Hangi Video'lar telifsiz?

• Kullanıcı irony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

irony

Kayıtlı Üye
Merhaba, arkadaşlar. VDS/VPS alıp, dizi ve ya diğer Video'ları yüklemek istiyoruz YouTube'a. Acaba telif hakkı vermiyen diziler nelerdir? Ya da para kazanmayı nasıl açabiliriz? Bir, kaç dizi yükledim telif uyarısı veriyor sadece müziklerden dolayı. Bu konu da bilgi sahibi arkadaşlar yazabilirse sevinirim. ÖM olarak ta yazabilirsiniz.

Telifsiz bir kaç dizi var. Yani 3 taraf vermiyor. Ama bir çoğunda para kazanma açılmıyor ünlem işareti çıkıyor hakk sahibi olduğunu kanıtlamalısın. Para kazanma aktif olsa bile hakk sahibi telif atarsa gider kanal.

Merhaba, arkadaşlar. VDS/VPS alıp, dizi ve ya diğer Video'ları yüklemek istiyoruz YouTube'a. Acaba telif hakkı vermiyen diziler nelerdir? Ya da para kazanmayı nasıl açabiliriz? Bir, kaç dizi yükledim telif uyarısı veriyor sadece müziklerden dolayı. Bu konu da bilgi sahibi arkadaşlar yazabilirse sevinirim. ÖM olarak ta yazabilirsiniz.

video ayarına gel ses var orda ona tıkla 3.taraf olan şarkının adı yazıyor kaldır de şarkı videodan kalkar

Tatar ramazanda telif vermiyor/ ama bir çok bölümünde şarkı yüzünden 3 taraf çıkıyor. yani bölümden bölüme fark ediyor.
Anladım. Pekiyi bu işi yapmam için, ucuz bir VDS/VPS yani up/down için. 2GB Ram'li yeterlimidir? Program kurup, birleştireceğim partlı video'ları. Ayrıca yazı ekliyeceğim. VDS-ECO PAKETLERİ - VdsPower.NET burada 25 TL'sına bir paket buldum fakat işimi görür mü?

Anladım. Pekiyi bu işi yapmam için, ucuz bir VDS/VPS yani up/down için. 2GB Ram'li yeterlimidir? Program kurup, birleştireceğim partlı video'ları. Ayrıca yazı ekliyeceğim. VDS-ECO PAKETLERİ - VdsPower.NET burada 25 TL'sına bir paket buldum fakat işimi görür mü?

Gayet iyi bir vds. Ama videolara yazı eklemen felan zaman alır. Direk indir yükle.

Telif hakkı vermeyen diziler genelde eski dizilerdir. Bana genelde telif, sahibinden değil onu yükleyen başka birinden geliyor. Nasıl telif sahibi olarak algılıyo Youtube; anlamış değilim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri