Hazır Kanal Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler...

france-1453

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Geçen Yıl 2 Bin Kanal Alıp Stok Yaptım .. Bu günlerde o kanalları kullanmaya başlayayım dedim Kanalları açmaya başladım Bi baktım kanlları satan İt kanalların hepsini kullanmış sağlam kanal yukardan başladım hiç yok sırayla gidiyorum ortalardanda alıyorum onlarda aynı ya kapanmış ya şifre deyişmiş ....

Kanal Alırken FORUMA Tam kayıtlı Olan kişilerden Alın .. KiMDEN aLDIMI Hatırlamıyorum Kanalların Bir kısmı ..

[email protected] 12345hilka --- kapanmış
[email protected] 12345lasse ---
[email protected] 12345eyrie ---
[email protected] 12345volar
[email protected] 12345sambo
[email protected] 12345elves --------- şifresi deyişmiş
[email protected] 12345limey --------- şifre deyişmiş
[email protected] 12345donny
[email protected] 12345carie ---
[email protected] 12345lungi
[email protected] 12345fixed
[email protected] 12345suzan
[email protected] 12345lenes
[email protected] 12345savin ---
[email protected] 12345cadiz
[email protected] 12345elden
[email protected] 12345tulip ----- şifresi deyişmiş
[email protected] 12345astir --- devre dışı
[email protected] 12345sousa
[email protected] 12345letch
[email protected] 12345hagia ---
[email protected] 12345whore
[email protected] 12345haida
[email protected] 12345junot --- hesap açık adsenseden kapanmış
[email protected] 12345waive --- hesap açık adsenseden kapanmış
[email protected] 12345snide
[email protected] 12345bania
[email protected] 12345osier ---
[email protected] 12345parts
[email protected] 12345homer ----- kanal spamdan kapalı

BUNLARI EKLEMİŞ NUMARALAR KAPALI .. ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM NUMARALARIN KİME KAYITLI OLDUĞUNU...
Burada dikkat etmeniz gereken Burda Her Kanal Satan Düzgün Karakter Deyil.. Kaydı Kuydu Olmayan Şahıslardan Kanal Almayın...

Birde Açık Kanalı Var Para kazanmaları Filan açık .. herhangi Biyere bağlamamışş ...
Bu it +18 Videolar Çalışmışş.. Böyle bir sapık karaktersiz Heriftende ancak bunlar beklenir...

Bunları Paylaşmamın Sebebi Böyle Ahlaksız Kişilere Pirim Vermeyelim Forum Olarak .. Bugün Banan Yarın Sana..

Ben geçen sene forum modu Sabırlı dan almıştım 100 tane. Çok az kanal tüketen biri olduğumdan hala 40-50 tanesi duruyor. Hiç bir hesapta bir yanlış çıkmadı. Ne şifre değişme nede telefon doğrulama direk giriyorum kullanmaya başlıyorum. Tavsiye ederim. 25/06/2015 de almışım hesapları mailden baktım.

[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] Mustafa abimiz candır gerisi heyecan ...
Şiddetle tavsiye edilir :) tabi önce numaraa almanız lazım :D

@Sabırlı Mustafa abimiz candır gerisi heyecan ...
Şiddetle tavsiye edilir :) tabi önce numaraa almanız lazım :D

Yazdım sabırlıya kanal almak için.. kanalım var diye sorun yapmıyordum kanalsız kaldık İtin yüzünden ..
Gmail açmakla ugraşmak istemiyorum başlıca zaman kaybı..
en güzeli hazır almak.

gmail ve şifreler çok tanıdık geldi.ya aynı kişiden aldık yada en azından bi ara beraber çalıştılar.ben kanal aldıgım herkesin isminide excceldeki kanal bilgilerinin sonuna ekliyorum.sonra kimden aldım diye düşünmeyeyim diye.tarihi,satıcısı hep kayıtlıdır bende.

edit : mail satıcılarında özellikle karşılaştıgım bişey var;bana sattıgı kanalı tutup başkasınada satma.kanalı alınca şifre degiştirmiyorum,1 ay sonra girip şifreyi degişeyim diyince bi bakıyorum şifre farklı ve kanala videolar atılmış.adama diyorum bu ne?başkasına vermiş kardeşim,ortagım,arkadaşım filan diyor.bunu üst üste 2-3 defa yapan satıcı tanıyorum.1 defa olursa yine bi nebze affedilebilir ama 2-3 defa oluyorsa bu hata degildir.sonra gelip kampanyam var,kanal alırmısın filan diyor.ben bidaha senden kanal alırmıyım arkadaş :D

Son düzenleme:
Yanlışlık olmuştur diyeceğimde bu işler hata kabul etmez. ben sattığım mailleri excel olarak gönderip bilgisayarımdan siliyorum. daha sonra şahıs gelip bilgisayarımdan excel dosyası silinmiiş tekrar atarmısınız dese atamam çünkü siliyorum yok oluyor. Ancak ve ancak şifrelern değiştirilmesi her zaman mail satıcısı kaynaklıda olmayabiliyor. eş dost arkadaşa yollanan şifreler, unutulabiliyor veya hacklenme olayı olabiliyor. Geçmiş olsun dilerim bir sonuca ulaşırsınız esenlikler.

gmail ve şifreler çok tanıdık geldi.ya aynı kişiden aldık yada en azından bi ara beraber çalıştılar.ben kanal aldıgım herkesin isminide excceldeki kanal bilgilerinin sonuna ekliyorum.sonra kimden aldım diye düşünmeyeyim diye.tarihi,satıcısı hep kayıtlıdır bende.

edit : mail satıcılarında özellikle karşılaştıgım bişey var;bana sattıgı kanalı tutup başkasınada satma.kanalı alınca şifre degiştirmiyorum,1 ay sonra girip şifreyi degişeyim diyince bi bakıyorum şifre farklı ve kanala videolar atılmış.adama diyorum bu ne?başkasına vermiş kardeşim,ortagım,arkadaşım filan diyor.bunu üst üste 2-3 defa yapan satıcı tanıyorum.1 defa olursa yine bi nebze affedilebilir ama 2-3 defa oluyorsa bu hata degildir.sonra gelip kampanyam var,kanal alırmısın filan diyor.ben bidaha senden kanal alırmıyım arkadaş :D

2,3 defa bu tarz hata yapanı banlamıyor musunuz:(

gereksiz yorumlar silinmiştir, tekrarı halinde cezalandırılacaksınız, rahatsız olduğunuz bir durum varsa report ediniz yönetici etiketlemek report etmek değildir..

ikili tartışmalara girmeyiniz..

bol kazançlar..

o arkadaş hala forumdayda banlamalısın bence abi.Forumun en büyük alışverişi kanal alım satımda yapılıyor isim saklamayın bence forum dışı bile olsa belirtin

bu konuda birşey yazmak isterdim ama olan gene şerefli adamlara olur o yüzden çok birşey demiyeceğim sadece kanalları alırken kanal sahibine soru sormaktan çekinmeyin , garantinizi alın.

2,3 defa bu tarz hata yapanı banlamıyor musunuz:(

öncelikle bu olay oldugunda sitede normal üyeydim hocam,öyle bi yetkim yoktu :)
alım yaptıgım kanal satıcıları hatırlar,ben gerektiginde degil aklıma geldikce kanal alır dururdum.hala da öyleyim,skypeda alım yaptıgım bi satıcı görünce mesaj atıp hazırda kanal varsa hala alırım.1,5 - 2 yıl önce aldıgım ama hala şifresini degiştirmedigim kanallarım var şimdi yeni yeni degiştirip giriş yapıyorum.

o arkadaş hala forumdayda banlamalısın bence abi.Forumun en büyük alışverişi kanal alım satımda yapılıyor isim saklamayın bence forum dışı bile olsa belirtin

konuyu açan kişi hatırlamıyor kimden aldıgını.benim yaşadıgım sorunu o da aynı kişide mi yaşadı bilemiyorum hocam.

Arkadaşlar Geçen Yıl 2 Bin Kanal Alıp Stok Yaptım .. Bu günlerde o kanalları kullanmaya başlayayım dedim Kanalları açmaya başladım Bi baktım kanlları satan İt kanalların hepsini kullanmış sağlam kanal yukardan başladım hiç yok sırayla gidiyorum ortalardanda alıyorum onlarda aynı ya kapanmış ya şifre deyişmiş ....

Kanal Alırken FORUMA Tam kayıtlı Olan kişilerden Alın .. KiMDEN aLDIMI Hatırlamıyorum Kanalların Bir kısmı ..

[email protected] 12345hilka --- kapanmış
[email protected] 12345lasse ---
[email protected] 12345eyrie ---
[email protected] 12345volar
[email protected] 12345sambo
[email protected] 12345elves --------- şifresi deyişmiş
[email protected] 12345limey --------- şifre deyişmiş
[email protected] 12345donny
[email protected] 12345carie ---
[email protected] 12345lungi
[email protected] 12345fixed
[email protected] 12345suzan
[email protected] 12345lenes
[email protected] 12345savin ---
[email protected] 12345cadiz
[email protected] 12345elden
[email protected] 12345tulip ----- şifresi deyişmiş
[email protected] 12345astir --- devre dışı
[email protected] 12345sousa
[email protected] 12345letch
[email protected] 12345hagia ---
[email protected] 12345whore
[email protected] 12345haida
[email protected] 12345junot --- hesap açık adsenseden kapanmış
[email protected] 12345waive --- hesap açık adsenseden kapanmış
[email protected] 12345snide
[email protected] 12345bania
[email protected] 12345osier ---
[email protected] 12345parts
[email protected] 12345homer ----- kanal spamdan kapalı

BUNLARI EKLEMİŞ NUMARALAR KAPALI .. ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM NUMARALARIN KİME KAYITLI OLDUĞUNU...
Burada dikkat etmeniz gereken Burda Her Kanal Satan Düzgün Karakter Deyil.. Kaydı Kuydu Olmayan Şahıslardan Kanal Almayın...

Ayni kanallar bende de var. 2015 yiliydi galiba. Hicbirinide kullanmak nasip olmadi.Cogu kapali, kalanlarda ya sifresi degismis, yada dogrulama istiyor.
Buyuk bir ihtimalle kanallari aldigimiz kisi ayni. Bulursan banada haber ver.

şifreler banada tanıdık geldi bende 2 yıl önce 1000 kanal almıştım açıp kullanıyorum allaha şükür bir sorun yok kimden aldığımıda hatırlamıyorum ama mail ve şifre sistemi aynı tarz

Ytofisten alıyorum kanalları şimdiye kadar bi sıkıntı çıkmadı tavsiye ederim

Hocam geçmişten aldığım maillere baktım 12345 ile bulunan şifreler buldum , bu forumdan birinden aldım ama günahına girmek istemiyorum.Ama bu tarz şifrelerin bulunduğu mailler var.

Edit:Forumda o kullanıcıyı arattım banlanmış

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri