Hangi Partner ile çalışıyorsunuz?

sefaburak0714

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Çok uzun süredir Youtube işine ara verdim daha öncesinde spam olarak çalışıp Quiz ile çalışıyordum. Sanırım baya gelişmeler olmuş.

Şuan spam çalışan arkadaşlar hangi partner network'ü ile çalışıyor yardımcı olurmusunuz?

hocam yanlış anlamayın da sanırım okullar tatil oldu ... bu gibi konuları daha cok görecez sanırım .

O kadar gelişme varken neredeydin ? Spam mı yapacaksın ? Hadi yaptın partnere mi sokacaksın? Hadi soktun ödeme mi alacaksın ? Üç ayın var valla sen imkansızı istiyorsun kardeş

Malesef doğru hocam üniversiteyi bitirdim bu sene. Bu sene üniversite dolayısıyla ara vermek zorunda kaldım geçen sene yapabilmiştim ama bu sene imkanlarım olmadı uzun bir ara verdiğimden dolayı'da çoğu yenilik gelmiş.

Arkadaş yeni gelmiş. Uzun zamandır olmadığından da o kadar gelişmeyi görmemiştir. Hemen niye dalga geçer gibi yorumlar atılıyor anlayamadım. Düzgün bir şekilde bazı şeyleri anlatmak zor mu geliyor. Bu forumda birisi konu açtığında ilk düşünülen şey nasıl dalgaya alsam oluyor sanırım.

Arkadaş yeni gelmiş. Uzun zamandır olmadığından da o kadar gelişmeyi görmemiştir. Hemen niye dalga geçer gibi yorumlar atılıyor anlayamadım. Düzgün bir şekilde bazı şeyleri anlatmak zor mu geliyor. Bu forumda birisi konu açtığında ilk düşünülen şey nasıl dalgaya alsam oluyor sanırım.

Teşekkürler. Tek istediğim partnerlik konusunda yardım hocam başka hiç bir şey istemiyorum geçen sene Quiz ile çalışıyordum ve gayet iyiydi, sanırım yenilikler getirmiş ödemelerde sıkıntı çıkmış ben yine Quiz ile devam ederim diyordum ama beklediğim gibi olmadı. Spam çalışıyorum ve partner çalışıyorum şuan bu iş için uygun partner varmı onu öğrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Tek istediğim partnerlik konusunda yardım hocam başka hiç bir şey istemiyorum geçen sene Quiz ile çalışıyordum ve gayet iyiydi, sanırım yenilikler getirmiş ödemelerde sıkıntı çıkmış ben yine Quiz ile devam ederim diyordum ama beklediğim gibi olmadı. Spam çalışıyorum ve partner çalışıyorum şuan bu iş için uygun partner varmı onu öğrenmek istiyorum.

Forumdaki yerli ve yabancı partnerler bölümüne göz gezdir hocam kafana uyanlarla çalışırsın

Teşekkürler. Tek istediğim partnerlik konusunda yardım hocam başka hiç bir şey istemiyorum geçen sene Quiz ile çalışıyordum ve gayet iyiydi, sanırım yenilikler getirmiş ödemelerde sıkıntı çıkmış ben yine Quiz ile devam ederim diyordum ama beklediğim gibi olmadı. Spam çalışıyorum ve partnert çalışıyorum şuan bu iş için uygun partner varmı onu öğrenmek istiyorum.

Şuanda var forumda bazı yeni partnerler var fakat çok ağır şartlar ile geldi. Biraz forumu araştırırsan bütün cevapları alırsın zaten. Quiz olayı bitti eskiden kanalların varsa hala bağlı belki onlarla biraz çalışabilirsin.

Siz kanallarınızı açın ve izlenim aboneleri takip edin.günde 1000izlenime gelen kanalların abonelerine göre partner bulunur.ortada olmayan ve kazandırmayan kanallar üstünden konuşmak olmaz.içeriğin riski yoksa adsenseden devam edersiniz.partner düşünürseniz de 1ay sonra zaten ortadaki partnerlerde sorunlarını çözmüş olurlar

Partner çalışmıyorum ben. Birde kimse forum dışında spam olarak bağlı olduğu partneri söylemez artık. Yani ne varsa forumun içinde var onun dışında pek bir şey öğrenebileceğini sanmıyorum.

Teşekkürler hocam.

Siz kanallarınızı açın ve izlenim aboneleri takip edin.günde 1000izlenime gelen kanalların abonelerine göre partner bulunur.ortada olmayan ve kazandırmayan kanallar üstünden konuşmak olmaz.içeriğin riski yoksa adsenseden devam edersiniz.partner düşünürseniz de 1ay sonra zaten ortadaki partnerlerde sorunlarını çözmüş olurlar

Öyle yapayım o zaman teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Konu kilitlenebilir.

Teşekkürler. Spam ve partner çalışıyorsanız önerebileceğiniz var mı peki?

hepsinin birbirine göre avantajlı veya dezavantajlı durumları var net olarak birini öneremiyrum senin kanallarının dayanabilmesi kazanç durumu vs göz önünde bulundur ve seç hatta birtanesiyle çalışma hepsine bölüştür derim ben öyle yapmaya çalışıyorum

hepsinin birbirine göre avantajlı veya dezavantajlı durumları var net olarak birini öneremiyrum senin kanallarının dayanabilmesi kazanç durumu vs göz önünde bulundur ve seç hatta birtanesiyle çalışma hepsine bölüştür derim ben öyle yapmaya çalışıyorum

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler hocam.

Forumdaki partner networklerden bir tanesinin sahibiyim. Ben de firmalar arası bölüştürmen gerektiğini düşünüyorum, ayrıca mutlaka araştır. Gidip ilk bulduğun firmaya(biz bile olsak) atlama. Değişikliklere ayak uydurmaya çalış. Zamanının %70 ı araştırmak %30 u aktif çalışmak bu işten benim anladığım :)

Hayırlı bol kazançlar.

Forumdaki partner networklerden bir tanesinin sahibiyim. Ben de firmalar arası bölüştürmen gerektiğini düşünüyorum, ayrıca mutlaka araştır. Gidip ilk bulduğun firmaya(biz bile olsak) atlama. Değişikliklere ayak uydurmaya çalış. Zamanının %70 ı araştırmak %30 u aktif çalışmak bu işten benim anladığım :)

Hayırlı bol kazançlar.

Görüşleriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım. Sizede kolay gelsin hayırlı kazançlar :)

Ben eskiden kalma kanallarımı machinimaya bağladım. Kesintisini bir türlü öğrenemedim ama en azından wire transfer (banka) ödemesi var.

Denemek isteyen eski kanallarla denesin : https://console.machinima.com

Kabul edilirseniz consolda wire transfer yoksa ticket açıp türkiyede ikametkah ettiğini söyleyin bir kaç güne açıyorlar.

Ben eskiden kalma kanallarımı machinimaya bağladım. Kesintisini bir türlü öğrenemedim ama en azından wire transfer (banka) ödemesi var.

Denemek isteyen eski kanallarla denesin : https://console.machinima.com

Kabul edilirseniz consolda wire transfer yoksa ticket açıp türkiyede ikametkah ettiğini söyleyin bir kaç güne açıyorlar.

Benimde 1-2 kanal vardı attı ya o kanalları 15 gün sonra falan.
Birde o kadar güzel bir mail atmışlar ki atarken yemin ederim attıklarına sevindim. Böyle çok hoş cümleler, özürler falan. Kendi kendime sen ne hadsiz adamsın dedim resmen.

İroni yapmıyorum cidden çok güzel ve açıklayıcı bir mail atmışlar partnerden. Bu arada o sözleşmede %40 kesinti vardı benim gördüğüm.

Benimde 1-2 kanal vardı attı ya o kanalları 15 gün sonra falan.
Birde o kadar güzel bir mail atmışlar ki atarken yemin ederim attıklarına sevindim. Böyle çok hoş cümleler, özürler falan. Kendi kendime sen ne hadsiz adamsın dedim resmen.

İroni yapmıyorum cidden çok güzel ve açıklayıcı bir mail atmışlar partnerden. Bu arada o sözleşmede %40 kesinti vardı benim gördüğüm.

Benim tek kanal vardı 2 senelik spam. Sonra eski para kazanmaları nasılsa partnere bağlayacam diye açmadığım 2-3 kanal daha vardı onları bağladım. Şimdilik duruyor. Adsenseye bağlamaya çalışsam hiç birinde dolar yanmazdı.

Eskiden hep paypala ödeme aldıgımdan wire transferde yoktu 1 hafta önce ticket attım biraz önce kontrol ettiğimde banka ödeme sekmesi açılmıştı bilgileri girdim. Bankaya ödeme limiti 75dolarmış bu arada.

Atılma sebebi mailleri takip etmediğinden olabilir. Çünkü youtube politikalarına uymayan videolar için mail atıp şöyle böyle yap diyorlar ara ara bakıp gerekli düzenlemeleri yapıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri