imparator
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.saniyeanneyemekleri.com
Arkadaşlar Hasan Akkuş adına hangi partner ödeme yapıyor bilgisi olan varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
link yok akbanktan hesabıma Hasan Akkuş adlı kişiden ödeme yapılmıştır diye mesaj geldi ama para gelmemiş
Arkadaşlar Hasan Akkuş adına hangi partner ödeme yapıyor bilgisi olan varmı
Multinetwork Jeito olması lazım
jeitoymus bende dolandırıcı sandım![]()
Mesajı akbank telefonuna mı attı ? Akbank attıysa paranın gelmiş olması lazım
mesaj akbankta geldi ama para gelmedi
mesaj akbankta geldi ama para gelmedi
2 kere düşünmek gerekiyor sanırım
Para geldiği gibi hesap işletim ücreti, artı para faizi gibi bir şey kesilmiş olmasın?
Hocam önemli olan paranın gelmemesi zaten kanal parası eminim ama mesajı geldi sadece ödeme yokhocam multıye baglı kanallarınızın ödemesi gelmistir mesaj atarken akbank olarak yazan jeitoymus ziraat hesabıma baktım ödeme gelmis o yüzden mesaj gelmis hesaplarınıza bakın
---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:13 ----------
hocam gelen mesaj akbank. olarak gelmis ben bankayı aradım söyle bi mesaj geldi bana diye ciddiye almayın bizimle alakalı degil dediler bende dolandırıcı sandım ziraat hesabıma girip baktım para gelmis multicolordan![]()
yalan hocam banada gecen öyle geldi hasan coskun adına geldi 76 tl akbankı aradım inanmayın bize ait degil dediler gelen mesaj AKBANK. seklindeydi buda yeni bi dolandırma herhalde ama burdaki mantık ne hala anlamıs degilim![]()
arkadaşlar bana gecen ayda hasan coskun adına 1024 tl hesabınıza para gonderılmıstır dedı ama akbank hesabımda oyle bır para gorunmedı bu ayda bır mıktar para gonderıldı dedı o da hasan coskun adınaydı sımdı bunu gonderen arkadas multıcolor jeito ıse bu para nereye gıttı acaba ogrenmem mumkun mu multıcolor a da sormak ısterım aklımızdakı soruların gıderılmesı amacıyla tesekkurler..
MultiColor a bağlı kanalın vardır hocam , Mesaj yalan değil , Şu şekilde MultiColor yani hasan coşkun size parayı Akbank hesabından gönderiyor,Yani kendisinin Akbankda hesabı var ve ödemeleri o hesapdan gönderiyor...
Siz Multicolora kanal bağlarken doldurduğunuz forumda hangi bankayı yazdıysanız para şuan o hesapta...
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] kardeşim bir konu açıp milleti bilgilendirsen iyi olur..
---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:11 ----------
Müjdeli haberi verdim hocam , müjdemi isterim , parayı kırışırızşaka bir yana hesabını kontrol edip,paranın hesapda olduğunu görürsen ,buraya yazarsan senin adına mutlu olurum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.