Hangi partnerle çalışıyorsunuz?

Hangi Partnerle Çalışıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .

Emredms

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.btcfrm.com
Arkadaşlar hangi partnerlerle çalıştıgımızı yazabilirmiyiz.Hangi partner ne kadar süredir ve sıkıntı oldumu.Kim hangi partnerle sıkıntı yaşıyor.Kim hangi partnerler problemsiz ilerliyor.Bu sayede partner düşünen arkadaşlarımızında fikir almasına emeklerinin boşa çıkmamasına yardımcı olmuş oluruz.

Not: Ben herhangi partnerle çalışmıyorum.Fakat bu konu altında dikkatimi çekecek bir partner olursa denemeyi düşünüyorum.

Artık belli bir süre geçti ve az çok partner şirketlerinin tr veya yabancı nasıl olduklarını biliyoruz.İstatistik tutmuş olalım istedim.

Hayırlı ve bol kazançlar.

Anketi dikkate almanıza gerek yok arkadaslar.Gelişigüzel oluşturdum

Son düzenleme:
Quiz Mayıs ödemesini yapmadı fakat temmuzda yapacak galiba. Quizde benden başka sorun yaşayan olmadı galiba [MENTION=9780]Alkatyan[/MENTION] ankette Quiz ve life yok

Ustte yazdigin turk "network"lari ayri olarak belirtmene gerek yoktu. Onlarin odemelere hic bi etkisi yok cunku.

hemen hemen hepsiyle çalışıyorum ben ama ankette bi sorun var.YTR Network ile music nations aynı,YTR Network mn nin bi altı yani.ikisinin birlikte olması gereksiz bence.YTR Network ile çalışıyorsan zaten istesende istemesende music nations ile çalışıyorsun demek oluyor :)

Daha once awensomenes te ydim simdi uc farkli partnere yonlendimm..

Yonetici arkadaslar ben awensomenesi bu forumda tanidim ve butun kanallarimin parasini odeyemeyerek kabusum oldu beni bu isten gercekten sovuttu..

yeni katilan arkadaslarda benim ve bir cok kisinin gibi verdigi emek bosa gitmemesi adina bu awensomenes konularini kaldirma sansiniz varmi ????

Aslında. konuyu Türk networkları olarak değiştirseydiniz daha iyiydi. Çünkü şuanda yukarıdaki networkların sanırım tüm hub bayilikleri forumda mevcut. Bu şkeilde daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri