HD olmayan video Nasıl HD yüklenir.

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Paramedic

Kayıtlı Üye
Evet beyler Duydumki Youtube Hd videolara daha fazla para veriyormus o zaman bütün videoları Hd nasıl yükleyecegiz Şimdi Size Kendim uyguladıgım taktiği anlatacagım.

Evet beyler simdi elimizdeki 360 p yada 480 p videoyu youtube yüklüyoruz
daha sonrada hesabınıza 1 saniye yada 2 saniyelik hd video yüklüyoruz ama bu video özel olsun kimsenin görmesine gerek yok.BU VİDEO HESABIMIZDA SÜREKLİ KALSIN

Şimdi 360p videoyu yükledikten sonra içerik olusturma aracına geliyoruz
ordan bu 360p lik videoyu seciyoruz ilk basa, sonrasınada o 1 saniyelik hd videoyu ekliyoruz devamına tekrardan yayınla diyoruz ve o 360p lik video oluyor sana 720p.

Bu benim sürekli uyguladıgım bir taktiktir isterseniz sizde bu sekilde yapabilirsiniz.

Gerek yok herhangi bir dönüştürme programı ile yapabilirsiniz. Kaliteyi değiştirmeyeceksin sadece çözünürlüğü hd boyutuna ayarlayacaksın.
720p için 1280x720
1080p için 1920 × 1080 kullanabilirsiniz.

Gerek yok herhangi bir dönüştürme programı ile yapabilirsiniz. Kaliteyi değiştirmeyeceksin sadece çözünürlüğü hd boyutuna ayarlayacaksın.
720p için 1280x720
1080p için 1920 × 1080 kullanabilirsiniz.

dediğinizi bilmiyordum hocam teşekkürler,

[MENTION=4471]Mtkn58[/MENTION]

bence seninkine gerek yok pratik yöntem varken:D

Gayet de gerekli. Ne yani 1000 tane videonun herbirini convert mi edelim ? Arkadaşın taktiği gayet makul.

Ayrıca 1080 P lere vs gerek. Madem aldatıcı HD den bahsediyorsunuz, Frame height olarak 720 seçerseniz HD ibareli olur.

[MENTION=4471]Mtkn58[/MENTION]

bence seninkine gerek yok pratik yöntem varken:D

Ben tek tek video attığım için bir de sıralama öenmli olduğu için öyle yazdım. Benim için uygulanabilir bir yöntem değil. Ben sadece arkadaşlara böyle bir yöntem olduğunu da söylemek istedim. Sadece "Gerek yok " eklentisi yanlış olmuş. Spamcılar aklımın ucundan bile geçmedi hiç bulaşmadığım bir iş olduğu için. Sizin için iyi olabilir tabi.
Hem bak konu açan arkadaş da bilmiyormuş öğrenmiş oldu.

Gayet de gerekli. Ne yani 1000 tane videonun herbirini convert mi edelim ? Arkadaşın taktiği gayet makul.

Ayrıca 1080 P lere vs gerek. Madem aldatıcı HD den bahsediyorsunuz, Frame height olarak 720 seçerseniz HD ibareli olur.

Arkadaşın yaptığı aldatıcı hd değil mi ? Ne yani 360p yi gerçek 720p ye mi çeviriyor ?
Ayrıca ben bu yorumu yaparken spamcılar aklımın ucundan bile geçmedi. Sizin için iyi olabilir orasını bilemem. Ha 1000 video atacaksın sonra hepsini tek tek 720p ye çevireceksin boş iş.

Evet beyler Duydumki Youtube Hd videolara daha fazla para veriyormus o zaman bütün videoları Hd nasıl yükleyecegiz Şimdi Size Kendim uyguladıgım taktiği anlatacagım.

daha sonrada hesabınıza 1 saniye yada 2 saniyelik hd video yüklüyoruz ama bu video özel olsun kimsenin görmesine gerek yok.BU VİDEO HESABIMIZDA SÜREKLİ KALSIN

ordan bu 360p lik videoyu seciyoruz ilk basa, sonrasınada o 1 saniyelik hd videoyu ekliyoruz devamına tekrardan yayınla diyoruz ve o 360p lik video oluyor sana 720p.

Bu benim sürekli uyguladıgım bir taktiktir isterseniz sizde bu sekilde yapabilirsiniz.

daha fazla para vermez aramalarda başa çıkartır ;)

Ben tek tek video attığım için bir de sıralama öenmli olduğu için öyle yazdım. Benim için uygulanabilir bir yöntem değil. Ben sadece arkadaşlara böyle bir yöntem olduğunu da söylemek istedim. Sadece "Gerek yok " eklentisi yanlış olmuş. Spamcılar aklımın ucundan bile geçmedi hiç bulaşmadığım bir iş olduğu için. Sizin için iyi olabilir tabi.
Hem bak konu açan arkadaş da bilmiyormuş öğrenmiş oldu.

Arkadaşın yaptığı aldatıcı hd değil mi ? Ne yani 360p yi gerçek 720p ye mi çeviriyor ?
Ayrıca ben bu yorumu yaparken spamcılar aklımın ucundan bile geçmedi. Sizin için iyi olabilir orasını bilemem. Ha 1000 video atacaksın sonra hepsini tek tek 720p ye çevireceksin boş iş.

Arkadaşım, zaten taktiğin özü aldatıcı HD olduğu için her iki yöntemi de kastederek kullandım o ibareyi.

Şunu anlatmaya çalışıyorum. Sende haklısın ancak biraz daha geniş açıdan bak. Binlerce film yükleyen birisinin 1080 P convert işlemini yapmaya çalıştığını bir düşün, 2 saatlik bir videoyu 1080 P ye convert ettin mi hiç ?

Bak sende öğrenmiş oldun. 1080 P değil sadece frame height i (ascept raito) ile 720 ye çıkarsan yeter, aradaki fark işlem için ayrılan zaman kaybı olur.

bu kadar eziyete gerek yok arkadaşlar

YOUPLOADER botu 360p yükleyeceğiniz bir videoyu bile dolgu yöntemiyle 1080p HD gösteriyor youtube'a

Arkadaşlar herkse merhaba öncelikle saygılarımla..
Benim 1080p videolarım var ve ben bunları yüklediğimde nedense 360pye dönüşüyor ben pek anlayamadım bu Google yardım açıklama kısmından yardım edermisiniz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri