Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Noktasından Virgülüne Kadar Katılıyorum Hocam Sanaвαттυѕαу;382027' Alıntı:Kardeşim sen şaka mısın ? Adam yüzlerce mail sattı napsın otursun hepsini tek tek ödesin mi ? Adamda mı sıkıntı vardı ? Yandex olan tüm kanallar kapatıldı , Sana laf anlatmaya çalışılmaz zaten , Begenmiyosan güle güle , Bence git mahkemeye ver![]()
Tam komedi arkadaş bu adam ya çoğu kişinin yandexler sıfırlandı diyoruz anlamada sıkıntımı çekiyorsun dostum?
bu rısk her daim yokmu idi buna rağmen kapanan kanalların telafisi vardı konusunda tutamayacağınız sozlerın alltında kalmayın altına yorum yazıldı dıyede konu kapatmak sanırım güzel cozum
вαттυѕαу;382027' Alıntı:Kardeşim sen şaka mısın ? Adam yüzlerce mail sattı napsın otursun hepsini tek tek ödesin mi ? Adamda mı sıkıntı vardı ? Yandex olan tüm kanallar kapatıldı , Sana laf anlatmaya çalışılmaz zaten , Begenmiyosan güle güle , Bence git mahkemeye ver![]()
Üyeliği silin gitsin![]()
вαттυѕαу;382038' Alıntı:O her zaman var ? Eeee bunu biliyosun , kapanınca paranı ödemek zorunda mıE Varsa öyle bişi 1000 kanal alayım kapanınca paraları gelcek nasıl olsa
![]()
вαттυѕαу;382040' Alıntı:Hahahaa Emir büyük yerdenYetkim olsa hemen
![]()
siliyorum son bi isteğin varmı![]()
kapanan kanalların telafısı konusu bu satış sayfasında vardı onuda geçtim hiç alış verıs yapmadan adama desdek olan adamı haklı görene ne demeli bilemiyorum artık ben hakkımı arıyorum bu kucuklukse ben kucugum sızın gıbı yandaş lar buyuk olsun buyuk olu buyuk.
Bence ödenmesi gerek. Neden derseniz maili alan adamın bir suçu yok çünkü. Satanında yok fakat yine de telafisini yapmak durumunda. Normalde 1-2 kişinin kanalları kapanınca böyle bir iade durumu yapılıyorsa adil olunması için bu durumda da yapılması gerekli diye düşünüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.