Hasan Akkuş adına para gönderen partner kim

link yok akbanktan hesabıma Hasan Akkuş adlı kişiden ödeme yapılmıştır diye mesaj geldi ama para gelmemiş

yalan hocam banada gecen öyle geldi hasan coskun adına geldi 76 tl akbankı aradım inanmayın bize ait degil dediler gelen mesaj AKBANK. seklindeydi buda yeni bi dolandırma herhalde ama burdaki mantık ne hala anlamıs degilim :D

Ben size yanlışlıkla bu kadar para yollamışım iade eder misiniz diyecek herhalde :D

Mesajı akbank telefonuna mı attı ? Akbank attıysa paranın gelmiş olması lazım

mesaj akbankta geldi ama para gelmedi

hocam multıye baglı kanallarınızın ödemesi gelmistir mesaj atarken akbank olarak yazan jeitoymus ziraat hesabıma baktım ödeme gelmis o yüzden mesaj gelmis hesaplarınıza bakın

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:13 ----------

2 kere düşünmek gerekiyor sanırım

hocam gelen mesaj akbank. olarak gelmis ben bankayı aradım söyle bi mesaj geldi bana diye ciddiye almayın bizimle alakalı degil dediler bende dolandırıcı sandım ziraat hesabıma girip baktım para gelmis multicolordan :)

Para geldiği gibi hesap işletim ücreti, artı para faizi gibi bir şey kesilmiş olmasın?

yok hocam baktım hareketlere bişey yok müşteri hizmetlerinide aradım ödeme gelmedi jeitoda benden hasan akkuş diye gönderimm olmadı diyo ama bikaç arkadaşa o adresten gelmiş bi gariplik var

---------- Spam Engelliyici 19:48 ---------- Önceki Mesaj 19:47 ----------

hocam multıye baglı kanallarınızın ödemesi gelmistir mesaj atarken akbank olarak yazan jeitoymus ziraat hesabıma baktım ödeme gelmis o yüzden mesaj gelmis hesaplarınıza bakın

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:13 ----------

hocam gelen mesaj akbank. olarak gelmis ben bankayı aradım söyle bi mesaj geldi bana diye ciddiye almayın bizimle alakalı degil dediler bende dolandırıcı sandım ziraat hesabıma girip baktım para gelmis multicolordan :)
Hocam önemli olan paranın gelmemesi zaten kanal parası eminim ama mesajı geldi sadece ödeme yok

MultiColor -Hasan Akkuş değil arkadaşlar..
Multicolor - Hasan Coskun

İki aydır banada AKBANK dan sms geliyor Hasan Coskun tarafından xxxx hesabına xxx tl gönderilmiştir..Bu mesaj müşterimizin talebi üzerine size gönderilmiştir.

Geçen ay Skype dan Multicolora sordum bu siz misiniz diye , evet benim dedi

Son düzenleme:
Ödeme büyükse havuza düşmüş olabilir, bloke edilmiş olabilir. Eğer mesajı dolandırıcılar göndermişse telefonunaza virus bulaşmış ve hesaba giriş yaptığınızda şifrelerinizi ele geçirmeye çalışıyo olabilirler.

arkadaşlar bana gecen ayda hasan coskun adına 1024 tl hesabınıza para gonderılmıstır dedı ama akbank hesabımda oyle bır para gorunmedı bu ayda bır mıktar para gonderıldı dedı o da hasan coskun adınaydı sımdı bunu gonderen arkadas multıcolor jeito ıse bu para nereye gıttı acaba ogrenmem mumkun mu multıcolor a da sormak ısterım aklımızdakı soruların gıderılmesı amacıyla tesekkurler..

yalan hocam banada gecen öyle geldi hasan coskun adına geldi 76 tl akbankı aradım inanmayın bize ait degil dediler gelen mesaj AKBANK. seklindeydi buda yeni bi dolandırma herhalde ama burdaki mantık ne hala anlamıs degilim :D

MultiColor a bağlı kanalın vardır hocam , Mesaj yalan değil , Şu şekilde MultiColor yani hasan coşkun size parayı Akbank hesabından gönderiyor,Yani kendisinin Akbankda hesabı var ve ödemeleri o hesapdan gönderiyor...

Siz Multicolora kanal bağlarken doldurduğunuz forumda hangi bankayı yazdıysanız para şuan o hesapta...
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] kardeşim bir konu açıp milleti bilgilendirsen iyi olur..

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:11 ----------

arkadaşlar bana gecen ayda hasan coskun adına 1024 tl hesabınıza para gonderılmıstır dedı ama akbank hesabımda oyle bır para gorunmedı bu ayda bır mıktar para gonderıldı dedı o da hasan coskun adınaydı sımdı bunu gonderen arkadas multıcolor jeito ıse bu para nereye gıttı acaba ogrenmem mumkun mu multıcolor a da sormak ısterım aklımızdakı soruların gıderılmesı amacıyla tesekkurler..

Müjdeli haberi verdim hocam , müjdemi isterim , parayı kırışırız :D şaka bir yana hesabını kontrol edip,paranın hesapda olduğunu görürsen ,buraya yazarsan senin adına mutlu olurum

arkadaşlar hocamın soyledıgı gıbı hemen gıdıp zıraat hesabımı kontrol ettım sagolsunlar unuttugum parayı multıcolor unutmamıs cok tesekkur ederım hocalarımdan :) ıkı aydır anlam veremedıgım msjı aydınlattıgı ıcın hocamda sagolsun :D :) alamayan arkadaşlar yada uckagıt dıyen arkadaslar gıdıp butun hesaplarını kontrol etsınler tesekkurler :)

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:35 ----------

MultiColor a bağlı kanalın vardır hocam , Mesaj yalan değil , Şu şekilde MultiColor yani hasan coşkun size parayı Akbank hesabından gönderiyor,Yani kendisinin Akbankda hesabı var ve ödemeleri o hesapdan gönderiyor...

Siz Multicolora kanal bağlarken doldurduğunuz forumda hangi bankayı yazdıysanız para şuan o hesapta...

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] kardeşim bir konu açıp milleti bilgilendirsen iyi olur..

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:11 ----------

Müjdeli haberi verdim hocam , müjdemi isterim , parayı kırışırız :D şaka bir yana hesabını kontrol edip,paranın hesapda olduğunu görürsen ,buraya yazarsan senin adına mutlu olurum

Allah razı olsun hocam sayende kosarak hesaba baktım paramı gordum :D ıkı aylık ıcınde duruyormus para sayende ogrendım sagol :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri