Haziran ayı youtube kazançlarım yansımadı

koronline

Kayıtlı Üye
Haziran ayı youtube kazançlarım neden kesinleşmedi bilen varsa yardımcı olabilirmi?mayıs itibari ile 38$ kesinçleşmiş kazancım war.Kazançlarım neden yatmadı değil neden kesinçleşmedi.Bu nasıl anlıyoruz.team weaver ile bana yardımızı olacak varmı acillll.......

Ay sonunu bekle hocam daha öncede söyledim sana bunu sendin sanırım.

AZ ÖNCE ŞU MESAJ ADSENSE SAYFAMDA ÇIKMAYA BAŞLADI 23/07/2013 22:10 MESAJ:YouTube kazançlarınız ayın 15'inden önce AdSense ödemeleri sayfanıza eklenir ve toplam kazançlarınızın ödeme eşiğini aşması durumunda ödemenize dahil edilir. Tahmini kazançlarınız, YouTube kazançlarınızı içerecek şekilde güncellenmez.

FAKAT HAZİRAN AY'I ÖDEMELERİM HÂLÂ YANSIMADI

---------- Mesaj saat 22:23:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:23:00 civarında gönderildi. ----------

Ne halt edeceğiz bilemiyorum

Ay sonunu bekle hocam daha öncede söyledim sana bunu sendin sanırım.

çok sabırsızlandım ya daha ilk kazancım olacak gerçekten para yatacakmı hesabıma çok yatırım yaptım. inşallah para yatar yaaa.....nisandan beri bekliyorum

youtube bu ay ırttan cırttan kanalları para kazanmaya kapatılan hesapların, ücret hesaplamalarını yapmadı. şahsen bende beklemedeyim benimde bir bağlı hesabım şuan aynı durumda.

haziran ayı kazançların kesinleşmeden önce %20 kesinti yapılıyor eğer kesitiden sonra miktar 100 doların altına düşerse kesinleşmez yine sen önümüzdeki ayın 15 ini bekle başka çare yok.

haziran ayı kazançların kesinleşmeden önce %20 kesinti yapılıyor eğer kesitiden sonra miktar 100 doların altına düşerse kesinleşmez yine sen önümüzdeki ayın 15 ini bekle başka çare yok.

100 doların altına düşerse kesinleşmez diyorsun, fakat yüz doların altına düşen miktarıda göstermiyor ki ? dediğin gibiyse.

100 doların altına düşerse kesinleşmez diyorsun, fakat yüz doların altına düşen miktarıda göstermiyor ki ? dediğin gibiyse.

evet göstermiyor google ın işi belli olmuyor bazen %20 den fazla kesiyor baten %20 den az kesiyor onu tam anlamak için şöyle bi yöntem deneyebilirsin ben ilk ödememi aldığımda youtube analyticste ne yazıyorsa onu aldım örneğin youtube analyticste 100 dolar adsensede 130 dolar yazıyorsa analyticste yazan tutarı aldım.

Evet yunus aynen 100 doların altında bile olsa kesinlesirdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri