Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsunuz? Up/Down Hız karşılaştırma yapalım

DeviLLe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kolayca.net
Merhaba, hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsunuz?
Speedtest.net sayfasından test sonucunuzu koyarmısınız?

Evine internet alacak kişiler yada farklı sağlayıcıya geçmeyi düşünenlere faydalı olabilir.

İstanbul da Metronet kullanıyorum aylık 49TL ödüyorum ve test sonucum bu şekilde,

3536392558.png

Lütfen sizde il, iss adı, kaç tl ödediğinizi de yazınız.

Bugün yağmurlu hava + modem öteki odada wifi ile bağlanıyorum hep sonuç bu çıkıyor

ttnet

Normal günlerde 15 çıkıyor.

3 tane süper online 4 tane ttnet var hepsine giriyorum Vds'ye gerek kalmıyor :)

Süper online fiber ttnetle kıyaslamıyorum bile.

ttnetin uploadı çok kötüymüş hocam yaa, memnunmusunuz peki? vds iniz yoksa youtube a video yüklerken biraz zorluyordur sanırım?

Hiç kendi bilgisayarımdan upload falan yapmıyorum uzun zamandır o tür işler için vds kullanıyorum.Ama ttnet kullanan çok tanıdıgım var hiçbiri memnun değiller.Çünkü santrallerden gerekli hız yansımıyor hatlarına.Ben o yönden şanslıyım konum olarak santrala yakın.Ama memnun değilim tabi ki :) ttnet almayın.

hocam bu 25mbit lik olan fiber paketi mi? AKK sı kaç? bende superonline fiber ve digiturk kampanyası var ya geçiş yapsam mı diye düşünüyorum 2-3 haftadır. upload hızı da ttnete göre baya bir iyi. tavsiye edermisin?

evet 25 mbitlik fiber 75 gb AKK var sonrası zulüm oluyor :)
normal kullanımda 75 gb bana 20 gün gidiyor sonrası ehh işte ama ttnet ten iyidir :D bence hiç kaçırma geç derim :)

Hiç kendi bilgisayarımdan upload falan yapmıyorum uzun zamandır o tür işler için vds kullanıyorum.Ama ttnet kullanan çok tanıdıgım var hiçbiri memnun değiller.Çünkü santrallerden gerekli hız yansımıyor hatlarına.Ben o yönden şanslıyım konum olarak santrala yakın.Ama memnun değilim tabi ki :) ttnet almayın.

çok güzel eleştirmişsiniz hocam teşekkürler :) zaten ttnet belasını hiç sevmiyordum böyle yorumlar görünce daha da nefret ediyorum :)

3536436452.png

TTNet mbit kullanıcısıyım ayda roketleme hakkım oluyor o zaman mbit e çıkıyor hızım :)

iki adet 5 mbps hızında modemi birleştirip hızımı artırıyorum biri superonline diğeri ne ben de bilmiyorum :D (lojmanın interneti)

8788incil1256420.jpg

ttnet fiber'de ortalama kaç up hızı görüyorsunuz ?
sonline'a geçme şansım yok, upload hızı yüksek alternatif birşey tavsiye edebilecek varmı twitch tv yayını için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri