Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Almanya ödeme alma sorunu var, İngiltere adsenseleri pinletme şeklinden dolayı kapanıyor, Abd tax vergisi istiyor. Türkiye gelirine ortak oluyor.
Siz olsaydınız b planınız ne olurdu
Köşeye sıkıştırıldık resmen, ingiltere ödeme konusunda sorunsuz ama temiz pin bulma sorunumuz var. O yüzden b planım Türkiye
Kanala pk başvurusu yaparken adsense açtırma ekranı gelir, oradan BİRLEŞİK KRALLIK olarak seçeceksin ülkeyi, ama pin hizmetinden dolayı adsensenin ban yeme ihtimali çok yüksek, geçtiğimiz ay forumun yarısınından fazlasının ingiltere adsenseleri kapatıldı ve kanallar çöpe çıktıHem kur için hem ödeme için ingiltere seçmeye karar verdim, peki nasıl ingiltere adsense açabilirim ? Yardımcı olur musunuz
---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 15:47 ----------
Sayın modum son sorum, ayrıca cevap için teşekkürler, diyelim ki adresi bir şekilde hallettim, ingiltere AdSenseyi nasıl açacağım ?
Kanala pk başvurusu yaparken adsense açtırma ekranı gelir, oradan BİRLEŞİK KRALLIK olarak seçeceksin ülkeyi, ama pin hizmetinden dolayı adsensenin ban yeme ihtimali çok yüksek, geçtiğimiz ay forumun yarısınından fazlasının ingiltere adsenseleri kapatıldı ve kanallar çöpe çıktı
website adsense acacagım youtube adsense değil
Almanya ödeme alma sorunu var, İngiltere adsenseleri pinletme şeklinden dolayı kapanıyor, Abd tax vergisi istiyor. Türkiye gelirine ortak oluyor.
Bayadır Tr adsense çalışmadım. Tr nasıl vergi kesiyor hocam ? Aydınlanabilir miyim ?
Aklın hayalin almayacak vergi kalemleri var, vergi oranı tr içerik için %35-40 civarı, yabancı içerik içinse %20-30 arası
Neye göre nasıl alıyorlar onu soruyorum hocam ? Şirket adına mı yoksa adsense mi kesiyor direk?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.