Hangi partner sorunsuz ödeme yapar?

By_MeCHuL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.dernekscripti.com
Merhaba arkadaşlar bende 2 adet çizgifilm kanalı var şuan adsenseye baglı ben bunları partner yapmak istiyorum sorunsuz ödeme yapan partnerler hangisidir siz hangisini önerirsiniz?

ödeme yapmasını bırak alanı bulursan bizede haber ver.

:D Hocam neden öyle söylediniz artık networkler çizgifilme bakmıyormu kanalın izlenmesi 5 M geçti partneride neden düşünüyorum onuda belirteyim o adsensede 5 kanalım var 2 tanesini partner yapıp hiç dukunmayacagım hatta kanallara giriş bile yapmayacağım o yüzden bana sorunsuz ödeme yapan partner lazım.

o zaman [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] nun partnerine bak onlar alırlar.

aç bir adsense ,oraya taşı.zaten o izlenmeye 2 güne ayakta kalmayabilir.kapananı ödeyen partnerde yok.

aç bir adsense ,oraya taşı.zaten o izlenmeye 2 güne ayakta kalmayabilir.kapananı ödeyen partnerde yok.

Hocam kanallar yeni deil bir tanesi 2011 de açılan bir kanal ve kanala en son yüklenen video 3 yıl önce yüklendi ve kanalın kapanmasının mümkünatı yok.

Son düzenleme:
Hocam kanallar yeni deil bir tanesi 2011 de açılan bir kanal ve kanala en son yüklenen video 3 yıl önce yüklendi ve kanalın kapanmasının mümkünatı yok.

Bu 124 Milyon Görüntülenmeye
4416_5-300x225.jpg
bundan aldınız galiba :D :D

videoların para kazanması sönükse, partnerden başka kurtuluşun yok, eğer kanalı partnere geçirmeden videoları para kazanmaya açarsan hepsi ünlem olur [MENTION=10188]By_MeCHuL[/MENTION]

Bu 124 Milyon Görüntülenmeye
4416_5-300x225.jpg
bundan aldınız galiba :D :D

Allah bereket versin hocam allah olmayanada versin.

yt de mümkünatı yok die birşey yok :) heleki spam

Benim bu kanalları açma sebebim o zamanlar yeğenlerim bu çizgifilmleri çok seviyolardı ve bende nette bir türlü bulamıyordum en son çare olarak bir yabancı siteden bulup upload etmiştim youtube türkiyeye para kazanmasını açıncada süpriz olmuştu yani o zamanlar spam diye bişey yoktu :)

videoların para kazanması sönükse, partnerden başka kurtuluşun yok, eğer kanalı partnere geçirmeden videoları para kazanmaya açarsan hepsi ünlem olur [MENTION=10188]By_MeCHuL[/MENTION]

Para kazanma açık ve adsenseye bağlı.

pm attım 1 tane partner dene bakalım alcak mı hocam :)

Bağlantı isteği yolladım inşallah kabul ederler.

bir sonraki açtığın konu nasıl açtırabiliriz olmaz umarım.kazancını da fazla dillendirme ...

Hocam ortada kızılacak bir durum göremiyorum ben sadece fikir almak adına konuyu açtım tepki alacağımı bilseydim resmi paylaşmazdım kusura bakmayın.

Sokbilirsen quiz hocam.Çoğu arkadaş şöyle böyle diyor fakat hala en sağlam ödeme yapan quiz.Varsa yanlışım düzeltin lütfen

Hocam ortada kızılacak bir durum göremiyorum ben sadece fikir almak adına konuyu açtım tepki alacağımı bilseydim resmi paylaşmazdım kusura bakmayın.
kızmak yok,yanlış anlamışsın.resim bile görmedim.sadece fazla dillendirip de nazara gelme dedim.ben artık evdekilere bile kazancımı söylemiyorum :D

Merhaba hocam, önereceginiz bir partnerlik sirketi varsa söyleyebilir misiniz?

bir sürü partnere başvuru yaptım çoğu ne aldı nede kabul etti .. mail bile attım yanıt yok .. şuan formda spam alan 4 partner var , 2sinde alımlar kapandı diğer 2 sinde açık olması gerek .. onları deneyin isterseniz hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri