Hassas Kategorileri Engellemenin TBM ve TO Üzerindeki Etkisi

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Herkes hassas kategorileri engellemenin TO'nı arttıracağını söylüyor.Bu kesinlikle doğrudur.Ancak bir kısım TBM'yi de arttıracağını söylüyor.Bence bu yanlış.Kendim denedim test ettim gördüm.Hassas kategorilerin hepsini engelledim.To Yükseldi Tbm düştü.
u6f3k.jpg

Merhaba arkadaşlar,
Herkes hassas kategorileri engellemenin TO'nı arttıracağını söylüyor.Bu kesinlikle doğrudur.Ancak bir kısım TBM'yi de arttıracağını söylüyor.Bence bu yanlış.Kendim denedim test ettim gördüm.Hassas kategorilerin hepsini engelledim.To Yükseldi Tbm düştü.
u6f3k.jpg
kardeş senden ricam şu profil resmini değiştirsen ben senın çıplak bedenini görmekden bıktım :)

Bu sorunun net cevabını bende merak ediyorum. Benim to 0.3 ten 3 e çıktı son 4 günde. TBM 0.30 küsürlerden 0.15 e ve 0.05$ a düştü. Şükür to arttı TBM indi ama.

Kendinize şu soruyu sorun TBM mi TO'nı mı?

Bende senin Tbm daha iyi.
To'ya fazla takılma bence, Tbm yüksek olduktan sonra To'nun önemi kalmıyor.

Bende kanalları silince to aşırı arttı %3,5 altına inmiyor ama ne izlenim var nede kazanç
:D

Bende senin Tbm daha iyi.
To'ya fazla takılma bence, Tbm yüksek olduktan sonra To'nun önemi kalmıyor.

Bende kanalları silince to aşırı arttı %3,5 altına inmiyor ama ne izlenim var nede kazanç
:D

Tam tersi dostum To yüksek olduktan sonra tbnin önemi olmaz benim izlenimde sıkıntı yok 50k izlenim alıyorum to %5 olsa tbm'nin önemi kalmaz.
Ha tam tersi tbm 0.30 felan olsa to'nın önemi kalmaz karışık konu :D Sayfa görüntülenme olsun da ikisi de zamanla olur :d

Tam tersi dostum To yüksek olduktan sonra tbnin önemi olmaz benim izlenimde sıkıntı yok 50k izlenim alıyorum to %5 olsa tbm'nin önemi kalmaz.
Ha tam tersi tbm 0.30 felan olsa to'nın önemi kalmaz karışık konu :D Sayfa görüntülenme olsun da ikisi de zamanla olur :d

Tbm 0.03 ve To %5 olsa yine aynı kazancı alırsın hemen hemen bu tıklarla.
Yani tıkın artarsa to artar tbm düşerse yine birşey olmaz.

İnan bana Tbm yüksek olsa daha iyi.
Bak sana alakasız 2 kazanç.
Ağustos ayında To %0.80 üstüne çıkmazdı kazancımda şöyle gidiyordu.

Buda Kanalları silmeden önceki Ekimden bir görüntü.

Sayfa to ve tık arttı ama TBM sürününce aynı kazanca 2 katı tıkla bile zor ulaşır oldum.
:cool:

Tbm 0.03 ve To %5 olsa yine aynı kazancı alırsın hemen hemen bu tıklarla.
Yani tıkın artarsa to artar tbm düşerse yine birşey olmaz.

İnan bana Tbm yüksek olsa daha iyi.
Bak sana alakasız 2 kazanç.
Ağustos ayında To %0.80 üstüne çıkmazdı kazancımda şöyle gidiyordu.

Buda Kanalları silmeden önceki Ekimden bir görüntü.

Sayfa to ve tık arttı ama TBM sürününce aynı kazanca 2 katı tıkla bile zor ulaşır oldum.
:cool:

Hocam öncelikle aya vuracak olursak 1000 Liraya yakın para kazanıyorsun kesinlikle küçümsenecek bir rakam değil.Asgari ücretin 730 TL olduğu bir ülkede.

Sayfa Görünlütenme yüksek olsun Tık yüksek olsun Gerisinin pek önemi yok.

Ama gerisine gelirsek bence To daha önemli. Tbm zaten en düşük 0.05.En yükseğide 0.13 olur Türkçe içerikte fazla bişey olmaz ki.ama To'nın binbir türlü hali var. %0.60 Olduğunu da bilirim %12 olduğunuda

1000 Tık %10 To 0.05 TBM = 50 TL Yapar
1000 TIK %1 To 0.15 TBM = 15 TL Yapar​

Şimdi diyeceksin ki TBM'yi neden 0.50 almadın?

Alamam çünkü türkçe içerik çalışıyorum.
%100 Türkçe çalışıp ta bu 0.50 TBM gören varsa ona benden selam söyle :)

Hocam öncelikle aya vuracak olursak 1000 Liraya yakın para kazanıyorsun kesinlikle küçümsenecek bir rakam değil.Asgari ücretin 730 TL olduğu bir ülkede.

--

1000 Tık %10 To 0.05 TBM = 50 TL Yapar
1000 TIK %1 To 0.15 TBM = 15 TL Yapar​

Şimdi diyeceksin ki TBM'yi neden 0.50 almadın?

Alamam çünkü türkçe içerik çalışıyorum.
%100 Türkçe çalışıp ta bu 0.50 TBM gören varsa ona benden selam söyle :)

Ah keşke 1000 olsa kazanç heray.
Onlar sadece Extrem örnekler.
Tıklar ve tbm'leri seçtim arada.
Fakat 2 ay önceki Tbm'ler kalsa idi TL'ye geçmeden o zaman gerçekten 300tık bile alsam 90tl rahat görürdüm.

Tr içerikte tbm malesef düşük.
Sizin için tık önemli.
O zaman tık için daha çok izlenme almanız lazım.

Ah keşke 1000 olsa kazanç heray.
Onlar sadece Extrem örnekler.
Tıklar ve tbm'leri seçtim arada.
Fakat 2 ay önceki Tbm'ler kalsa idi TL'ye geçmeden o zaman gerçekten 300tık bile alsam 90tl rahat görürdüm.

Tr içerikte tbm malesef düşük.
Sizin için tık önemli.
O zaman tık için daha çok izlenme almanız lazım.

Elimde boşta duran 2 adsense var onlarla full yabancı içerik spama başlayacağım zaten.Bir türlü fırsat bulamadım.Vizeler bitsin bi 10 gün izin vericem kendime.O sırada yapıcam artık elimde 10 Kanal olacak YTPSMS sistemi ile açılmış.Günde 100 Video düşünüyorum.Tabi Önce 10 Kategori bulmam lazım.
Fail
Teknoloji
Sağlık
Moda
vs vs.

komik videolar yüklüyorum genelde. ben de denedim bunu. 10 gün bekledim sistem otursun diye sayfa to %2.5-3 civarında düştü tbm 0.01 bile artmadı.

her kategori için faydalı değil adım gibi eminim, aksine kimse ikna edemez. 10 gün test ettim çünkü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri