hangi kanaldan kaç tl geliyor

basilico

Kayıtlı Üye
arkadaşlar arkadaşımla ortak bir kanal açtık özgün bir kanal. ancak arkadaşın aynı adsense e bağlı telif gelebilecek bir kategoride kanalı da var.

şimdi o kanal kapansa bizim diğer hesabımız için bir tehlike arz ediyor mu?

ayrıca o arkadaş o kanaldan kaç kazanıyor bizim özgün kanaldan kaç kazanıyor biz oldu ki kanal tuttu, para paylaşımını nasıl yapıcaz soru işareti oldu. acaba farklı bi adsense e mi taşısak önerilerinizi bekliyorum

illaki eder.özgünle spamı ayrı tutun.kanalların analytic kısmından bakabilirsiniz miktarlara

para paylaşımı şöyle yaparsınız. youtubenin analistik bölümünden bir önceki ayın gelirlerine bakarsınız.
adsensenin toplam kazancının ortak kanal kazancından-spam kanalın kazancını çıkarırsınız ve kalan miktarı ikiye bölersenin bu senin payın olur.

en iyisi kafanı yorma kendine başka adsense aç. yazarken bile benim kafam karıştı.

:D haha valla karıştı gibi ama malesef iki kişilik bi kanal tek yapılmayacak şeyler. peki bu analitiksteki miktarlarla adsensedeki miktarlar eş değil sanıyorum ben. onu nasıl halledebiliriz ki

:D haha valla karıştı gibi ama malesef iki kişilik bi kanal tek yapılmayacak şeyler. peki bu analitiksteki miktarlarla adsensedeki miktarlar eş değil sanıyorum ben. onu nasıl halledebiliriz ki

evt orayı atlamısım. adsensedeki kesinti oranını hesapla sonra kanaldaki miktardan cıkar.

verdiğim bilgileri formule et. bi daha da uğramam bu konuya
by :)

Kanallarin Gecen ayki analytic kısmına bakarsınız.

Senin kanal 1000$

Arkadaşın kanal 500$ görünüyor diyelim.

Adsensede kazancı bu orana göre paylasirsin. Ona 1 sana 2 :D
tam terside olabilir :D

anladım arkadaşlar teşekkürler hele bi kazanalım da hayırlısıyla. hesap kitabını yaparız artık :D sağolun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri