Hangi Telefon Önerirsiniz ?

K-Life

Yasaklanmış
Arkadaşlar Ben İphone6 Plus ve Samsung arasında gidip geliyorum hangisini öneririsiniz ? veya önereceginiz başka telefon varmı ? bütçem 3 bin TL

o kadar parayı telefona gömme yaşamış biri olarak söylüyorum pişman olursun
uygun telefonlar var fiyat performansı iyi olanlar onları kullan derim

Fiyatina gore note 2 tek gecerim.ama ikisi arasinda kalsam kesinlikle 6s plus

note 5 almanı tavsiye ederim. Batarya olarak note 5 çok daha iyi.

Telefon değer kaybetmesin, yakın zamanda satar yenisini alırım diyorsan iphone yada samsung note serisi al. Uzun süre kullanırım diyorsan yine bunları al :D

iphone 5s al yari fiyatina. sıfır kasma, acayip hızlı. 6S sadece büyük, başka daha iyi özellikleri illa ki vardır fakat aradaki 1500 2000 TL ye değer mi? Tabii ki değmez.

Son düzenleme:
ayfon 6 derim.
gerek performans gerek gösteriş için oldukça iyi bir telefon ve ios farkı gerçekten var.

Eğer bu söylediklerinin dışında bir telefon istiyorsan ve ekranı büyük olsun diyorsan benim şuan kullandığım Htc One Max 16 GB Gümüş rengi olanını kullanabilirsin.Ben çok memnunum.Tavsiye ederim.

İphone alma durumun varsa iphone al tabi fiyatı da kolay kolay düşmez satarken zarar etmezsin

lenovo der susarim iphone ve samsung kullanmis birisi olarak

samsung kullanan birisiyim yıllardır, Samsung dışında bir model almanı tavsiye ederim İphone veya suya dayanıklı olan LG'nin modellerinden yazları su altında vs fotoğraf çekiminde çok iyi oluyor

Samsungla ayponumu kıyaslıyorsun o kadar bütceni telefona ayıracaksan tabiki aypon

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri