Hayatınızda En Pişmanlık Duyduğunuz Davranışınız

forumiyinet123

Kayıtlı Üye
Küçükken karınca yuvalarına çomak sokuyordum.Karınca yuvalarını eziyordum.Çok pişmanım :(

youtubeden para kazanma olayını 2013 yılında keşfetmek :(

sabah pc yi açtığımdan beri 3 farklı konu açtn üçüde youtube alakalı değil.lütfen forumu amacına göre kullanalm.hiç açmayalm demiyorum ama.saatte 1 tane de açmayalım yani.

sabah pc yi açtığımdan beri 3 farklı konu açtn üçüde youtube alakalı değil.lütfen forumu amacına göre kullanalm.hiç açmayalm demiyorum ama.saatte 1 tane de açmayalım yani.
tamam hocam.Konu dışında da youtube ile ile ilgili mi omlası gerekiyor konuların.Öyle olması gerekiyorsa pardon hocam.

Youtube para kazanmayı 2011 yada 2012 gibi öğrenmiştim ama o zamanlar hiç üzerine gitmemiştim.Hatta 2012 yılında pin gelmişti eve.

tamam hocam.Konu dışında da youtube ile ile ilgili mi omlası gerekiyor konuların.Öyle olması gerekiyorsa pardon hocam.

hocam konu dışı olabilir de.böyle de olmaz ki.sen resmen spam yapar gibi konu açıyorsun.

bu gün ne yaptnz
en çok neyden korktnz
ilk defa ne zman yürüdünüz
vs
vs

böyle konu açılmaz ki.açıyorsanda hepsini bi başlıkta aç.

Spam becerilerinizi Forumda Değil, YOUTUBE 'DA KULLANIN !

dostum burası " konu dışı " bölümü. neden rahatsız ediyor bu seni?

edit. yukarda cevabını vermişsin. lakin forumda eğlenceye de yer olmalı. kafa dağıtmak isteyenler farklı konularda muhabbetler gördükçe sinir stresten şişen kafalarını tekrar dindirebilir. kural ihlali yapmadıkça bi sakıncası yok bence. haricen sabahtan beri 3. konuyu açmış adam, bu spam değil ki. 4 saat arayla açılan konular spam mıdır

Bende Aynı Şekilde Küçükken Karıncaları Kaynar Su Döküyodum Karıncalar Haşlanıyodu Çok Pişmanım :S

Küçükken karınca yuvalarına çomak sokuyordum.Karınca yuvalarını eziyordum.Çok pişmanım :(

Ya seninki gene normal onu her çocuk yapmıştır )=
Bizim arkadaş deodorantı alıyordu. Deodorantı sıkıp ucunda çakmağı ateşliyordu böyle lav silahı gibi ateş çıkartıyordu onunla örümcekleri yakıyordu. Böyle çıtır çıtır ediyordu valla ) Sene 2003-2004 falan :)
Edit: Ben de sümüklü böcekler oluyordu, kabuksuz oluyordu bazıları. İşte güneşin altında üzerlerine tuz döküyordum böyle küçücük oluyorlardı. Pişmanım.

dostum burası " konu dışı " bölümü. neden rahatsız ediyor bu seni?

edit. yukarda cevabını vermişsin. lakin forumda eğlenceye de yer olmalı. kafa dağıtmak isteyenler farklı konularda muhabbetler gördükçe sinir stresten şişen kafalarını tekrar dindirebilir. kural ihlali yapmadıkça bi sakıncası yok bence. haricen sabahtan beri 3. konuyu açmış adam, bu spam değil ki. 4 saat arayla açılan konular spam mıdır

http://www.ytpara.com/konu-disi/35188-bildiginiz-en-saygili-uyeler.html - 13:50
http://www.ytpara.com/konu-disi/35186-bu-aralar-caniniz-neye-sikiliyor.html - 15:20
http://www.ytpara.com/konu-disi/35199-hayatinizda-en-pismanlik-duydugunuz-davranisiniz.html -16:00

HAKLISINIZ..

Yerdeki eşek arısı yuvasına sopa sokmak çok pişmanım beni bir soktular arılar 2 gün halisülasyon gorduydum :D

8 ay önce akşam vakti hafif yağmur varken bir güvercin kapımıza geldi tam kapıya gidip elime aldım yaralımı diye belirgin yara yoktu fakat bit benzeri uçan parazitler vardı bende babama al ***ür dışarıda bırak dedim sonra aklıma dank ekti belki allah sınamak için yolladı hayvanı kutsal bir şeydir falan diye baya vicdan azabı çektim...

burada kimsenin takibini yaptığım; açığını, yanlışını kovaladığım yok. faydalı bilgi varsa öğrenir uygularım. yardım isteyen varsa elimden geldiği kadar yardım ederim. muhabbet etmek isteyen varsa konuya girer muhabbet ederim. herhangi bi soru soran ve sorusu abes olmayan birisi varsa; cevabını veririm. arkadaş samimi bir biçimde konu açmış, sohbet ortamı yaratmak istemiş. gereksiz yere gerginlik çıkarıyorsunuz. şurada dünya kadar forumda olan konuları tekrar tekrar açan adamlar var, asıl onlara yapmalısınız bu muamaleyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri