Hangi Kelimelerde reklam çıkmıyor

Rovshen

Kayıtlı Üye
Lezbiyen, Gay, Sevişme Sahnesi, Azmış, Bu kimi kelimeler olan başlıklı videolarda reklam çıkmıyor mu?

Topluluk ihtari alirsin videon silinir,reklam cikmaz zaten bosyere o tur isimle etiketle bekletmis olursun yani.Farkli etiketler gir.

Turkiye uzerinden gelir nasil? Turkiyeden izlenince videolar iyi para gelirmi? yoksa Azerbaycan kimi cok dushuk?

Toluluk ihtarı almadan hesabınız topluluk kurallarından dolayı iptal ederse diğer kanallarınızda spama giriyor diye biliyorum :D

Arkadaşlar şu bilgiyi veriyim.Ben de bu işte yarım yıldır bu işteyim.Bu benim şahsi fikrim.
+16 içerikten para kazanma zordur kazananlar vardır.Ama ona ayırdığı zamanı başka bir şeye ayırsa yine kazanırdı.Lakin +16 içerik videolarda reklam çıkmıyor yada az çıkıyor.Bu kanallar eninde sonunda topluluk yiyor.Kendimden biliyorum.

Arkadaşlar şunu tavsiye ediyorum.Bu kategoriye girseniz.Para kazanma bakımından şansınız az.Reklamlar çıkmıyor.Topluluk yeme ihtimaliniz var.Bir arkadaşın dediği gibi
Toluluk ihtarı almadan hesabınız topluluk kurallarından dolayı iptal ederse diğer kanallarınızda spama giriyor böyle bir riskide var.

Lezbiyen, Gay, Sevişme Sahnesi, Azmış, Bu kimi kelimeler olan başlıklı videolarda reklam çıkmıyor mu? Reklam çıkmaz şansı çok azdır.Böyle videolarınızda bu kelimeleri değiştirin.Youtube sistemi çok değişik bunlar etiket çıktı diye topluluk yiyebilirsiniz.Yani hep risk

Arkadaşlar şu bilgiyi veriyim.Ben de bu işte yarım yıldır bu işteyim.Bu benim şahsi fikrim.
+16 içerikten para kazanma zordur kazananlar vardır.Ama ona ayırdığı zamanı başka bir şeye ayırsa yine kazanırdı.Lakin +16 içerik videolarda reklam çıkmıyor yada az çıkıyor.Bu kanallar eninde sonunda topluluk yiyor.Kendimden biliyorum.

Arkadaşlar şunu tavsiye ediyorum.Bu kategoriye girseniz.Para kazanma bakımından şansınız az.Reklamlar çıkmıyor.Topluluk yeme ihtimaliniz var.Bir arkadaşın dediği gibi
Toluluk ihtarı almadan hesabınız topluluk kurallarından dolayı iptal ederse diğer kanallarınızda spama giriyor böyle bir riskide var.

Lezbiyen, Gay, Sevişme Sahnesi, Azmış, Bu kimi kelimeler olan başlıklı videolarda reklam çıkmıyor mu? Reklam çıkmaz şansı çok azdır.Böyle videolarınızda bu kelimeleri değiştirin.Youtube sistemi çok değişik bunlar etiket çıktı diye topluluk yiyebilirsiniz.Yani hep risk

Bilgi icin teshekkurler

benimde kafama takılan bir soru var.

Geçen arkadaşımın biri sordu.
SAĞLIK AMAÇLI ESTETİK AMELİYATI VİDEOLARI VAR BU VİDEOLAR +16 KATAGORİSİNE GİRERMİ? GÖĞÜS ESTETİĞİ VİDEOSU VAR MESELA MÜSTEHCEN OLABİLİR Mİ?

bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaş varmı?

benimde kafama takılan bir soru var.

Geçen arkadaşımın biri sordu.
SAĞLIK AMAÇLI ESTETİK AMELİYATI VİDEOLARI VAR BU VİDEOLAR +16 KATAGORİSİNE GİRERMİ? GÖĞÜS ESTETİĞİ VİDEOSU VAR MESELA MÜSTEHCEN OLABİLİR Mİ?

bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaş varmı?

benim tecrübem yok fakat, ben yt'de, kadınların ağda sahnelerinin olduğu videolarda bile reklam çıktığını gördüm.
Bu YT'nin nasıl bir iş yaptığını çözemedim gitti.
Biz o videoları atsak anında topluluk yeriz.
Bildiğin kadının her tarafı açık malum bölgesine önce ağda sonrada lazer epilasyon uyguluyorlar.

YT'yi anlamak gerçek zor.
Bunlar belkide senin dediğin gibi Sağlık vs kategorisinde geçebiliyordur.
İyice araştırmadan video atma derim, topluluktan uçmakta var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri