Havalimanında unutulan eşyaların satışı perşembe günü (yarın) İstanbul Avcılar'da satışa çıkacak.

Hemedo

Kayıtlı Üye
Havalimanında unutulan eşyaların satışı perşembe günü (yarın) İstanbul Avcılar'da satışa çıkacak. Yaklaşık bin telefon, iPad, tablet, fotoğraf makinası ve kameraların bulunduğu ürünlerin piyasa fiyatının çok altında satılacağı öğrenildi.

THY Dış Hatlar'da unutulan eşyaların ihalesini bu yıl da Aziz Korkmaz tarafından alındı. Avcılar Çağatay İş Merkezi'nde perşembe günü satışa çıkacak ürünler arasında iPhone marka cep telefonlarının da bulunduğu

PİYASA FİYATININ ÇOK DÜŞÜĞÜNE SATILACAK

İhalayi bu yılda alan Aziz Korkmaz, "Ürünlerimiz piyasa fiyatının çok altında satışa çıkaracağız. Örneğin piyasa fiyatı 1500 TL olan cep telefonu 400 TL'ye, 1000 TL olan laptopu da 500 TL civarında satacağız. Ayrıca bebek arabaları, elbiseler, ayakkabı gibi çok sayıda malzemeyi de ucuz fiyata alıcılarıyla buluşturacağız" diye konuştu.

kaynak: yenişafak

Arkadaşlar ben avcılarda istanbul gelişim üniversitesinde okuyorum bu işyeri yakınmıdır bilen birileri tarif edebilirmi bugün mutlaka uğramam lazım :)

satılan telefonlarda laptoplarda özel bişeyler bulursak ne olcak :D

şaka bi yana bi miktar para alıp ugramak lazım.Ticaret için 500e al sahibinden 750-1000 e sat :D

edit: biraz araştırdım bunların bile mafyası varmış hocam :D sana bana ürün kalmaz geceden topluyolarmış

googlenin google maps adında bir uygulaması var yeni çıkmış!!! çok harika bir uygulama bulundugunuz yerin adresini yazıyorsunuz gitmek istediğiniz yerin adresini yazıyorsunuz size yolu tarif ediyor bir deneyin bence :)

zaten ordan mal almak helede elektronik cok cok zor millet ticaret için zaten genelde orda oluyor ben hiç bulunmadım orda ama en azından tahmin edebilior insan :)

Gidip Bakmak lazım Tecrube olur en azından Yolda uzun olmasa iyiydi :)

satılan telefonlarda laptoplarda özel bişeyler bulursak ne olcak :D

şaka bi yana bi miktar para alıp ugramak lazım.Ticaret için 500e al sahibinden 750-1000 e sat :D

edit: biraz araştırdım bunların bile mafyası varmış hocam :D sana bana ürün kalmaz geceden topluyolarmış

boşver mafyayı sen zamanında orda oldunmu mafyamı kalır :D

googlenin google maps adında bir uygulaması var yeni çıkmış!!! çok harika bir uygulama bulundugunuz yerin adresini yazıyorsunuz gitmek istediğiniz yerin adresini yazıyorsunuz size yolu tarif ediyor bir deneyin bence :)

telefon almak için gidicem kullanılabilir bi telefonum yok :)

zaten ordan mal almak helede elektronik cok cok zor millet ticaret için zaten genelde orda oluyor ben hiç bulunmadım orda ama en azından tahmin edebilior insan :)

Umut fakirin ekmeği :D

Gidip Bakmak lazım Tecrube olur en azından Yolda uzun olmasa iyiydi :)

Aynen gitmek lazım hazır yakınken kaçmamalı :)

kaçta başlıyor ki bu gazetede bulamadım o haberi ben

web sitede var

Avcıların neresinde?
Kredi kartı geçiyormu acaba?
Acil lazım bu bilgiler. okula gdince uğrayabilirim.

buraya uğrucam bana yakın aldıgım eşyaların fotolarını atarım :P

ne bilim ister istemez şöyle düşünüyorum..
"Ağlayanın malı, gülene yar olmaz!."

bu malları almak caizmi deilmi :) sonuçda sahipleri vardır elbet.

Din konusunda tartısılır fakat bence 40 yıl bile olsa sahibini beklemelidir.Emanete girmemis gibi görünsede bence emanet.Emanete hıyanet olmaz ama sen onları alan baskasından alırsan ve bu sekilde geldigini bilmezsen sorun olmaz :)

Yediemin araba parkında çalışmıştım 2 3 sene önce

Böyle satışlarda genellikle iyi arabaları mafya yada ona benzer gruplar toplu şekilde gelip diğer alıcıları korkutuyorlardı sonuç olacak çok az kişi geliyordu satışa.

Yani sandığınız kadar kolay değil böyle şeyler :D tabi daha farklı olur mu orasını bilemem

Eşya'yı unutan kişilerden olduğunuzu düşünün ve ardından bu haberi okuduğunuzu düşünün: Şimdi yiyosa oraya git ve o laptop benim de, Senin alın terini para olarak satıyorlar. Almayın Aldırmayın Paran Mı Yok ? 1 ay daha bekle Sıfır Al.
-Where is Din İman ?-

Not: Bir Şeyin Üstünde Göz Varsa, Başkasının Hakkı Varsa Ondan Hayır Gelmez.

Ben gittim bugün röportajda verdim hatta :)

Cihazlara gelince bahsedildiği gibi ucuz değil ve oldukça eski

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri