Hattınıza bedava tl yükleyin tüm hatlara özel

• Kullanıcı insamka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS

insamka

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,​
Bugün size hangi hat olursanız olun ücretsiz TL yükleyebileceğiniz bir programdan bahsedeceğim.Eğer konusu açılmışsa affola,göremedim.

Uzun uzun yapmanız gereken herhangi bir işlem yok firma ülkeye yeni girdiği için ilk sıraları almak istiyor oluşundan dolayı ve coin ile çalıştıkları için gönderilen TL'ler firmayı çok fazla etkilemiyor diyebiliriz.

Tek yapmanız gereken uygulamayı indirip numaranızla kayıt olmak herhangi bir bilgi istemiyor.Uygulama linkini aşağıya bırakıyorum.Kayıt olduktan sonra uygulamaya 3 4 kişiyi davet ederek krediyi toplayacaksınız ve hattınıza TL 'yi yükleyeceksiniz.Bu 3 4 kişi aile bireyleriniz bile olur.

İndirip kayıt olmak için link:

Referanslı https://dent.app.link/UmGSXJJjfV
referanssız https://dent.app.link/

Aynı zamanda ne kadar referans o kadar TL kazanırsınız.
Uygulama güvenilirdir herhangi bir sorun olmaz sosyal medya hesaplarını da kontrol edebilirsiniz.Ben ödeme aldım görselleri aşağıya bırakıyorum.

Hangi mobil operatörler bir seferde ne kadar yararlanabilir?

bV748j.jpg

Turkcell İçin Ödeme Kanıtı
YQZ5PE.jpg

Em9ElB.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Birincisi DENT uygulaması hesabına maksimum 30 lira gönderiyor ikinci gönderimi aynı ay içerisinde yapmıyor. Dolayısıyle 350 lira gibi bir ödeme yapması mümkün değil bu yüzden insanlara yalan beyanda bulunmayın.

İkincisi Dent güvenilir bir uygulama değildir. Siz uygulama sahiplerine hiçbir kazançta bulunacak faaliyette bulunmuyorken size ödeme yapması kadar saçma bir durum olamaz. Sistemlerine telefon numarasıyla kaydolup facebooktan giriş yapmanız icap ediyor dolayısıyle cihazınızda ki tüm numaraları kopyalıyor. Türkhackteam gibi birçok sitede yasaklı bu uygulama ne hikmettir virüs gibi yayılıyor.

Bu yorumu okuyan herkese diyorum ki böyle şeylere inanıp kişisel bilgilerinizi birilerine peşkeş çekmeyin.

Birincisi DENT uygulaması hesabına maksimum 30 lira gönderiyor ikinci gönderimi aynı ay içerisinde yapmıyor. Dolayısıyle 350 lira gibi bir ödeme yapması mümkün değil bu yüzden insanlara yalan beyanda bulunmayın.

İkincisi Dent güvenilir bir uygulama değildir. Siz uygulama sahiplerine hiçbir kazançta bulunacak faaliyette bulunmuyorken size ödeme yapması kadar saçma bir durum olamaz. Sistemlerine telefon numarasıyla kaydolup facebooktan giriş yapmanız icap ediyor dolayısıyle cihazınızda ki tüm numaraları kopyalıyor. Türkhackteam gibi birçok sitede yasaklı bu uygulama ne hikmettir virüs gibi yayılıyor.

Bu yorumu okuyan herkese diyorum ki böyle şeylere inanıp kişisel bilgilerinizi birilerine peşkeş çekmeyin.

Dent uygulaması kendi kripto para birimi olan Dent ile çalışıyor. Piyasada olan bir coin ve uygulamanın sahipleri kendi Dent coinlerinden veriyor olabilir, reklam için. Ayrıca uygulama sizden tel no dışında bir şey istemiyor.

Günde birden fazla satın alınıyor mu bilmiyorum ama ben 1 adet byükleme yaptım. Sorunsuz geldi.

Burada uygulamayı savunmuyorum ama kripto paralar ile gerçek çok farklı bir şey. Önce kripto parayı araştırıp öğrenip yorum yaparsanız sevinirim. Bir çok coin havadan para veriyor. :D

1)Dent anasayfa bölümünden günde bir kez marketplace bölümünden 10 dakikaya bir TL yolluyor ben yararlandım ayrıca sosyal medyada da bir çok yararlanan kişiler mevcut bunun için videoda atarım bilmediğiniz konu hakkında kimseyi karalamayın!

2)Gayet güvenilir bir sistem sadece numara istiyor başka bir şey istediği Facebook ile giriş falan yok bunu da siz çıkardınız!
Cripto para ile çalıştıkları için gönderilen miktarlar onlar için çok büyük değil ve Türkiye ye yeni girdikleri için ilk sıraya almayı istiyorlar bunu sosyal medya hesaplarında da belirtiyorlar.
Normalde uygulama içinde program vs indirerek kredi kasıyorsun ama Türkiye ye yeni girdikleri için şuan reklam yapma aşamasındalar diyebiliriz.

Bir daha bir konu hakkında fikriniz olmadan yorum yapmamanızı öneririm!

Gönül rahatlığıyla indirip yararlanabilirsiniz arkadaşlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri