Hangi Yabancı Networkü Tercih Ediyoruz.

• Kullanıcı DeviLLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

Hangi Yabancı Networkü Tercih Ediyoruz?

• Kullanılan toplam oy
    118

DeviLLe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kolayca.net
Merhaba,

Bu anketi yapma nedenim forumu takip edip partner networke bağlanmayı düşünen arkadaşlara fikir olmasıdır.

Hangi partneri tercih ediyorsanız nedenini de kısa bir şekilde yazabilirseniz herkese çok faydası olacaktır.

---------- Spam Engelliyici 11:34 ---------- Önceki Mesaj 09:51 ----------

Öncelikle ben yazayım, kesinlikle QuizGroup Network ü tercih ediyorum, çünkü ödemesinde aksama hiçbir zaman olmadı, kapanan kanalların kazançlarını ödüyor, kesinti oranı çoğu networkten daha düşük. Adsense den bile daha önce ödeme yapması.

Düzeltme :
QuizGroup a giriş yapmak isteyenler için referer linkim : http://join.quizgroup.com/?ref=33252

Son düzenleme:
Kala kala zaten 2 network kaldi. Tercih edecek gibi bir sansi yok kimsenin.

Life tercih ediyorum. İşlerini sağlam yapıyorlar.Dizi, çizgi film vb kanalları almamaları işlerine ne kadar önem verdiklerini zaten gösteriyor.Ayrıca hem kapanan hem de açık kanallarda biraz gecikmeli de olsa ödeme sorunu yok.

teşekkürler detaylı bilgilendirici yorumunuz için...

Valla ben Quiz kadar iyisini görmedim doğrusu. İnşallah ileride sapıtmazlar. Özgün kanalları olanlar kesinlikle bu partneri yada Life'ı seçmeli.

Kolay alması açısından mnation çalısıyorum sürekli.Tek kötü yanı kapanan kanalın parası yanıyor.

Life Netwprku tek gecerim. Foruma gelip sorulari devaplayan baska bir ag gördünüz mü?
Ödemeler desen düzenli ve garanti yapilir. Cizgi, dizi ve film kanallari en gec 2 hafta icerisinde agdan atiyorlar.

Yüzlerce partner var arkadaşlar Freedom ve M.Nation kapananları ödemiyor.Alternatif partnerlere yönelme zamanı geldi.

Quiz partner nedeni ise kazancın %80 ini vermesi. Life da alternatif ama girmesi zor 2k izlenim şart

Quiz partner nedeni ise kazancın %80 ini vermesi. Life da alternatif ama girmesi zor 2k izlenim şart

İzlenim vs halledilir bir şekilde girilir.Ama sonradan dizi,çizgi film gibi riskli kategori çalışınca partnerden atılıyorsun buda insanı ayrı bir derde sokuyor.

life dizi,eski dizi falan kabul eder mi hocam? [MENTION=11020]aykut267[/MENTION] [MENTION=9003]IKadavra[/MENTION]

Son düzenleme:
Bu konun açılması gerçekten güzel olmuş.. Life ve quize kanal sokmaya çalışacağım.. Paypal adresini hemen vermesek oluyor mu yani ne zamana kadar paypal adresi girebiliriz partner firmaları kanal onayladıktan sonra birde tek paypal adresiyle çalışmak ne kadar güvenli olur sonuçta yüksek meblalar gelecek bu paypal açısından riskli olmaz mı paypal ile mazim iyi olmadığından soruyorum bu soruları..

Merhaba arkadaşlar özgün video kanalım var güncel olayların resimlerini toplayarak video yapıyorum. Şuan toplam 600 izlenme filan var günde 1-3 video atıyorum. Sizce hangi network ü seçmeliyim ? Çoğu kişi Life ve Quiz öneriyor ama şartlar çok fazla şuan benim için...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri