Hayat yüzüne bakıp der ki : " Kaybettin sevdiklerini! "

silentspy

Kayıtlı Üye
1496_558182117553195_1162831457_n.jpg

Merhaba arkadaşlar, yoğunluktan dolayı eskiden açtığım bir blog vardı bazılarınız bilir fakat henüz bir makale girememiştim fakat bu akşam itibari ile girmiş bulunmaktayım.

Slow bir şarkıda düşünüp, yazarak insanı rahatlatan bir şey yok arkadaşlar bende sizlere yazdığım ilk yazımı paylaşmak istiyorum, artık ismini ne koyarsanız size kalmış :)

Buyrun ; Hayat yüzüne bakıp der ki : " Kaybettin sevdiklerini! " « Adaletsiz Hayat | Hayat denilen tatlı ama acı gerçek

Her türlü yoruma açığım arkadaşlar. Bu tarz bir yazıyı ilk defa yazıyorum hatalarım, saçmalıklarım olabilir her türlü eleştiriye açığım.

kardes baya guzel bir yazi olmus arada bir kopukluk var ama genel olarak basarili bence hic birakma devamli yaz derim gorusum bu isik var sende

Kategori itibariyle biraz da böyle adalet,toplumsal haksızlıklara yönelik gaza getirecek o hisleri uyandıracak şekilde yazılar iyi tutar (atarlı bi anlamda :D :D )
Hayırlı olsun.

hayırlı olsun.

üzerinde dur güncel tut o kadarda önem verme bişiler çıkaribilir :)

Ne gibi bişeyler çıkarabilir ? :) Vaktim olduğunca içerik ekleyeceğim zaten.

kardes baya guzel bir yazi olmus arada bir kopukluk var ama genel olarak basarili bence hic birakma devamli yaz derim gorusum bu isik var sende

Hocam çok uzun zamandır aklımda vardı zaten fakat yazmaya zaman bulamıyordum zaten ilk yazım bu, bu tarzda yani.. Çok teşekkür ederim hocam 1 tane takipçim olsa düzenli olarak o bile yeter bana :)

Kategori itibariyle biraz da böyle adalet,toplumsal haksızlıklara yönelik gaza getirecek o hisleri uyandıracak şekilde yazılar iyi tutar (atarlı bi anlamda :D :D )
Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim hocam, galeyana getiremem milleti hocam hiç :p

Hocam Tema Süper Ya Benimde Böyle Yemaya İhtiyacım Var Rica Etsem Banada Yaparmısın İstersen TW ile pc me bağlanıp bloguma entegre edebilirsin temayı çok sevinirim walla :) blogun günlük 30-40k hiti var güzel bi tema şart

Hocam Tema Süper Ya Benimde Böyle Yemaya İhtiyacım Var Rica Etsem Banada Yaparmısın İstersen TW ile pc me bağlanıp bloguma entegre edebilirsin temayı çok sevinirim walla :) blogun günlük 30-40k hiti var güzel bi tema şart

Skype ekledim hocam, keşke benimde öyle bir blogum olsa :) Para kazanma peşinde değilim, sadece düşüncelerimi düzenli takip eden bir topluluk olması beni çok mutlu eder :) Tema kendi editim hocam fakat temayı kıskanıcak halim yok skype ekledim :)

adsense reklamları falan zamanla ziyaretçin artarsa bloglada uğraşabilirsin.

Hocam bloggerlar için artık yeni kural var en az 6 aydır blog açık olmalıymış. Normal web AdSense hesabımda yok maalesef hocam. Şu anlık kazanç gibi bir düşüncem yok hocam beni düzenli takip eden bir kaç kişi olsun yeter bana :)

Hocam bloggerlar için artık yeni kural var en az 6 aydır blog açık olmalıymış. Normal web AdSense hesabımda yok maalesef hocam. Şu anlık kazanç gibi bir düşüncem yok hocam beni düzenli takip eden bir kaç kişi olsun yeter bana :)
ilk defa senden duyuyorum ben açtım açtığım blog ile adsense başvurdum kabul ettiler gerçi baya oluyor.

hocam konuyla alakasız blog konumu ayarı nerde biliyormusunuz :) önceden yapmıştım bi yerden unuttm nerden yapıldığını, yayınların konumunu ayarlıyorumda blogun konumu nerden ayarlanıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri