Hayvanlarla Alakalı Kanalı Olan Arkadaşlar

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Umarım konuyu doğru yere açıyorumdur..

Arkadaşlar Hayvanlarla alakalı kanalı olan arkadaşlar kanallarının gelen kutusuna mutlaka baksın!

Bana ait olan videomu bir kanal kopyalamış (Kanalın adını ifşa etmeyeceğim) ve ben bu arkadaşa youtubeden mesaj atarak videoyu kaldırması için 48 saat süre tanıdım.. 24 saati doldu ve bana hala bir geri dönüş yapılmadı (videoyuda kaldırmadı) 24 saat dolduğunda ben gereğini yapacağım bu nedenle sıkıntı yaşamamamız açısından hayvanlarla ilgili kanalları olanlar mesajlarını kontrol etsin..

Teşekkür ederim..

NOT: Bu konuyu açmamda ki amaç kişinin mesajları görmemiş olabileceği ve kişiye zarar vermek istemeyişimdendir.. Umarım bu konuyu görür ve siler.. Dahada napayım yani
NOT 2: Başlık kurallara aykırı oldu sanırım kusura bakmayın, değiştirmeye çalıştım ama değiştiremiyoruz sanırım

12 saati kaldı belki kişi gececidir diye konuyu up luyorum.. Yarın telifi atmadan 2 saat önce son kez uplayacağım.. Telifi attıktan sonra konuyu kitlettireceğim bu yüzden yöneticilerin bu floodumdan dolayı bana bir yaptırımda bulunmazsa çok sevinirim.

Rica ediyorum bu tarz kanalı olanlar mutlaka kanalını kontrol etsin.. bana hala bir dönüş yapılmadı ve video silinmedi

videoyu kendin mi çektin kardeşim :D çalandan çalmak günah değildir.

Video benim arkadaşlar.. Merak etmeyin özgünün ne olduğunu biliyorum.. Başkasından aldığım ve ya üzerinde oynayıpta yüklediğim bir video için adama telif atacak kadar düşmedim çok şükür.. Hayvanda benim çekende benim yani [MENTION=4127]erdonmez[/MENTION] [MENTION=823]nicomedya[/MENTION] [MENTION=5657]strongarm[/MENTION]

çok güzel bir davranış, türk kullanıcılar içinde böyle anlayışlı olanda varmış...

Ben görevimi yaptım arkadaşlar, bu konuyu son uplayışım 2 saat sonra konuyu kapattıracağım ve ben gerekeni yapacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri