Hangi Botu Kullanmamı Önerirsiniz? (Bot kullananlardan tavsiye bekliyorum)

webtasarimda

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,
Fikirlerinize ihtiyacım var.

• Forumda yer alan hangi botu bana önerebilirsiniz?
  • Günde ya da haftada kaç kanal kullanıyorsunuz?
  • Dünya engelini geçme adına hangi botu önerirsiniz?

Arkadaşlar şu sorularıma kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. 3 haftadır araştırıyorum ama bot için net bir şey oluşturamadım kafamda.

bende aynı arayış içindeyim ama ne varki kimse başka bota yönlendirme yapmaması için konuya yazı yazmaya yanaşmıyorlar

Forumda yer alan hangi botu bana önerebilirsiniz?:Yutubum kullanıyorum memnunum.
Günde ya da haftada kaç kanal kullanıyorsunuz?her gün 1 veya 2 ortalama.
Dünya engelini geçme adına hangi botu önerirsiniz?Dünya engeli geçen bot bu fiyatlara bulman zor.

Forumda yer alan hangi botu bana önerebilirsiniz?:Yutubum kullanıyorum memnunum.
Günde ya da haftada kaç kanal kullanıyorsunuz?her gün 1 veya 2 ortalama.
Dünya engelini geçme adına hangi botu önerirsiniz?Dünya engeli geçen bot bu fiyatlara bulman zor.

videoyapta sanırım dünya engeli geçme olayı var. ondan dolayı sordum teşekkürler.

Videoyap iyidir yakinda kazançları kapımıza getirme hizmeti eklenirse hiç şaşırmam :))

Videoyapta dünya engeli geçiyosa niye riskli videoları yüklemiyo o zaman? Ben mi biyerde yanlış yapıyorum?

Parayı eve getirme olayını kapıya kadar gelen kargo ile yapıcakmış, üstelik hiçbir ücret almayacakmış

O yüzden Videoyap candır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam videoyap al 2-3 gün kurcala taktiğini bul sonra kanalları doldur doldur ay sonu açılan ödeme yatma konularını takip ederken F5 tuşunu boz :P

neye göre kime göre;
3 botu da kullanıyorum şu an, UE, yutubum ve videoyap. Hepsinin farklı özellikleri var bence. He sen ben atıyım 15-20 video başka bişey yapmam dersen de al videoyap arkana yaslan ;)

Herkesin botuna kimse karışamaz hocam, O bu şekil bot kullanır , diğeri şu şekil. Şaka bir tarafa Yutubum ve Videoyapı denedim ikiside harika diyebilirim ayırt etmeden.

Videoyap sahibine pm at ( web_scripti ) 1 gün deneme iste, 1 gün boyunca sistemi kurcala sonra bida iste bida kurcala tam öğrenince 1 ay satın al :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri