Hangi İnternet Paketini Kullanıyorsunuz ?

serserialper21

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar, Dün gece 25 Gb'lık download yaptım ve internet paketımın netlımıtsız oldugunu sonradan öğrendım, pek download yapmadığım için araştırma gereği duymamıştım hiç, muhtemelen baglantı hızımda düşme olacaktır. Siz hangi bağlantıyı kullanıyorsunuz ve youtube işi ile uğraşanlar için sınırlı internet sorun olmuyormu yada ttnet dışında kullandıgınız servis sağlayıcıları hangileri ?

25 gün sonra taahütün dolacak ve en uygun net paketını seçmek ıstıyorum

net limitsiz kullanıyorum .
İdare ediyorum .
:D

Tekerleme gibi oldu .

TTNet Hipernet Limitsiz 35 mbps ama adil kullanım kotası denen bi lanet var yani kısaca 100 gb kotam var :mad:

10Gbit. VDS :)
Avea jet kullanıyorum kendi bilgisayarımda. Bilgisayarımdan upload yapmıyorum aylık 5gb yetiyor

superonline 20mbps 50 gb akk 49 tl :D

8mb limitsiz kullanıyorum 127 galiba ama 134tl ödüyorum her hay bin pişmanım tahhüt dolsun direk superonline geçicem

dsmart limitsiz artı avrupa ligi maçları 60 tl :)

Peki arkadaşlar bu kota sizlere yetiyormu, ben dün bir kanal buldum 800 gb arşiv var, sımdı onu nasıl kendi kanalıma çekecem bılmıyorum, sadece dun bir playlıst'ını ındırdım 35 gb :)

hocam sitelerinde böyle bi paket göremedim varsa link gönderir misin?
Birde superonline memnun musun ttnet gibi değildir inşallah

hocam 2 yıltaahhüt artı ev telfonunu geçirirsen bu şekil ödüyorsun şu an varmı kampanya bilmiyorum 5-6 ay oldu ben alalı.

Kullandigim paket ve detaylari resimde yazmakla bitmeyecegi icin resimi ekledim direk. :)

qhjkw.jpg

internet 100mega LIMITSIZ

108 ulke ev telefonlari ucretsiz +Turkiye 24/24 7/7
460 Tv kanallari ucretsiz
Tv'den internete girmek sitelere girmek film izlemek kayit etmek vs vs vs vs ucretsiz
Torentden direk dosya indirmek tvye ucretsiz vs
250 Gb nas disk ucretsiz
Oyun konsolu oyunlar vs ucretsiz
Fransa ici cep telefonlari ucretsiz 24/24 7/7
Aylik 30 euro

Kullandigim paket ve detaylari resimde yazmakla bitmeyecegi icin resimi ekledim direk. :)

qhjkw.jpg

108 ulke ev telefonlari ucretsiz +Turkiye
Tv'den internete girmek sitelere girmek film izlemek kayit etmek vs vs vs vs ucretsiz
250 Gb nas disk ucretsiz
Fransa ici cep telefonlari ucretsiz
Aylik 30 euro

bedava bunu türkiyede kullanma imakanı olsa tadından yenmezdi

qhjkw.jpg

108 ulke ev telefonlari ucretsiz +Turkiye
250 Gb nas disk ucretsiz
Fransa ici cep telefonlari ucretsiz
Aylik 30 euro

Biz Ölelim ozaman bir hattı alıp hic alo demesen 30 TL geliyo zaten 8 Mb sadece internete senin o cok amaclı şeye ödediğin parayı ödüyoruz hocam :mad:

Ayrıca böyle şeyleri yapıştırıyosun foruma insanların canı çekiyo mubarek gün günaha giriyolar. #DayanTTNET

Biz Ölelim ozaman bir hattı alıp hic alo demesen 30 TL geliyo zaten 8 Mb sadece internete senin o cok amaclı şeye ödediğin parayı ödüyoruz hocam :mad:

Ayrıca böyle şeyleri yapıştırıyosun foruma insanların canı çekiyo mubarek gün günaha giriyolar. #DayanTTNET

Iyice gunaha girsinler o zaman hehe :)
Cep telefonu hattimda bu firmadan.Aylik sadece 15 Euro oduyorum.Yaklasik 60 ulke telefonlari ucretsiz,internet ucretsiz,fransa ici butun operatorler ucretsiz,fransa ici butun sabitler ucretsiz ucretsiz oglu ucretsiz limitsiz hersey aylik 15 euro. :) :D:D:D:D

Olmadı Yakınada Ekmeğini suyunu Yaktını Vercekler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri