Hastahanede çalışan yada heyet raporu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

0can

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sürekli sağlığımı ihmal ettikten sonra geçen hafta fenalaştım hastaneye gitmek zorunda kaldım
kalp krizi geçirdiğimi sanmıştım.Allahtan korkulan olmadı ama tansiyon,şeker,ve kolestrol çok yüksek çıktı.son zamanlarda sürekli çarpıntı artık iş yerinde sıkıntılar yaşamama sebep oluyor.sürekli gün boyu yorgun hissediyorum kendimi ve bu hastalıklarla boğuşuyorum.

Müdürle sürekli çatışma halindeyiz.Ona kalsa öldürüne kadar çalıştıracak.10 yıldır çalışıyoruz 5 gün rapor aldım kıyametler koptu.Şu an Rahatsızım kötüyüm. işin özüne gelirsek arkadaşlar heyet raporu nasıl alırım.
hastahanede çalışanlar bilirler
Sağlık durumum nedeniyle stresli ortamda çalışamaz veya başka tür bir rapor gibi bir heyet raporu almak için nereden başlamayalım?

böyle bir olay başına gelen var mı ?

Kardeşim ben tıbbi mümessillik yapıyorum heyet raporu için 3 doktor + Başhekim imzası olması lazım psikiyatriden alman gerekiyor diye biliyorum o raporu tanıdığın psikiyatri falan varsa görüş öyle birşey alma imkanın olduğunu biliyorum.

psikiyatriye gerek yok heyet raporunu hastalığın bulunduğu doktor yani dahiliye iç hasstalıkları uzmanından alacaksın senin istediğin uzun süreli rapor anladığım kadarı ile bunuda böyle bir doktordan rıca edeceksin çalışma şartlarım ağır ve ben bunu şuanki sağlığım ile kaldıramıyorum biraz dinlenmek istiyorum diye.

Kardeşim ben tıbbi mümessillik yapıyorum heyet raporu için 3 doktor + Başhekim imzası olması lazım psikiyatriden alman gerekiyor diye biliyorum o raporu tanıdığın psikiyatri falan varsa görüş öyle birşey alma imkanın olduğunu biliyorum.

hocam teşekkür ederim banada öyle dediler ama tanıdıkta malesef yok istanbulda yaşıyorum olmazsa araştıracağım.

psikiyatriye gerek yok heyet raporunu hastalığın bulunduğu doktor yani dahiliye iç hasstalıkları uzmanından alacaksın senin istediğin uzun süreli rapor anladığım kadarı ile bunuda böyle bir doktordan rıca edeceksin çalışma şartlarım ağır ve ben bunu şuanki sağlığım ile kaldıramıyorum biraz dinlenmek istiyorum diye.

pazartesi günü nörolojiden randevu aldım sol kolum çok kötü uyuşuyor ondan böyle bir rapor istesem verir mi ? heyet kafamı çok karıştırdı.

istediğin süreye bağlı eğer 15 günden fazlasını istemezsen ve durumunu açıklarsan gerçekten kötü ise verir. heyet raporu demek 15 gün üzerinde olan raporlardır. kaç gün almak istediğine bağlı.

heyet raporu kolay kolay alamazsın tanıdıgın olsa dahil ki zaten hastalıgın ciddiyse heyet raporu verirler psikyatri olmasına da gerek yok en az 4 doktor tanıdıgınız olacak öncelik başhekim olması gerekiyor şuanda normal rapor bile kolay verilmezken para dökmeniz gereke bilir

heyet raporu kolay kolay alamazsın tanıdıgın olsa dahil ki zaten hastalıgın ciddiyse heyet raporu verirler psikyatri olmasına da gerek yok en az 4 doktor tanıdıgınız olacak öncelik başhekim olması gerekiyor şuanda normal rapor bile kolay verilmezken para dökmeniz gereke bilir

sağlık sektöründe tanıdığı yoksa evet biraz maddiyata bakar ama sektörün içindeysen hertürlü kolaylıkla alınıyor.

Alamazsın eğer ağır abilerin yoksa biz ağır özürlü çocuğumuza sürekli rapor alırken sağlık müdürlügüne şikayet edip alabildik.. Gerisini sen düşün.. Artık sağlık konusu öyle kötü durumdaki devlet engellilerin önüne engel koyuyor sanamı rapor verecek...
Ama sahtekar olursan her türlü alıyorsun yakın zamanda konyada içinde doktorlarında bulunduğu 100 kişiye operasyon yapılmıştı.. Sağlam insanlara rapor verip sağlık harcamaları yapılmış gibi gösterilip üstünede engelli maaşı bağlattırılıp parasını yiyorlardı.. Yani gerçekten ağır hastaysan bile zor alıyorsun ki senin işin daha zor :)

Arkadaşlar sürekli sağlığımı ihmal ettikten sonra geçen hafta fenalaştım hastaneye gitmek zorunda kaldım
kalp krizi geçirdiğimi sanmıştım.Allahtan korkulan olmadı ama tansiyon,şeker,ve kolestrol çok yüksek çıktı.son zamanlarda sürekli çarpıntı artık iş yerinde sıkıntılar yaşamama sebep oluyor.sürekli gün boyu yorgun hissediyorum kendimi ve bu hastalıklarla boğuşuyorum.

Müdürle sürekli çatışma halindeyiz.Ona kalsa öldürüne kadar çalıştıracak.10 yıldır çalışıyoruz 5 gün rapor aldım kıyametler koptu.Şu an Rahatsızım kötüyüm. işin özüne gelirsek arkadaşlar heyet raporu nasıl alırım.
hastahanede çalışanlar bilirler
Sağlık durumum nedeniyle stresli ortamda çalışamaz veya başka tür bir rapor gibi bir heyet raporu almak için nereden başlamayalım?

böyle bir olay başına gelen var mı ?

------------------------------------------------------------------------------

Senin ümitlerini veya hayallerini kırmak istemem dostum. Lakin maalesef çalışma şartları çok ama çok zor. Benimde genetik rahatsızlığım var (FMF) diye bilinir. 2001 den beri bu rahatsızlığın ceremesini çekmekteyim ve düzenli bir iş maalesef bulamıyorum.

Gel gelelim sormuş olduğun "heyet" meselesine. Dostum ben sadece şöyle diyim, benim rahatsızlığım dolayısı ile askerlikten muaf tutuluyorum. Lakin çalışma imkanımın daha iyi olabilmesi için heyete girip %40 özürlülük raporu almak istediğimde organ kaybı (yani böbrek) olması gerekiyor ki gireceğin heyetten sana istediğin sonuç verilsin deniliyor.

Ama öyle tezat bir durum ki, sözünü ettiğim rahatsızlık Türk'lere özgü bir rahatsızlık olsa da, Almanya'da yaşayan FMF'li Türk hastalar özürlü raporu alabildiği gibi erken emekli olma durumları da söz konusu. Bu yüzden senin istediğin "stressiz ortamda çalışamaz heyet" raporunu alman biraz imkansız gibi me geliyor. Ama genede bir dene şansını Her hangi bir araştırma hastanesine git. Her araştırma hastanesinin hemen hemen heyeti vardır. Misal "Bakırköy Sadi Konuk Araştırma Hastanesi" örnek teşkil edebilir.

Herşey para olmuş desenize ...
Konudaki arkadaşta şaka yapıyorum sanıyor
günde 3 4 saat uykuyla yola çıkıyorum uykusuz hasta ve kötüyüm.
İnan çaresiz kalmasam buraya konu açmazdım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri