hedefimizliderlik.com hakkında bilgisi olan var mı?

weberesice

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşımın eşi internette denk gelmiş, merak sarmış ve etrafta bilgisayarla en fazla uğraşan kişi ben olduğumdan benden araştırmamı istedi.

Ben aslında bu gibi sistemlere asla sıcak bakmam, hiç denemedim bu zamana kadar zaten.

Sitelerine ve sitedeki vidonun kalitesine baktığında bile insan işkilleniyor zaten.

GLOBAL MANAGER ACADEMY
EVİNİZDEN VEYA OFİSMİZDEN HAFTADA SADECE ( 4 ) SAAT ÇALIŞARAK
AYLIK ( 1.000 ) VE ÜZERİ GELİR ELDE EDEREK DAHA RAHAT YAŞAMAK
İSTEYEN BİLGİYE AÇIK BİLGİSAYAR BİLGİSİ VE KENDİNE ÖZ GÜVENİ OLAN
18 YAŞ VE ÜZERİ BAY BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ.
REF:
www.gercekis.com/

Herneyse daha fazla uzatmadan arkadaşlar, ben araştırıyorum, net olması açısından size de sormak istedim, bu siteyi ve sistemi daha önceden duymuş, ilgilenmiş, bilgisi olan arkadaş var mı?

benim çalıştığım sistemde 30 lira önce para yatırıyoduık bir link veriyorlardı o linki sosyal medyada dağıtarak bizim gibi üye olmalarını sağlıyorduk sonrada üye olup 30 lira yatırırsa o kişiş 10 lirası bizimdi sonrada 150 lira para yatıyorduk ürün alıyorduk o üye yaptığımız kişi altımıza yazılıyordu oda 150 liralık alışveriş yapmak zorundaydı yapınca belirli bir yüzdesi bize geliyordu

benim çalıştığım sistemde 30 lira önce para yatırıyoduık bir link veriyorlardı o linki sosyal medyada dağıtarak bizim gibi üye olmalarını sağlıyorduk sonrada üye olup 30 lira yatırırsa o kişiş 10 lirası bizimdi sonrada 150 lira para yatıyorduk ürün alıyorduk o üye yaptığımız kişi altımıza yazılıyordu oda 150 liralık alışveriş yapmak zorundaydı yapınca belirli bir yüzdesi bize geliyordu

Tam uzak durulması gereken sistem! Teşekkürler kardeşim bilgi için.

Mantığı biraz network marketing benziyor ve piramit sistemi gibi geldi bana uzak durulması gereken bir iş bence.

Forex siteleri yeni üyelere ulaşmak için böyle isim soy isim telefon numaralarını alıyor ve istemesen bile 1 ayda en az 4 kere Forex e katılmak istermisiniz kazançlı sistem diye anlatmaya başlıyor, kanmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri