hayır sever arkadaslar yardım edebilirmi

harekir

Yasaklanmış
soru

hocam youtube ile para kazaniliyor video yukleniyor videolarda reklam cikiyor ve tiklanma basina para aliyorsun reklamlarda dine aykiri reklam cikmasini engelliyoruz diger sorumda videolari izinsiz kullanman kazancina kul hakki karistigi icin helal olmaz demistiniz simdi hocam ben videolari almadan once videoyu yukleyenlerden izin isteyerek yuklemeye baslayacagim ama videoyu yukleyenlerin videoyu baska yerden almis olabilir veya kendisi cekmis olabilir simdi ben boyle izin isteyerek yukledigimde kazancim haram olurmu kisinin videoyu baska yerden yuklemisse herhangi bir sorun olurmu bu beni ilgindirirmi ben sadece izin isteyip video yukleyecegim tanidik tanimadik herkezden izin isteyerek yukleyerek kazanacagim ve birde youtubede kanal olayi var bir kanala istedigin kadar video yukleyebiliyorsun ben bu kanallara ucret vererek alsam ve yine bu videolarda reklam cikarak kazansam herhangi bir sorun olurmu tesekkurler sorumu elden geldigince ayrintili bir sekilde anlatmaya calistim

cevap

Yükleme yapım esnasında sizin için karşınızdaki videonun kesin sahibi esastır. Onun bu malı nereden ve nasıl elde ettği gibi hususlardan sorumlu olmazsınız. Bahsettiğiniz youtube kanalını kesin sahiplerinden ücret ödeyerek satın alıp dine aykırılık taşımayan reklam yüklemenizde de dinen bir sakınca olmaz.

boyle cevap aldım arkadaslar ve srtık ixindxi video yuklemeyecegim ve boyle devam edecegim arkadaşlar bana kanalını kullanmama iizn verecek hayır sever arkadaşlar varmı acaba kimsenin hakkını yemeden bu işi yapmak istiyorum belirli bir gelir elde ettikten sonra zaten kanal alımı yapaagım ama once para kazanmam lazım ve bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa pm ile ulaşsın arkadaşlar anlayısınız için teşekkurler

Neredeyse hiçbir şey anlamadım. :D

Benim kanalım da reklamlar çıkıyor ve videolar da izin alınmadan alınmıştır. Ben bu kanalı versem sen gene günaha gireceksin. :D

Helal para kazanmak istiyorsan kendi videolarını çekeceksin ve kazanacaksın ya da YouTube işini bırakacaksın.

kendim ceksem de ne cekecegimi ah bi bilsem cekecegim ve soru cevabı ıyı okumanı tavsiye ederim

kendim ceksem de ne cekecegimi ah bi bilsem cekecegim ve soru cevabı ıyı okumanı tavsiye ederim

Okudum da hiçbir şey anlamadım. :D Neyse biz özgün video işine dönelim. :D

1-) Arkadaş çevren varsa absürt komedi yapabilirsiniz.
2-) Arkadaşlarınızla veya tek başınıza videoları, haberleri, sanatçıları veya herhangi bir şeyi eleştiriniz.
3-) Oyun oynuyorsan bilgisayar oyunlarını, ps3 oyunlarını sesli ya da sessiz kayıt ederek para kazanabilirsin.
4-) Kısa Film çekip para kazanabilirsin.

Bu işte para kazanacaksan ya da bir yerlere geleceksen bazı şeylerden fedakarlık etmelisin. Fedakarlıktan kastım nedir berbat espiriler yaparsın adamlar video da sana küfür eder, eleştirir bunlara açık olmalısın insanlar her zaman eleştirir. 1-2 kişi küfür edip eleştirdi diye bırakmaman lazım bu işleri. Bir süre sonra senin de kitlen oluşacaktır.

Yaptıgı eseri para karşılıgında satan kişilerin haklarını yemiş olursak kul hakkına girer ki bunuda youtube 3. taraf içeriği vererek engelliyor, ama amatör çekimler ve 3. taraf ihlalleri olmayan video'lar neden haram olsun ki ?

Yaptıgı eseri para karşılıgında satan kişilerin haklarını yemiş olursak kul hakkına girer ki bunuda youtube 3. taraf içeriği vererek engelliyor, ama amatör çekimler ve 3. taraf ihlalleri olmayan video'lar neden haram olsun ki ?

Adam hiçbir şey bilmiyor video'yu ekliyor para kazanmayı açıyor diğeri de gelip videoyu alıyor yüklüyor para kazanıyor bu haram bir durumdur. Senin tezgahın var senin tezgahındakileri çalıyorum ve kendim satıyorum gibi düşün.

Adam hiçbir şey bilmiyor video'yu ekliyor para kazanmayı açıyor diğeri de gelip videoyu alıyor yüklüyor para kazanıyor bu haram bir durumdur. Senin tezgahın var senin tezgahındakileri çalıyorum ve kendim satıyorum gibi düşün.

Ne haramı kardeşim ne uyduruyorsunuz.

Lafım meclisten dışarı bazıları her türlü b.ku yer daha sonra bu tür ayrıntılara takılır. Haram mı değil mi yok ben öyle yapmam böyle yaparım yok bu haram ben yapmam yok bu bilmem ne çok gördüm böylelerini.

Kendi çekenlerde var youtube da %10 geçmez.

Hem de direkt videodan para kazanmıyorsun girdiğin etiket,açıklama ıvır zıvırının ilişkilendirdiği reklamlardan para kazanıyorsun.

Ne haramı kardeşim ne uyduruyorsunuz.

Lafım meclisten dışarı bazıları her türlü b.ku yer daha sonra bu tür ayrıntılara takılır. Haram mı değil mi yok ben öyle yapmam böyle yaparım yok bu haram ben yapmam yok bu bilmem ne çok gördüm böylelerini.

Kendi çekenlerde var youtube da %10 geçmez.

Hem de direkt videodan para kazanmıyorsun girdiğin etiket,açıklama ıvır zıvırının ilişkilendirdiği reklamlardan para kazanıyorsun.

Sakin ol şampiyon! Bunlar haramdır yani bunu istediğin kişiye sor anlatsın. Şurada haklısın bu forumda gördüm öyle bir kaç kişi adam haram falan dedi yüz yılın kanalını kopyaladı. Fakat bu işi yapacak kişinin vicdanı rahat olacak böyle şeyleri düşünerek ya da düşünmeyerek girecek bu işe. Bu yapılan işi izin almadan yaparsanız haramdır ama para kazanmak istiyorsanız o haramı işleyeceksiniz kafanızı da bu işlerle meşgul etmeyeceksiniz.

soru

hocam youtube ile para kazaniliyor video yukleniyor videolarda reklam cikiyor ve tiklanma basina para aliyorsun reklamlarda dine aykiri reklam cikmasini engelliyoruz diger sorumda videolari izinsiz kullanman kazancina kul hakki karistigi icin helal olmaz demistiniz simdi hocam ben videolari almadan once videoyu yukleyenlerden izin isteyerek yuklemeye baslayacagim ama videoyu yukleyenlerin videoyu baska yerden almis olabilir veya kendisi cekmis olabilir simdi ben boyle izin isteyerek yukledigimde kazancim haram olurmu kisinin videoyu baska yerden yuklemisse herhangi bir sorun olurmu bu beni ilgindirirmi ben sadece izin isteyip video yukleyecegim tanidik tanimadik herkezden izin isteyerek yukleyerek kazanacagim ve birde youtubede kanal olayi var bir kanala istedigin kadar video yukleyebiliyorsun ben bu kanallara ucret vererek alsam ve yine bu videolarda reklam cikarak kazansam herhangi bir sorun olurmu tesekkurler sorumu elden geldigince ayrintili bir sekilde anlatmaya calistim

cevap

Yükleme yapım esnasında sizin için karşınızdaki videonun kesin sahibi esastır. Onun bu malı nereden ve nasıl elde ettği gibi hususlardan sorumlu olmazsınız. Bahsettiğiniz youtube kanalını kesin sahiplerinden ücret ödeyerek satın alıp dine aykırılık taşımayan reklam yüklemenizde de dinen bir sakınca olmaz.

boyle cevap aldım arkadaslar ve srtık ixindxi video yuklemeyecegim ve boyle devam edecegim arkadaşlar bana kanalını kullanmama iizn verecek hayır sever arkadaşlar varmı acaba kimsenin hakkını yemeden bu işi yapmak istiyorum belirli bir gelir elde ettikten sonra zaten kanal alımı yapaagım ama once para kazanmam lazım ve bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa pm ile ulaşsın arkadaşlar anlayısınız için teşekkurler

hocam windowsun orjinal mi :D

Yani en basitinden windows işte, güzel ülkemde kaç kişi orjinal yazılım kullanıyor ki bu yazılımlar para karşılığı satılıyor ? Bence bu tur teknik detaylarla fazla boğulma, bilen bilir zamanında rapidshare'deki uploadlarınız 10.000 indırmede rapidshare hesap verıyordu ve millet te bunu 15-20 lira karşılığı aylık satıyordu ve bunlara yuklenenler genelde film, müzik, full program vb.. di o zamanlar ben haram dıye bu tur işlere girmedim, lakin bu youtube işinde içim biraz daha rahat çünkü telif hakkı olan müzik film vb.. yüklemıyorum

windows orjinalmi diyen arkadas pc yeni aldım ve onlar yuklemiş windowsu buda beni ilgilendirmez ve anladımki artık youtube işinde kitlen ve oxgün videob olmadıktan sonra kazanmak zor ve bır kşinin yazısında okumustum ozgun videoda tbm 0,30 larda oldugu dogrumu ve aklımda super bir fikir var nasıl video yapsam milyonlar izleyecek yapabilirsem işallah işe yarar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri