Hayretler içerisindeyim, Şans eseri başardım ( TBM İçerir )

• Kullanıcı Cagdaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar garip duygular içerisindeyim aylardır youtube üzerine kendimi geliştirmek için çalıştığım ama hiç niche in üstüne düşmemişliğime pişman olmama yanıyım bilemedim her şey öğrendik diyorduk bir nevi ama niche çok ayrıymış, Gerçi benim ki şansda olabilir gibi bilmiyorum ama kategori ve kelime belli şimdi onunla ilgili keşfe çıkacağım.. Şimdi size sürekli para kazandığım 1 adsense ve daha yeni 4 gün önce açmış olduğum günlük 7 tıkı geçmeyen adsensemin fotoğraflarını atacağım yeni adsensede sadece bi kanal bağlı ve diğer adsensede 50 kanalım vardı 20 tane aktif olarak sürdürdüklerim patladı ve tekrardan diğer 30 kanala yoğunlaşmıştım işte yavaş yavaş 1000 ve 500 arası tıklara doğru tekrardan ilerliyordum ki, Sabah girdiğim bu tablodan sonra tbm yi nasıl sağladığımı bilmiyorum ama tek kanalın çalıştığım kategorisi belliydi zaten 150 video atıp bırakmıştım Niche kelimeler üstünden gitmeye karar verdim.

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

2 tablo arasındaki farkı görüyorsunuz önemli olan çok tık almak değil bu işte valla az ama öz olması önemliymiş 5 ay dan sonra bende bu sabah bi ders almış oldum, ve kesinlikle Türkçe ile İngilizce kanalları aynı adsenseye bağlamayın çünkü diğer kapanan kanallarımın içindede aynı videoları yüklediğim bi kanal vardı ve ben hiç bu tbm yi görmemiştim.

of harika 15 20 tık alsan zaten bi tbm ile yeter

Valla siz birde bana sorun 15 gündür falan hiç ilgilenememiştim 4 gün önce tekrardan başladım işte günlük 15 den aşa düşmeyen ben 15 gün boyunca günlük 2-5 dolar arası sektelemişimdir 4 gün önce terkrar vaktimi ayırmaya karar verdim 2 gündür yeni kanallarla uğraşıyordum tekrar düzene sokmak için, 1 tane daha adsensenin gerekli olduğunu düşündüm 1 adsense açıp direk botla önceden çalıştığım bi kategori üzerinden videoları bulup 150 tane youtubedan çektim kanala 10 doları 1 aya geçer dedim sonra pin yola çıkar öyle kullanmaya başlarım diye düşünmüştüm, bugün girip bi durumuna bakıyım dediğimde karşılaştım tablo bu 1 yanda 10 bin izlenim bi yanda 51 izlenim, Önemli olan çok izlenim değil bu işte bunuda anlamış olduk.

şunun ıcın konu acmanıza sasırıyorum 1 tıkla 3 dolar bence hıcde guzel degıl onemlı olan 200 tıkla 3 dolar yapmak. ve bunu organıklestırmek

şunun ıcın konu acmanıza sasırıyorum 1 tıkla 3 dolar bence hıcde guzel degıl onemlı olan 200 tıkla 3 dolar yapmak. ve bunu organıklestırmek

Sizden bekliyoruz o sabitliği o zaman ! Sevinçlerimizi duygularımızı paylaşmayacaksak bu forumda barınmamızın anlamı ne ? siz bunu bana açıklayın ben size konu açılıp açılmaması gerektiğini açıklarım

Ve ya bi sitem bi durumunuz varsa şikayetle bildirin yorum atıp pislemeyin, konuyada saptamayın adamda ne şevk bıraktın ne başka bir şey, adamı bin pişman ediyosunuz açtığına açtırdığına.

Zaten aklı başında olan biri o kelimenin tek olup o tbm yi verdiğini bilir de 200 tıkda onu görmek önemli olan demez, ben orda belirtmişim farkında olmadan başardım diye şimdide o o kanalda keşfe çıkıp bulmaya çalışıp yoğunlaşacağım diye şu tbm yi veren kanal diğer tıkda 0.10 da veriri 0.7 de

şöyle düşün üsteki tabloya alttaki tık gelse ? güzel olurdu tbm bence. ben öyle yapıyorum çok izlenme çok tık alıyorsan 2 3 tane niche kanal aç aynı adsense bağla hepsi onlaran gelen tıkla mükemmel oluyor üsteki tablo.

azimle çalışan-çabalayan bunları sürekli görecektir....

Çıkıntılık yapmak istemem ama sadece acemi Adwords kullanıcısına denk gelmişsin.

Arkadaşlar garip duygular içerisindeyim aylardır youtube üzerine kendimi geliştirmek için çalıştığım ama hiç niche in üstüne düşmemişliğime pişman olmama yanıyım bilemedim her şey öğrendik diyorduk bir nevi ama niche çok ayrıymış, Gerçi benim ki şansda olabilir gibi bilmiyorum ama kategori ve kelime belli şimdi onunla ilgili keşfe çıkacağım.. Şimdi size sürekli para kazandığım 1 adsense ve daha yeni 4 gün önce açmış olduğum günlük 7 tıkı geçmeyen adsensemin fotoğraflarını atacağım yeni adsensede sadece bi kanal bağlı ve diğer adsensede 50 kanalım vardı 20 tane aktif olarak sürdürdüklerim patladı ve tekrardan diğer 30 kanala yoğunlaşmıştım işte yavaş yavaş 1000 ve 500 arası tıklara doğru tekrardan ilerliyordum ki, Sabah girdiğim bu tablodan sonra tbm yi nasıl sağladığımı bilmiyorum ama tek kanalın çalıştığım kategorisi belliydi zaten 150 video atıp bırakmıştım Niche kelimeler üstünden gitmeye karar verdim.

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

2 tablo arasındaki farkı görüyorsunuz önemli olan çok tık almak değil bu işte valla az ama öz olması önemliymiş 5 ay dan sonra bende bu sabah bi ders almış oldum, ve kesinlikle Türkçe ile İngilizce kanalları aynı adsenseye bağlamayın çünkü diğer kapanan kanallarımın içindede aynı videoları yüklediğim bi kanal vardı ve ben hiç bu tbm yi görmemiştim.

bir sorum olacak; ben ikinci adsenseyi açmak istiyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? ikinci adsenseme kendi ismimi, tel no, adres, hesap no vs. bunlardan hangisini eklemeliyim yada başka bilgilermi girmem gerekiyor acaba ?

şöyle düşün üsteki tabloya alttaki tık gelse ? güzel olurdu tbm bence. ben öyle yapıyorum çok izlenme çok tık alıyorsan 2 3 tane niche kanal aç aynı adsense bağla hepsi onlaran gelen tıkla mükemmel oluyor üsteki tablo.

Buda farklı bi yol izleyiş tarzı tabi ki, bu 2.adsensede yaşadığım olay şansı tesadüf oldu diyebilirim zaten şuan bu adsense hesabını niche kelimelerle çalışma yapmada kullanacağım diğerinde çok izlenim ve kanallar artık karıştığı için takip etmesi çok zor oluyor malesef ki.

---------- Mesaj saat 12:50:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:49:31 civarında gönderildi. ----------

azimle çalışan-çabalayan bunları sürekli görecektir....

Tam da dediğiniz gibi her şey emek çabada bitiyor.

hiçbi kaybın olmaz bence. yüksek izlenim varsa adsnesede tık da varsa tbm düşükse nicheleri bağla sonucu gör :D şahsen ben öyle yapıyorum 1 kere tık olsa bile günlük 0,07 ile kapatyo tbm 40 100 tık ı

Sans degil bu emek..

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

---------- Mesaj saat 12:52:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:50:50 civarında gönderildi. ----------

Çıkıntılık yapmak istemem ama sadece acemi Adwords kullanıcısına denk gelmişsin.

Çıkıntılıkla alakası yok tabi ki de düşünceniz yorumunuz nasıl olabileceğini söylemeniz benim için önemli bir şey ki zaten, bunun acemilikte olsa devamını getirmesini biliyim.

---------- Mesaj saat 12:54:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:52:08 civarında gönderildi. ----------

bir sorum olacak; ben ikinci adsenseyi açmak istiyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? ikinci adsenseme kendi ismimi, tel no, adres, hesap no vs. bunlardan hangisini eklemeliyim yada başka bilgilermi girmem gerekiyor acaba ?

Benim sadece isim, banka ve telefon numarası ayrı geri kalan her şey ilk adsensemde olduğu gibi. Soyad da dahil ilk adsenseyle aynı her şey.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

---------- Mesaj saat 12:52:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:50:50 civarında gönderildi. ----------

Çıkıntılıkla alakası yok tabi ki de düşünceniz yorumunuz nasıl olabileceğini söylemeniz benim için önemli bir şey ki zaten, bunun acemilikte olsa devamını getirmesini biliyim.

---------- Mesaj saat 12:54:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:52:08 civarında gönderildi. ----------

Benim sadece isim, banka ve telefon numarası ayrı geri kalan her şey ilk adsensemde olduğu gibi. Soyad da dahil ilk adsenseyle aynı her şey.

aynı ip den mi başvurdun tekrardan _

o zaman ikinci açacağım adsenseye diğer banka hesabımı eklesem bir sıkıntı olmaz demi.

aynı ip den mi başvurdun tekrardan _

Evet ev adresimden başvurdum 3 saat sonra onaylandı zaten

---------- Mesaj saat 13:13:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:03 civarında gönderildi. ----------

o zaman ikinci açacağım adsenseye diğer banka hesabımı eklesem bir sıkıntı olmaz demi.

Benim yaş 17 olduğundan, bağlı kullandığım annemin hesabına bağlı buda banka bildirimi gelince ablamın banka hesabını gireceğim daha gelmedi yani 10 doları geçer bugün yakında çıkar yani ben farklı banka kişilere ait hesapları kullanacağım, sizde bi sorun çıkmaması için ban durumunda falan farklı olsa iyi olur derim.

---------- Mesaj saat 13:18:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:13:31 civarında gönderildi. ----------

hiçbi kaybın olmaz bence. yüksek izlenim varsa adsnesede tık da varsa tbm düşükse nicheleri bağla sonucu gör :D şahsen ben öyle yapıyorum 1 kere tık olsa bile günlük 0,07 ile kapatyo tbm 40 100 tık ı

Ahh ahh kanallar gitmeseydi bizde tıkdan bol ne var ::D :D neyse artık hedeflerim çok daha fazla artı aynı kanallardan 3 er adet yapacağım için 2 sini tıklıyı birini özel çalışacağım adsensede bağlı tutarım artık. dediğin gibi tbm leri göreceğiz yine
1 ay sonucunda fark olur umarım 0.2 öyle kötü koyuyor ki ..s.s :D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri