Hayatımda ilk defa duyduğum şeyi kendimde yaşadım !

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce dişime kanal tedavisi yaptırdım ancak sürekli ağrılar devam edince aynı doktora tam 7 kere gittim ve her defasında kanalı açıp kapattı. Dün öğrendimki ilk kanal tedavisinde tam dipte makinenin kafası kırılarak demir parça içerde kalmış ete baskı yapıyordu. Bunu başka doktora gidince anladım filmlerle.
Ancak bugün sinirle aynı doktora gittim. ve hayatımda ilk defa duydugum bir şeyi uyguladı dişi çekti hiç ağzımı kapattırmadı o demir parçayı aldı ve dişi yerine tekrar taktı 15 gün o taraftan yemek veya sert birşey yemezsem kaynayacağını söyledi sizce böyle birşey mümkün mü?
Ben hayatımda ilk kez duydum?

Dişi kökünden çekip 15 gün sonra kaynayacak yani he? Hocam iyi bi dalga geçmişler demeliyim maalesef ya da biz bilmiyoruz öyle bir şey mi çünkü Kök'ten çıkarmış ise o diş diş değil artık sallanan bi diştir yani pasif diş. Ve çok büyük geçmiş olsun ben de kanal tedavisi için özel doktora gidiyorum 2 diş için :)
Dr. Arzu Akman ''Kanal Tedavisi Uzmanı ,Endodonti Uzmanı,Kanal tedavi uzmanı,Endodontist. :)

Netten biraz araştırdım, ve kaza nedeniyle düşen dişleri yerine takıyorlarmış.
Buda onun gibi dişi kırmadan sağlam çıkardı kökünde kırılan demiri aldı ve tekrar taktı.

Netten biraz araştırdım, ve kaza nedeniyle düşen dişleri yerine takıyorlarmış.
Buda onun gibi dişi kırmadan sağlam çıkardı kökünde kırılan demiri aldı ve tekrar taktı.

hocam ben ilk defa duydum böyle bir şey dişi çekip tekrar takmak falan takma diş mi bu yanlış hareket gibi geldi de neyse doktor en iyisini bilir ve tekrardan büyük geçmiş olsun hep hatalar yüzünden dişlerimizden oluyoruz :confused:

bence başka bir doktora daha görünmende fayda var hocam forumda bilirkişi bulabilieceğini sanmıyorum bu konuda.. geçmiş olsun...

Başka doktora görünmenizi tavsiye ederim şakası yok bu işin.

Implant felan yapsaydı bari hem hata yapıyor bide üstüne çekip kaynar bu diyo.Dalga geçer gibi

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce dişime kanal tedavisi yaptırdım ancak sürekli ağrılar devam edince aynı doktora tam 7 kere gittim ve her defasında kanalı açıp kapattı. Dün öğrendimki ilk kanal tedavisinde tam dipte makinenin kafası kırılarak demir parça içerde kalmış ete baskı yapıyordu. Bunu başka doktora gidince anladım filmlerle.
Ancak bugün sinirle aynı doktora gittim. ve hayatımda ilk defa duydugum bir şeyi uyguladı dişi çekti hiç ağzımı kapattırmadı o demir parçayı aldı ve dişi yerine tekrar taktı 15 gün o taraftan yemek veya sert birşey yemezsem kaynayacağını söyledi sizce böyle birşey mümkün mü?
Ben hayatımda ilk kez duydum?

Hocam son durumlar nedir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri