Merhaba arkadaşlar bende 2 adet çizgifilm kanalı var şuan adsenseye baglı ben bunları partner yapmak istiyorum sorunsuz ödeme yapan partnerler hangisidir siz hangisini önerirsiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödeme yapmasını bırak alanı bulursan bizede haber ver.
aç bir adsense ,oraya taşı.zaten o izlenmeye 2 güne ayakta kalmayabilir.kapananı ödeyen partnerde yok.
Bu 124 Milyon Görüntülenmeyebundan aldınız galiba![]()
![]()
![]()
yt de mümkünatı yok die birşey yokheleki spam
videoların para kazanması sönükse, partnerden başka kurtuluşun yok, eğer kanalı partnere geçirmeden videoları para kazanmaya açarsan hepsi ünlem olur [MENTION=10188]By_MeCHuL[/MENTION]
pm attım 1 tane partner dene bakalım alcak mı hocam![]()
bir sonraki açtığın konu nasıl açtırabiliriz olmaz umarım.kazancını da fazla dillendirme ...
[MENTION=10188]By_MeCHuL[/MENTION] inşallah alırlar hocam .. Bana da bilgi verirseniz sevinirim![]()
Hocam katılmak istersen güncel kriterler konumuzdan başvuru formuyla başvurabilirsin. Saygılar.
Tabiki hocam sizide bilgilendiririm.
Diğer taraftan red gelirse sizede deneme yaparız hocam.
kızmak yok,yanlış anlamışsın.resim bile görmedim.sadece fazla dillendirip de nazara gelme dedim.ben artık evdekilere bile kazancımı söylemiyorumHocam ortada kızılacak bir durum göremiyorum ben sadece fikir almak adına konuyu açtım tepki alacağımı bilseydim resmi paylaşmazdım kusura bakmayın.
pm attım 1 tane partner dene bakalım alcak mı hocam![]()
Merhaba hocam, önereceginiz bir partnerlik sirketi varsa söyleyebilir misiniz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.