Hangi İnternet sağlayıcısını kullanıyorsunuz, hangisini önerirsiniz ?

Hemedo

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba
Yaklaşık 1 aydır internetim kesik durumda normalde ttnet bağlıydı bizim eve fakat kesildi. Kaç kez şu saatte gelip düzelticez dediler saat verdiler bekledim gelmediler sonunda iptal ettirdim.
Daha sonra dopinge başvurdum bunlarda en az ttnet kadar alçak çıktı modem geldi kendileri yok...

Şimdi doğru düzgün bir internet sağlayıcısına başvuru yapmak istiyorum ancak bu konu hakkında pek fikrim yok. Youtube için hızlıca kesinti yaşamadan down up yapabilmem nasıl bir tercihte bulunmalıyım.. sizlerin görüşlerini almak istiyorum.

Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsunuz ?
Memnunmusunuz ?
Hızı tatmin edicimi ?
Fiyatı uygunmu ?
Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz ?

Her yorum ve öneri dikkate alınacaktır. Şimdiden teşekkürler :)

-Ttnet
-Memnunum fiyatı sadece biraz daha fazla. diğerlerine göre
-20 mbs diyor 20 mbs kulllanıyorum
-67 Tl
-Alt yapın varsa cevrende kullanan varsa super online yoksa ttnet devam

-Ttnet
-Memnunum fiyatı sadece biraz daha fazla. diğerlerine göre
-20 mbs diyor 20 mbs kulllanıyorum
-67 Tl
-Alt yapın varsa cevrende kullanan varsa super online yoksa ttnet devam

Alt yapı derken ?
oturduğumuz evde bizden başka kullanan yok
ttnet kabloları döşeli ama iptal ettim... yoksa kesinti olsada hızlıydı taki tamamen kesilene kadar.

Alt yapı derken ?
oturduğumuz evde bizden başka kullanan yok
ttnet kabloları döşeli ama iptal ettim... yoksa kesinti olsada hızlıydı taki tamamen kesilene kadar.

fiber kabloloru var superonline onlara hizmet veriyor hız icin ama internette gördüğüm yorumlar kadarıyla ttnetten berbat kullanmadan bilinmez tabi.. kesinti nedeni acaba senin ? bende daha önce 1 ay internetsiz kaldım ttnet kaç defa gelip baktı birsey demedi normal dedi modemin adaptörü bozukmus oysaki :D

ttnetdeydim dopinge geçtim birkac hafta önce

- ttnet 25mbit dedi 11-12mbs geçmedi.
- dopinge geçtigim andan itibaren 23,24mbs şaşmıyor 49TL

Türknet kullanıyorum gerçekten memnunum inan 3 senedir hiçbir sorun yaşamadım hız konusunda zaten çok çok iyiler :)

süperonline ttnet alt yapısını kullanan bir kurumdur herhalükarda ttnetle süperonline karşılaştırılamaz :)

fiber kabloloru var superonline onlara hizmet veriyor hız icin ama internette gördüğüm yorumlar kadarıyla ttnetten berbat kullanmadan bilinmez tabi.. kesinti nedeni acaba senin ? bende daha önce 1 ay internetsiz kaldım ttnet kaç defa gelip baktı birsey demedi normal dedi modemin adaptörü bozukmus oysaki :D

kesinti nedeni iç tesisat dediler sonra fibere geçtiğinden dolayı dediler :D
başka 2. el modem aldım oda yaramadı

ttnetdeydim dopinge geçtim birkac hafta önce

- ttnet 25mbit dedi 11-12mbs geçmedi.
- dopinge geçtigim andan itibaren 23,24mbs şaşmıyor 49TL

Hocam bende konuda yazdığım gibi dopinge başvurdum modem gönderdiler ama internet bağlantısını sağlamadılar gelmediler onuda iptal ettim

Fiyat hız up down nasıl peki ve kaç günde bağlıyolar neti :)

Dowload 16 Mbps bazen geçiyor az bişi upload 1,5 gibi takılıyo. Kaç günde bağlıyolar o konuda bi fikrim yok görüşebilirsiniz twitterdan yazın ya da arayın direk zaten çekirdek aboneleri olduğu için oldukça ilgililer, en azından bende öyle :)

Hocam bende konuda yazdığım gibi dopinge başvurdum modem gönderdiler ama internet bağlantısını sağlamadılar gelmediler onuda iptal ettim

2 gün içinde geçti hocam sıkıntısız baya ilgilendiler, bugün bi arkadaşımda aynı duruma düştü sizin gibi olabiliyor böyle şeyler her yerde ama ttnetin 25mbs den sonra doping ilaç gibi geldi

20 MB TTnet fiber kullanıyorum. Memnun sayılırım bir şikayetim yok. 67 TL.

Doping - Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsunuz ?
Çok - Memnunmusunuz ?
Evet - Hızı tatmin edicimi ?
Evet telefon ile beraber 20 mbt 65 TL - Fiyatı uygunmu ?
Ttnet demem herhalde :) doping Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz ?

Doping - Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsunuz ?
Çok - Memnunmusunuz ?
Evet - Hızı tatmin edicimi ?
Evet telefon ile beraber 20 mbt 65 TL - Fiyatı uygunmu ?
Ttnet demem herhalde :) doping Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz ?

Bukadar iyilerde modemi gönderip kendileri gelip neden bağlantıyı yapmıyorlar :)

En düşük bende heralde :D 2 mbit :p

Merak ettim sizinki hangisi :D

Valla bana kalsa hiçbirini beğenmiyorum.Sene 2014 fiber alt yapı yok .Kötünün iyisi süper online.Ben ttnet kullanıyorum tavsiye etmem gereksiz :D

Türknet kullanıyorum gerçekten memnunum inan 3 senedir hiçbir sorun yaşamadım hız konusunda zaten çok çok iyiler :)

Superonline FİBERNET kendi altyapsını kullanır.
( telekomdan bağımsızdır )
Fakat TR'de çok çok sınırlı yerlerde vardır.
Bunuda kendi internet sitesinden görebilirsin.
Birde Uydunet Telekomdan bağımsızdır.
( oda eski ismi KABLONETTir )

Onun haricindeki Superonline DSL-Hibernet- D-smart-Turknet DSL vs Telekom altyapısını kullanırlar.
Kablolar sonuçta Telekomundur.
Yani Doping-Turknet-Dsmart net kullanıyorum diye sadece firma adınız olur.
Kablolar Telekomun altyapı telekomun-Saha dolaplarıda Telekomundur.

Kısacası Telekom'un altyapısı uygun değilse İstediğiniz hangi Servis sağlayıcısını kullanırsanız kullanın Tam randıman alamazsınız.
( Superonline Gerçek Fiber Net hariç )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri