hangi yöntemle gmail açmalıyım

palipleten

Kayıtlı Üye
selam arkadaslar yaklaşık 10 gün önce vdsden 25 tane telefon onaylı gmail actım.
bugün de gmaillere girdiğimde 2 tanesi hariç hepsi kapanmıstı.
siz gmaillerinizi nasıl acıyorsunuz. yardımcı olursanız sevinirim.
vds ip'inin ban yediğini sanmıyorum cünkü 7 tane yt kanalını hala kullanıyorum

Sunucudan sınırsız gmaıl hesap açıp adsense basvurdukmu kabul ederlermi ?
evdekı pcmden 2.gmal açtım adsense yolladım hala cevap yokta sunucudan ozaman gmaıl açıp adsense yoluyalım paso kabul ederler :D

Cep telefonundan 3G ile farklı tarayıcılar kullanarak acıyorum. Aynı zamanda bir anda cok fazla acmıyorum. Böyle açtığım zaman da herhangi bir telefon doğrulaması istemiyor.

selam arkadaslar yaklaşık 10 gün önce vdsden 25 tane telefon onaylı gmail actım.
bugün de gmaillere girdiğimde 2 tanesi hariç hepsi kapanmıstı.
siz gmaillerinizi nasıl acıyorsunuz. yardımcı olursanız sevinirim.
vds ip'inin ban yediğini sanmıyorum cünkü 7 tane yt kanalını hala kullanıyorum

açtığın kanalların numrasını neyle doğruladın bi numarayla birden fazla kanal açtın mı ?

Benden sana ve diğer arkadaşlara öneri dostum, tek numara ile tek kanal aç ve birdaha kullanma 15 dakikadan uzun video özelliği bile için aynı numarayı 2.kez kullanma hiç bi sıkıntı yaşamazsın ister pinger textnow istediğin yerden aç tek numarayı tek onaylama için kullan yeter.

evet 3 telefon ile 25 hesap actım. 1-2 saat civarı actım. ve dün girdiğimde 2 si hariç hepsi kapanmıstı

muhtemelen o ikisi en son actigin kanallardir. arasi cok yakindiye olabilir yada isimleri bir birine yakinsa olabilir birgunde ayni numara ile seri sekilde acmissin belli ki buda sebep olabilir.

girmeye calistiginda bir mesaj falansoylemiyormu su nedenle kapatildi devre disi birakildi vs. gibi

muhtemelen o ikisi en son actigin kanallardir. arasi cok yakindiye olabilir yada isimleri bir birine yakinsa olabilir birgunde ayni numara ile seri sekilde acmissin belli ki buda sebep olabilir.

girmeye calistiginda bir mesaj falansoylemiyormu su nedenle kapatildi devre disi birakildi vs. gibi

hocam ayrı tel nolar ile actığım 2 hesap tek kaldı. artık birer saat arayla acacam . seri şekildede acmamıstım.
spama bulaşayım dedim elime yüzüme bulaştırdım :)

ilginiz icin tesekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri