Hazır Editlenmiş Video Satışı Youtube İçin

• Kullanıcı baris13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

baris13

Kayıtlı Üye
Selamlar ;

Youtube için çocuk kanallarına özel video üretebilecek ekipmanlara sahibim.

Bahçeli bir evde ikamet ediyorum.

https://youtube.com/watch?v=ofedXhkvNEs

Örnek video da ki gibi, oyuncak çeşitleri ile hazırlanmış video editi yapılmış, telifsiz fon müzikleri vb. Eklenmiş, geçişleri yapılmış özel videolar üretebilirim

Böyle bir hizmet için forum da pazar var mıdır ?

Satın alım yapar mısınız ?

Fiyat ne düzeyde olmalıdır ?

1080P Full HD veya 720P ayarlayabilirim.

Kanalınıza video girişlerini de yapabiliriz

Mesajım bulunsun yakında ihtiyacım olabilir hocam
Hayırlısı olsun bu arada ortalama kaç dakikalık içerik üretiyorsunuz?
Dil olarak ing almnca her dil çalışabiliyormusunuz?

Mesajım bulunsun yakında ihtiyacım olabilir hocam
Hayırlısı olsun bu arada ortalama kaç dakikalık içerik üretiyorsunuz?
Dil olarak ing almnca her dil çalışabiliyormusunuz?

Selamlar,

Video uzunlukları 4-6 dakika arasında olacak ortalama.

Dil olarak videolarda konuşma olmayacağı için istediğiniz dil de kanallarınıza koyabilirsiniz.

Bence bunu kendinize ait yapabilirsiniz. Hikayeli olursa özellikle daha iyi olabilir.

Bence bunu kendinize ait yapabilirsiniz. Hikayeli olursa özellikle daha iyi olabilir.

1200 aboneli 4000 saati geçmiş bir kanala sahibim fakat para kazanma açılması beklenene kadar video üretip satmak daha mantıklı geldi, ilk aşamada.

Kum,su,çimen gerekirse havuz, küçük oyuncak tekneler vb. de kullanabilirim videolarda.

Kendim başlasam belki yoğunlaşma sorunu yaşarım ama müşteri olursa teslim etmem gereken iş gözüyle baktığım için videolar üretebilirim.

O yüzden bir tık kendim için üretmeye uzağım şu an

Örnek bir video yapın ve yükleyin mutlaka alıcısı çıkar. ( 10 -100 TL ) müşteri çıkacağını düşünüyorum

Örnek bir video yapın ve yükleyin mutlaka alıcısı çıkar. ( 10 -100 TL ) müşteri çıkacağını düşünüyorum

Ortalama video başı 80-100 TL arası gibi bir rakam düşünüyorum bende.

Yarın örnek yayınlayım o halde, bakalım sonrası nasıl gelişecek

Ortalama video başı 80-100 TL arası gibi bir rakam düşünüyorum bende.

Yarın örnek yayınlayım o halde, bakalım sonrası nasıl gelişecek

hocam size tavsiyem bazı yerleri kum doldurmayı ilkini yavaş sonraları hızlı yapmak, sonra bazı yerlerde örneğin kamyonun kumları dökme anında alma anında ses ve görsel efektler eklemiz dökülme ses efektleri eklemeniz vs vs örnek videolar var izlersniz anlarsınız. Videolarınız biraz çektim birleştirdim müziğide koyarım oldu bitti tarzı olmuş.Yinede Başarılar iyi satışlar.

hocam size tavsiyem bazı yerleri kum doldurmayı ilkini yavaş sonraları hızlı yapmak, sonra bazı yerlerde örneğin kamyonun kumları dökme anında alma anında ses ve görsel efektler eklemiz dökülme ses efektleri eklemeniz vs vs örnek videolar var izlersniz anlarsınız. Videolarınız biraz çektim birleştirdim müziğide koyarım oldu bitti tarzı olmuş.Yinede Başarılar iyi satışlar.

Selamlar,

Örnek video da ki paylaştığım içerik bana ait değil. Gereken yerlere bende efektler ekleyeceğim, aklımda vardı benimde.

Son düzenleme:
özgünde üretilse , youtube un bu tarz iceriklere karsı bakıs acısı nasıl ? pk kapatılıyor mu bu icerikte? son zamanlarda cogu animasyon veya cocuk kanalı pk kapandı cünkü

özgünde üretilse , youtube un bu tarz iceriklere karsı bakıs acısı nasıl ? pk kapatılıyor mu bu icerikte? son zamanlarda cogu animasyon veya cocuk kanalı pk kapandı cünkü

Çocuklarını videolarda kullanan ailelerin kanallarına vardı sanırım bu.

Bilgi var mı bu konuda tam net merak ettim bende

Bu örnekte ki videolar gibi kanalların durumu ne

Çocuklarını videolarda kullanan ailelerin kanallarına vardı sanırım bu.

Bilgi var mı bu konuda tam net merak ettim bende

Bu örnekte ki videolar gibi kanalların durumu ne

adblocku kapattığımda verdiğiniz video da direk reklamlar çıktı ayrıca şaşkınlık verici şekilde video 55m izlenmiş :eek: Tabi 2018 videosu olması o zamanlar bu sektörün dağ gibi patlamaması nedeniyle bu kadar izlenim almış. Bende Bu sektöre bi yeltenme yaptım fakat o kadar çok anahtar kelimeleri hapsetmişler ki aralarda kaybolup gidiyorsunuz hem Türkçe hem yabancı şekilde. Önerilenlere girmeyi bırakın adamlar başlığı bile bırakmamak için kendi videolarından binlerce çekmişler.Yani Anlayacağınız çok ama çok zor bir sektör olmuş artık.Yinede yılmadan video yaparsanız mutlaka bir gün tutacaktır. Başarılar.

Güzel bi içerik, render bekliyorum şuan ben bile izledim bir kaç dakika :D El kol gözükmesi biraz daha indirilir ise minimuma, sanırsam daha bi güzel olacak (misine gibi bir şey ile)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri