attığın video sayısına ve türüne göre değişir hiç bir bot günlük şu kadar kazancaksın diye garanti vermez herşey sana bağlı

Videoyap kullan dostum, on numara bot bana göre...

Dockers'ın bu botu gayet güzel ve sağlam. (Vurmayın)
pr_01_6223_max.jpg

Ytkazan alalı bi kaçgün oldu gerçekten boşa zaman kaybetmişim şimdiye kadar bu bota geçmemekle.

videoyap gerçekten güzel ancak bende diğer botları kullanmadığım için bilmiyorum
bence bizim gibi tek bot kullananlar değilde birkaç botu tecrübe edenlerin yorumlarını daha fazla kaale almanı öneririm.

İlk botum videyap tı 5-6 ay önce bir aylık almıştım ozamanlar oldukça yavaştı ve bugünkü birçok özelliği yoktu, daha sonra yutup.org kullandım. fiyatı ucuzdu ve hızlıydı.(Bukadar bot içinde kullandığım en istikrarlı bot yutup.org olmuştur ama malesef kapatıldı.)
Youploader kullandım 1 ay lık aldım daha faal ama kullanmıyorum , ytpro aldım 1 haftalık istikrarsızdı kullanmadım. bu son iki bot faalken videoyap ı aldım , gerçekten güzel ama toplu ekleme limiti düşük buda onun zaafı ama vds felan gerektirmiyor. şuan bunu kullanıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri