Hangi Siteden Almalıyım?

PiriReis

Kayıtlı Üye
Merhaba abilerim,kardeşlerim nike airmax almayı düşünüyorum burada çok pahalı getirip satıyorlar yani satılmıyor bile sen özel sipariş veriyorsun. Bende internetten sipariş verecem ilk defa internetten sipariş verecemde hangi siteden almalıyım sizce ayakkabıyı? Kapıda ödeme olursa daha iyi olur benim için :) Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)

Merhaba abilerim,kardeşlerim nike airmax almayı düşünüyorum burada çok pahalı getirip satıyorlar yani satılmıyor bile sen özel sipariş veriyorsun. Bende internetten sipariş verecem ilk defa internetten sipariş verecemde hangi siteden almalıyım sizce ayakkabıyı? Kapıda ödeme olursa daha iyi olur benim için :) Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)

Instagram da Markamstore var, bir bak istersen.

gittigidiyor tabıkı. dun bende aldım bır tane aırmax :D 200 tl yarın gelıcek. mesela gıttı gıdıyorda urun geldı begenmedın dırek gerı verebılıyorsun 4 gun boyunca para gıttı gııdıyorda kalıyor satıcıya verılmıyor. 0 rısk denıyor buna

gittigidiyor tabıkı. dun bende aldım bır tane aırmax :D 200 tl yarın gelıcek. mesela gıttı gıdıyorda urun geldı begenmedın dırek gerı verebılıyorsun 4 gun boyunca para gıttı gııdıyorda kalıyor satıcıya verılmıyor. 0 rısk denıyor buna
Satıcının konu linkini buraya eklermisin bizde bakalım, birde ürün orjinalmi.

bende airmax aldım birde peagasus ikiside iyi ayakabı ama bu ürünleri orjinal yetkili satıcısından alıcaksın gittigidiyorda çok ucuz çakma olabilir bu yüzden dikkatli ol

Satıcının mislife1 - GittiGidiyor ürünleri kısmına giriyorum hiç birşey göstermiyor satışımı durdurmuş ?

Satıcının profiline ulaşabiliyor musunuz şu an mesajlaşma falan geçti mi aranızda?
Verdiğiniz linkte ürün görünmeme sebebi sadece o ürünü satıyor olması ve son ürünü size satmış olması olabilir.
Nitekim 27 alışveriş yaptım ben bugüne kadar gittigidiyor 'dan ve asla referanssız satıcıdan ürün almadım, satıcı dediğinin işlem geçmişi %95-%100 oranında temiz olmalı ve yemyeşil yanmalı :D %95 ise eğer tüm yorumlarını inceler o olumsuz işleme dair mesajı bulur art niyet olup olmadığına bakar ona göre alırım :rolleyes: iki alışveriş yaptım ayakkabı olarak, bi' adidas winterhiker bot almıştım bi'kaç yıl önce sorunsuz ve orijinal olarak geldi kutulu faturalı falan Microtekstil - Alış ve Satış Yorumları - GittiGidiyor satıcının linki, bi de ürün ile ajanda, anahtarlık ve şeker gelmişti Koray Spor yazan, o şirketin linki de bu, yani satıcı Koray Spor KoraySpor - Spor Ayakkabı ve Spor Giyim bursada yerleri, bildiğin resmi bayii tir çok markayı satıyor, sipariş verirken şu ayakkabıda şu numarayı giyiyorum diye söylemiştim, bu almak istediğiniz ayakkabının kalıbı ona göre daha küçüktür bi' numara büyük alırsanız memnun olursunuz demişti, bi' numara büyük aldım tam geldi falan :D ilgililer de yani.

Diğerinden de adidas jeremy scott wings almıştım sevgilime :p nitekim kargo gecikmişti, satıcı da beni nişantaşında arkadaşının mağazasına yönlendirip oradan ayakkabıları aldırmıştı doğum gününe yetişmesi gerekiyordu da :) sonra bana yurt dışından gelen kargoyu da hiç açmadan satıcıya geri kargolamıştım :D fakat nitekim ile başlamamın sebebi şuan hiç ürün yok bu wings i aldığım satıcının, parayı bulunca kapatmış demek ki :p umarım faydalı olmuşumdur, saygılar :rolleyes:..

Satıcının profiline ulaşabiliyor musunuz şu an mesajlaşma falan geçti mi aranızda?
Verdiğiniz linkte ürün görünmeme sebebi sadece o ürünü satıyor olması ve son ürünü size satmış olması olabilir.
Nitekim 27 alışveriş yaptım ben bugüne kadar gittigidiyor 'dan ve asla referanssız satıcıdan ürün almadım, satıcı dediğinin işlem geçmişi %95-%100 oranında temiz olmalı ve yemyeşil yanmalı :D %95 ise eğer tüm yorumlarını inceler o olumsuz işleme dair mesajı bulur art niyet olup olmadığına bakar ona göre alırım :rolleyes: iki alışveriş yaptım ayakkabı olarak, bi' adidas winterhiker bot almıştım bi'kaç yıl önce sorunsuz ve orijinal olarak geldi kutulu faturalı falan Microtekstil - Alış ve Satış Yorumları - GittiGidiyor satıcının linki, bi de ürün ile ajanda, anahtarlık ve şeker gelmişti Koray Spor yazan, o şirketin linki de bu, yani satıcı Koray Spor KoraySpor - Spor Ayakkabı ve Spor Giyim bursada yerleri, bildiğin resmi bayii tir çok markayı satıyor, sipariş verirken şu ayakkabıda şu numarayı giyiyorum diye söylemiştim, bu almak istediğiniz ayakkabının kalıbı ona göre daha küçüktür bi' numara büyük alırsanız memnun olursunuz demişti, bi' numara büyük aldım tam geldi falan :D ilgililer de yani.

Diğerinden de adidas jeremy scott wings almıştım sevgilime :p nitekim kargo gecikmişti, satıcı da beni nişantaşında arkadaşının mağazasına yönlendirip oradan ayakkabıları aldırmıştı doğum gününe yetişmesi gerekiyordu da :) sonra bana yurt dışından gelen kargoyu da hiç açmadan satıcıya geri kargolamıştım :D fakat nitekim ile başlamamın sebebi şuan hiç ürün yok bu wings i aldığım satıcının, parayı bulunca kapatmış demek ki :p umarım faydalı olmuşumdur, saygılar :rolleyes:..

Arkadaş satın almış sanırım o son ürünüde ben buradan bakayım neler varmış, büyüksün müdür çok teşekkür ederim. :)

Bu arada çalışmalarında başarılar dilerim, senin Yeteneksizsiniz de yada diğer başarılı programlarda hiç olmadı bir David Guetta nın yanına kendini atmanı isterim, bir Hollywood prodüksüyonu bile reklamsız izlenemez çünkü tanınamaz, hep demek istemişimdir içimde kalmasın. :)

Son düzenleme:

Dün gormustum babamın kartı yenilenmedigi icin yesil siyah airmax cok begenmstm kac aydır hayalimdi bugun tam alacaktım bi baktım yok :( Baska sitelerdede cok pahalı durumumuz yok suan o kadarlık :D cok istemstm yani ama :)

Son düzenleme:
Vallaha bu kadar olur seviyorum bu forumu :) bende şimdi bakıyordum nereden alabilirim diye kullanan arkadaşlar rahatlığı nasıl? nereden alınabilir ankarada?

Arkadaş satın almış sanırım o son ürünüde ben buradan bakayım neler varmış, büyüksün müdür çok teşekkür ederim. :)

Bu arada çalışmalarında başarılar dilerim, senin Yeteneksizsiniz de yada diğer başarılı programlarda hiç olmadı bir David Guetta nın yanına kendini atmanı isterim, bir Hollywood prodüksüyonu bile reklamsız izlenemez çünkü tanınamaz, hep demek istemişimdir içimde kalmasın. :)

Rica ederim hocam, umarım bulursunuz gönlünüze göre bi'şeyler :rolleyes: bu arada böbrek taşı döküyorum hocam senden kaynaklı olabilir bu :D maşallah diyeydin iyidi :p kanallar duruyor babamınkine de bakamıyorum hastalık ve koşturma sebebi ile, cast ajanslarına falan kayıt oldum da hazır işsizim fırsat bu fırsat atılayım dedim :cool: henüz geri dönen olmadı ama sürekli gidiyorum reklam görüşmelerine, bi' yandan da daha önce de dediğim gibi besteler üzerinde yoğunlaşmaya başladık, forumda gördüm http://www.ytpara.com/ozgun-kanal-video-soru-ve-sorunlar/56313-denenmis-ihtiyaci-olanlar-icin-dijital-kamera.html
aldım iki tane da kamera, sağlam bi' prodüksiyon ile ilk besteyi sürecez kısmetse en kısa zamanda youtube sularına :rolleyes:..

Rica ederim hocam, umarım bulursunuz gönlünüze göre bi'şeyler :rolleyes: bu arada böbrek taşı döküyorum hocam senden kaynaklı olabilir bu :D maşallah diyeydin iyidi :p kanallar duruyor babamınkine de bakamıyorum hastalık ve koşturma sebebi ile, cast ajanslarına falan kayıt oldum da hazır işsizim fırsat bu fırsat atılayım dedim :cool: henüz geri dönen olmadı ama sürekli gidiyorum reklam görüşmelerine, bi' yandan da daha önce de dediğim gibi besteler üzerinde yoğunlaşmaya başladık, forumda gördüm http://www.ytpara.com/ozgun-kanal-v...mis-ihtiyaci-olanlar-icin-dijital-kamera.html
aldım iki tane da kamera, sağlam bi' prodüksiyon ile ilk besteyi sürecez kısmetse en kısa zamanda youtube sularına :rolleyes:..
Aman aman maşallah hocam :D Allah şifa versin bende geçirdim bilirim ne olduğunu, sen iyi ol hepsi olur inşallah, başarılar hani bir laf varya; Büyük Hayranınım. :D

nazar_boncugu.jpg

Aman aman maşallah hocam :D Allah şifa versin bende geçirdim bilirim ne olduğunu, sen iyi ol hepsi olur inşallah, başarılar hani bir laf varya; Büyük Hayranınım. :D

nazar_boncugu.jpg

Eyvallah hocam, amin, çok sağol :) neyse konuyu dağıttık iyice, kusura bakmasın adminimiz forumdan kovmasın bizi, dağılalım biz ufaktan :D saygılar..

Arkadaslar bu airmax den almayi dusunuyorumda bunlar cakmami orjinal mi anlamadim 220 tl

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri