hayatınızda duyduğunuz en komik ...

wildwood

Kayıtlı Üye
hayatınızda duydugunuz en komik espiri, hikaye,ileti , sosyal medya paylaşımı ,caps,video nedir ?

benden bi tane gelsin :

Oğlum aç mısın?" dedi babam. Aç olduğumu söyleyip adamı zor durumda bırakmak istemedim.Eh kem küm derken simitciye "Ver ordan tazelerinden iki tane .' dedi, simitcinin yanındaki tabureye oturttu beni , iki simitide bana verdi. " Baba sen yemiyecek misin?" dedim. "Aç değilim" dedi."Ben şu bakkala borcumu ödeyip geliyorum bekle" dedi. Bende neyse bitirdim simitleri bekliyorum hala gelmedi bu , kalktım bakkala kadar gideyim dedim. Lokantanın yanından geçerken içeri bi baktım adam bi buçuk iskenderle kola içiyor..

Bir çok kişi biliyordur baya eski :)

Son düzenleme:
Benim film indirme sitelerim var onlarda gördüğüm bir yorumu zaman zaman aklıma geldiğinde bile hala gülerim..

ölümcül deney filmi internete düşmüştü bende 3D olanını yayınlamıştım filmin başlıgı Ölümcül Deney 2014 3D half sbs HDChina idi HDChina bir realese grubudur en kaliteli görüntü ve en önce veren bir gruptur.. iyi bir rip grubudur...

Kullanıcıda aynı şöyle bir yorum atmıştı Admin çin malı dandik filmleri yutturma bize paylaşcaksan adam gibi paylaş...

Adam rezil olmasın diye cevap yazmadım ama cidden o gün çok gülmüştüm

Edit: attığımız içeriğe dikkat edelim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Edit: attığımız içeriğe dikkat edelim.. (Argo var)

argosuz versiyon. bir argo nelere kadir şimdi baktımda bütün komikliği gitmiş fotonun. :D

G5YaZy.png

Son düzenleme:
Edit: attığımız içeriğe dikkat edelim..

edb82bc8470942267d3f2c0f6bcd3919.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tüm minibüs şoförleri tarafından harfiyen bilinen ve eksiksiz uygulanan kurallar bütünü...
- minibüs şoförü her zaman haklıdır...
- trafikte öncelik sırası (1. minibüs 2. ambulans, itfaiye vs. 3. diğer) şeklindedir...
- trafik lambalarının anlamı şu şekildedir.
yeşil: geç
sarı: kornaya basarak geç
kırmızı: gazı kökleyip geç
- yol kenarlarında bulunan ve üzerinde bir takım yazı ve işaretler bulunan levhalar kurşun talimi içindir, minibüslerler alakası yoktur...
- yolların üzerindeki kesikli çizgiler sıkılan yolcular sayarak eğlenebilin diyedir. düz sürekli çizgi ise saymaya üşenenler içindir. şoförü kesinlikle alakadar etmez...
- tüm şeritlerin öncelikli kullanma hakkı minibüs şoförüne aittir...
- diğer tüm şoförler kendilerini minibüs şoförünün rahatı için seferber etmek durumundadırlar...
- otobanda, en sol şeritte ve son sürat gidiyor olsanız bile sağda bir müşteri görürseniz hemen direksiyonu kırıp frene basıp uygun pozisyon alınız...
- bazı müşteriler utangaç ve çekingendirler ve minibüse binmek için gerekli el hareketinin yapmayı unutmuş olabilirler. bu yüzden müşteri olma potansiyeli olan kişileri minibüsü kıçlarının dibine kadar yaklaştırıp kornaya abanarak uyarmak öncelikli görevinizdir...
- minibüsü kullanırken ellerinizi kullanmanıza veya önünüze bakmanıza gerek yoktur. o gider kendi...
- yolda bayan bir sürücü ile karşılaşırsanız onu sıkıştırmak sureti ile trafikteki dikkatini ve becerisini ölçmek ve gelişmesine yardımcı olmak vatan borcudur...
- sinyal vs gibi lambalar tamamen aksesuardır, hiçbir ciddi kullanım alanları yoktur. bu yüzden trafik içinde kullanmamaya özen gösteriniz...
- bangır bangır çalan bir canısı müşteri memnuniyetini artıracaktır...

Kaynak: https://eksisozluk.com/minibus-soforleri-icin-trafik-kurallari--754294?p=1

Madem argo koyulmuyo bunu atayım :)

YJBAmj.jpg

Son düzenleme:
Edit: attığımız içeriğe dikkat edelim.. (Argo var).. abartmayalım hocam..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri