Harici Ek Açıklama İle Abone Arttırma Nasıl Olur ?

• Kullanıcı stone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

stone

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kybelenetwork.com
arkadaşlar yenı bağlantı linki vereceğim harici ek açıklamada tıklanınca ya abone ol butonu çıksın ya da adam otomatık abone olsun tarzında bir şeyler istiyorum. forumda daha önceden benzeri bir konu görmüştüm ancak bulamadım şu an söyleyebilirseniz sevinirim

Merhaba,bu yazimizda Youtube kanalimizi tanitmak,kanalimiza abone cekmek ve Abonenin onemi hakkinda bazi bilgiler verecegim.
Oncelikle sunu bilmeniz gerekirki,youtubede partnerlik almak icin Abone sayisi onemlidir.Ayrica Abone sayisi ne kadar cok olursa yukledigimiz videolar o kadar cok paylasimi ve izlenme olasiligi yuksek olur.Yani 1 video yukledigimizde o video butun abonelerimize otamatik olarak gosterilir ve onerilir.Bu yuzden abone sayisi onemli bir etkendir kanalimiz icin.
Simdi oncelikle Kanalimizin abone sayisini artirmak icin bazi ipuclari ve bilgiler vereyim.

ilk olarak kanalimizi her ortamda tanitmak,abone sayisini artirmak icin bir kod paylasmak istiyorum.Kodu vermeden once nasil gorundugunu hemen altda gorebilirsiniz.

Yukarda gordugunuz gibi,Kanalimiz icin ozel bi pencere yaptik ve hem gorunumu acisindan hemde Abone cekmek acisindan etkili bir calisma olmus oldu.
Bu goruntuyu forumlarda,bloglarda heryerde paylasarak Hem kanaliniz icin seo,hem tanitim,hemde abone cekmesine fayda sagliyabilirsiniz.
Peki bu kod ne,iste kodumuz ;
<iframe id=”fr” src=”Widget Error isminizi buraya yaziniz.” style=”overflow: hidden; height: 105px; width: 300px; border: 0;” scrolling=”no” frameBorder=”0″></iframe>
“Kanal isminizi Buraya yaziniz” yazisi olan yere kanalinizin ismini yazarak bu guzel pencereyi olusturabilirsiniz.
Ayrica facebook,twitter gibi cesitli sosyal ortamlarda paylasmak ,abone cekmek icin asagidaki verdigim kodlari kullanabilirsiniz.Bu kodlari her turlu forumlarda sitelerde imzalarinizda ekleyebilir tanitimin ive ,kanalin seosu icin bir katki sagliyabilirsiniz.
iste kodumuz ;
http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=**
Altdaki Linke Tiklayin Test Edin ;
http://www.youtube.com/subscription_...=MyYouParaTube
** olan yere kanal isminizi yazarak,Linke tiklandiginda kanaliniza yonlendirdiginde,kanaliniz acilinca bir kucuk pencere ile “Kanala Abone Olun” uyarisi verecekdir.Bu da gayet basarili ve etkili bir yontemdir.
Ayrica bu yontemi Videolariniz icin Seo,tanitim vs gibi butun sitelerde kullanabilirsiniz.Tabi bu sekilde direk link degilde asagidaki ornek gibide yapip Video kanalinizi,yada Video isimlerinizi yazarak tanitimda yapabilirsiniz.
Kanal tanitimi ornek ;
MyYouParaTube
Video Tanitimi Ornek ;
Youtube Kanal Ayarlari Nasil Yapilir !
Yani bu verdigim ozellikleri cogaltabilir,kendinzi farkli yollarda izleyebilirsiniz.Bu konu hakkinda anlatacaklarim bunlar.Bir sonrak iyazimizda gorusmek dilegiyle..Saglicakla Kalin..

Serkan abi'den alıntı.

Kanal sayfsından kanalının url alresini kopyala video yöneticisi > düzenle >ek açıklama kısmına gel ordan teşvik notunu yaz alttanda bağlantı tikini aktif et sağdan abone olmayı seç linki yapıştır kaydet ve yayınla tamamdır.

Kanal sayfsından kanalının url alresini kopyala video yöneticisi > düzenle >ek açıklama kısmına gel ordan teşvik notunu yaz alttanda bağlantı tikini aktif et sağdan abone olmayı seç linki yapıştır kaydet ve yayınla tamamdır.

çok sağol hocam bilgi için ya, nezamandır bakayım şuna diyodum..

bir de kanal isminin üstüne tıklandığında aynı abone olmaya yönlendiriyolar, onun nasıl yapıldığını biliyomusun ?

umarum demek istediğimi anlatabilmişimdir :D

Son düzenleme:
çok sağol hocam bilgi için ya, nezamandır bakayım şuna diyodum..

bir de kanal isminin üstüne tıklandığında aynı abone olmaya yönlendiriyolar, onun nasıl yapıldığını biliyomusun ?

umarum demek istediğimi anlatabilmişimdir :D

anlayamadım biraz açabilirmisin
nerde kanal ismine tıklayınca abone olmaya yönlendiriyor
kapak bağlantısımı video içinden bağlantmı

koda falan ihtiyacın yok. Ek açıklama kısmında abone ol kısmına kanal urlni yapıştır hepsi bu kadar.

Arkadaş şeyi söylemeye çalışmış heralde.Ziyaretçi senin kanalına girildiğinde pop-up gibi çıkan "Abone Ol" uyarısı nasıl koyulduğunu sormuş.Bunu gerçekten ben de merak ediyorum..

anlayamadım biraz açabilirmisin
nerde kanal ismine tıklayınca abone olmaya yönlendiriyor
kapak bağlantısımı video içinden bağlantmı

Arkadaş aşşağıda güzelce sormuş sağolsun, ben de tekrardan yazayım size kopya çekerek, benim teknik bilgim fazla olmadığından böyle açık ve net soramıyorum :D

Ziyaretçi senin kanalına girildiğinde pop-up gibi çıkan "Abone Ol" uyarısı nasıl koyuluyor ?

---------- Spam Engelliyici 10:38 ---------- Önceki Mesaj 10:37 ----------

Arkadaş şeyi söylemeye çalışmış heralde.Ziyaretçi senin kanalına girildiğinde pop-up gibi çıkan "Abone Ol" uyarısı nasıl koyulduğunu sormuş.Bunu gerçekten ben de merak ediyorum..

sağolasın hocam , hislerime tercüman oldun :D

Facebook bağlantısı nasıl yapılıyor arkadaşlar peki ? Videonun önüne ek açıklama tarzı bişey yapıyorlar, tıklayınca siteye yönlendiriyor

Arkadaş aşşağıda güzelce sormuş sağolsun, ben de tekrardan yazayım size kopya çekerek, benim teknik bilgim fazla olmadığından böyle açık ve net soramıyorum :D

Ziyaretçi senin kanalına girildiğinde pop-up gibi çıkan "Abone Ol" uyarısı nasıl koyuluyor ?

---------- Spam Engelliyici 10:38 ---------- Önceki Mesaj 10:37 ----------

sağolasın hocam , hislerime tercüman oldun :D

Yt dışında yönlendirme yapıcam derseniz :

http://www .youtube.com/subscription_center?add_user=useradi

Örnek forumdan yönlendiriyorum tıkla buraya

Yt içindede
1- video açıklamasına : http://www.youtube.com/user/SAMETKORKMAZ?sub_confirmation=1
2- Video ek açıklamasına abone olma seçerek ekleyebilirsin
3- kanalın kapak bağlantısınana aynı yukardaki urlyi girebilirsin

Son düzenleme:
Eyvallah hocam, çok teşekkürler !

---------- Spam Engelliyici 11:27 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

Yt içindede
1- video açıklamasına : http://www.youtube.com/user/SAMETKORKMAZ?sub_confirmation=1

eyvallah hocam, çok teşekkürler

Yt içindede

hocam bu kanal url alınmamıs kanallara olmuyormu.

yt dışı olmuyor video ek açıklamayla olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri