Hayko Cepkin bir kadınla kavga etti, kafa attı

Samimi bulduğum bir adamdı ama şu olayın savunalacak bir yanı yok alkollüde olsa ayıkta olsa yazıklar olsun

Normalde severdim Hoyko'yu ama sanatçı dediğin toplum için model olmalı. Böyle davranışları sergileyen adam kim olursa olsun hoş karşılanacak bir yanı yok özellikle de gençlere model olabilecek bir insanın böyle davranmasını şiddetle kınıyorum.

Kadına şiddet uygulayan adam, adam değildir.

alkol tüm kötülüklerin anasıdır sözünün vücut bulmuş hali

rezillik diyoruz da bütün kadınlarda sütten çıkmış ak kaşık değil.belki çok ağır sözler söyledi.yaptığı doğru demiyorum ama ne dediyse adamı çileden çıkarmış.sanki durduk yere kafa atmış gibi internette linç ediyorlar.

rezillik diyoruz da bütün kadınlarda sütten çıkmış ak kaşık değil.belki çok ağır sözler söyledi.yaptığı doğru demiyorum ama ne dediyse adamı çileden çıkarmış.sanki durduk yere kafa atmış gibi internette linç ediyorlar.
Haklısın hocam açıkcası benim anama,bacıma vs. ağır küfür eden ister kadın olsun ister erkek affetmem.Herkes duracağı yeri bilecek bu hayatta bence illaki bir olay vardır arada yoksa kimse durduk yere bir kişiye kafa atmaz heleki bir kadına haber siteleride bu olayı kitle çekmek için hayko`ya yıkıyolar şuan işin tamamını bilmeden buda bizim medyamızın şekli.

Hayko gerçekten adamın dibidir aslında ama bir kadın ana avrat bile küfür etse el kaldırılmaması gerekiyor. Nası bi olay oldu detayı bilmiyoruz tabi..

edit: 2 sene önce ki olaymış :)

Son düzenleme:
Kimseyi bilmeden yargılamamak lazım ne olduğunu bilemeyiz kim bilir neler olmuştur. Ha sıradan basit bir şey içinse elbette haksızdır ama ne olduğunu bilemiyoruz.

Kadının Hayko'ya "Ermeni çipi" dediği söyleniyo ama bence Hayko'yu tahrik etti diye göstermek için söylenen bi yalan.. Ağzınla içiceksin başka tarafınla içersen böyle olur..

Alalal alkolün etkisi işte.. Hayko bunu nasıl yapar ya.. İZleyince kendide üzülmüştür bence ve en yakın zamanda gidip o kadından özür dileyecektir.

Vursan kadına vurdu diye adamlıktan silerler.Dayak yesen kadında dayak yedi diye rezil ederler en iyisi hiç bulaşmamak.

Hayko yaptıysa haklıdır😄

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 14:49 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------

Hayko yaptıysa haklıdır😄

Hayko yaptıysa haklıdır😄

Bir kadın canına kast etmediği sürece ona fiziksel güç uygulamamak yapılması gerekendir.

Emin olun ertesi gün hiç bir şey hatırlamıyor olacak. Alkol zehirlenmesi böyle bir şey. komaya girip öledebilir. ama onun beyin gitmiş herkese saldırıyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri