Hangi GSM ?

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
ljO7Zr.jpg

Edit : Bu Tabloya Göre 1.Turkcell 2.Turk Telekom 3.Vodofone Olucak Yani En Hızlı Turkcell Olucak Ama Benim Bulunduğum Bölgede İstanbulda Turkcell Çekmiyor ve Görüştüm Bana Denilen Şu Yakında Bir Baz İstasyonu Kurulucak ... Yakında Ben Olmıcam :)
Arkadaşlar ben bayadır Turkcell kullanıyorum da bıktım artık kazık yiyorum diye düşünüyorum . Şimdi Avea çekmiyo diyolar . Ama Türk Telekom Birleştirdi Gücünü Yükseltmiştir diye umuyorum ki 4.5 g ye Turkcellden sonra en çok yatırımı yapan Türk Telekom Vodofenenin de Paketleri Benzer Türk Telekomla Telefonum İphone Biliyorsunuz Çekim Güçleri Birazdaha Kötü Nedense Sizdende Fikir Bekliyorum ...

Son düzenleme:
Ben turkcell kullanıyorum diğer gsm ler çekmiyor mecburen hem onlara göre turkcell daha iyi çekiyor avea hiç çekmiyor onu diyeyim :)

bildiğim kadarıyla 4.5g en iyisi vodafonda olucak çnkü a1 bandını onlar almıştı ve vodafonda kullandım gayet iyi çekiyodu şuan bnde turkcelldeym güzl paket var süresi dolana kadar bundayım

Avea çekmiyor eskiden gelen on yargı arkadaşlar. Ben çekmediği yer görmedim. Üstelik bazen köye gidiyorum aveadan başka hat çekmiyor.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

turkcell candır gerisi heyecan. ne kadar ekmek o kadar köfte.

Hocam istanbul da avea sorunlu. Vodafone cok iyi. Bizim burda da avea cok iyi vodafone kötü.

Avea aynı adsense gibi işi belli olmuyor. Bazen hiç bir telefonun çekmediği yerde çekiyor bazende merkezin ortasında çekmiyor. Türktelekom'a geçtikten sonra hatta herhangi bir değişiklik olmadı yani baz istasyonu kurulmadı türktelekom sadece satın aldı o kadar. Ben vodafone kullanıyorumda bununda interneti çoğu yerde çok yavaş oluyor. Turkcell pahalı fakat iyi çekiyodu en azından

Oda Türk Telekom oluyor :)

Bİmcell sadece aveanın alt yapısını kullanıyor, aveadan bagımsız bir GSM.özel bir nedeniniz yoksa bimcell varken avea kullanmak enayilik oluyo.gerçekten bimcelin diger GSMlerden çok çok ucuz.Aveanın çektigi heryerde bimcellde çekiyo

5 yıldan fazladır avea kullanıyorum henüz çekmediği yere rastgelmedim.Bi bizim köye çekmiyor ama ama hiçbiri çekmiyordu 2 sene önce geip 2g baz istasyonu dikti 3 şirkette adamlar 2014 de 2G baz istasyonu dikiyorlar :D

Avea dayım nisanda tahahüt bitiyor hemen türkcell e geçicem 10 tl fazla olsun sağlam olsun bıktım avea dan antalyanın göbeğinde 3g sürekli kopuyor şebeke gidiyor internet sayfası açalına kadar telefonun göbeği çatlıyor

Telefon çekmeme gibi bir durumla 2 yıl önce Türk Telekom ile karşılaştım. Aradım müşteri hizmetlerini ben boşuna internet paketi almıyorum, param boşuna gidiyor. Böyle olucak sa gsm değiştireceğim dedim. 3 ay sonra baz istasyonu diktiler :) Bu benim memleketim bir köyde olan durumdu. Büyük şehirlerde daha çabuk çözüleceğine eminim. Gerekli yardımı sağlıyorlar, talep edilirse.

Kazıktır ama Turkcell iyidir 6 yıldır avea kullanıyordum,3 aydır Turkcell liyim rahatlık varmış ama kazıktır yani :D

Türk telekom kullanıyorum adamların a'dan z'ye paketleri cekim kaliteside cok guzel bence daha kullanışlı ve hesaplı :)

Avea çekmiyor eskiden gelen on yargı arkadaşlar. Ben çekmediği yer görmedim. Üstelik bazen köye gidiyorum aveadan başka hat çekmiyor.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim ev çağ dışı o zaman ne vodofone ne avea salonda çekmiyor anca cama yakın odalarda:). Turkcell pahalı diye vodofone geçtim ama telefonu salona koyamıyorum

tabloya göre yorumlamak çok yanlış olur önemli olan o baz istasyonlarına gelen internet altyapısı bana göre bu durumda turk telekom daha avantajlı ama çekim gücü ve yayın yapacağı band kalitesi nedir açıkcası bilemem ama telefonların çeken yerde en hızlı internet hızına sahip operatör turk telekom olucaktır kanaatindeyim

ayda normalden 5-10 tl fazla ödeme imkanın varsa bence vardır Turkcell e geç derim. Diğerlerine göre 5-10 tl pahalı ama en iysi Turkcell kim ne derse desin sadece biraz tuzlu o kadar .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri