Arkadaşlar 2 farklı hesapla video kanalım var. Henüz 3 hafta kadar oldu bu siteyle tanışalı ve yt üzerinden para kazanma girişimim.
Kanallarımından birinin "En çok görüntülenen" 7 videosunun bilgisini sunuyorum;
Onlarca makale okudum, videolar izledim fakat net bişeyler oluşmuş değil kafamda. Aylık 1.000 TL ilâ 5.000 TL arasında kazananları biliyorum çevremde fakat sorularımı yanıtsız bırakıyorlar sanki benim kazananmam onu etkileyecekmiş gibi kendine müslüman çok var. Herneyse,
Gerçekten Youtube üzerinden ayda belirli miktar para kazanan uzman birinin bana yardımcı olmasını rica ediyorum.
# Hangi tür video yüklenmeli ?
# Türkçe mi yüklenmeli ?
# Video yüklenirken nelere dikkat edilmeli ?
# Para kazanmak için en az ne kadar "Görüntülenme" olmalı ?
# Görüntülenme'nin yüksek olması için elden bişey gelir mi?
# Farklı video sitelerinden video indirirken ne tür videolara dikkat edilmeli ?
# Başlangıç aşamasında yani henüz 3 haftalık çaylaklar (ben) bu yolda nasıl ilerlemeli ?
# Alt kanal mı mantıklı yoksa farklı hesap kanal mı?
# "Telif hakkı ihtarları : İyi durumda değil" uyarısı olan kanal bir sorun teşkil eder mi? ederse nasıl çözüm yolu aranmalı ?
# 1k izlenimi olan video neden sonrasında "Para kazanılan" durumundan telif istiyor ? (Bunu başından istemesi gerekmiyor mu?)
Yalnızca uzmanların bakmasını rica ediyorum. Teşekkürler.
Bu arada sorularıma cevap verirken hakkımda biraz önbilgi amacıyla kendimeden bahsedeyim;
Yazılımcıyım, Şirketim var. yaklaşık 200'den fazla Kamu ve özel sektör website referansım var. Seo vs. konularda bilgim ve tecrübem oldukça iyi. Adsense'i yalnızca youtube için kullanmıyorum.
Kanallarımından birinin "En çok görüntülenen" 7 videosunun bilgisini sunuyorum;
Onlarca makale okudum, videolar izledim fakat net bişeyler oluşmuş değil kafamda. Aylık 1.000 TL ilâ 5.000 TL arasında kazananları biliyorum çevremde fakat sorularımı yanıtsız bırakıyorlar sanki benim kazananmam onu etkileyecekmiş gibi kendine müslüman çok var. Herneyse,
Gerçekten Youtube üzerinden ayda belirli miktar para kazanan uzman birinin bana yardımcı olmasını rica ediyorum.
# Hangi tür video yüklenmeli ?
# Türkçe mi yüklenmeli ?
# Video yüklenirken nelere dikkat edilmeli ?
# Para kazanmak için en az ne kadar "Görüntülenme" olmalı ?
# Görüntülenme'nin yüksek olması için elden bişey gelir mi?
# Farklı video sitelerinden video indirirken ne tür videolara dikkat edilmeli ?
# Başlangıç aşamasında yani henüz 3 haftalık çaylaklar (ben) bu yolda nasıl ilerlemeli ?
# Alt kanal mı mantıklı yoksa farklı hesap kanal mı?
# "Telif hakkı ihtarları : İyi durumda değil" uyarısı olan kanal bir sorun teşkil eder mi? ederse nasıl çözüm yolu aranmalı ?
# 1k izlenimi olan video neden sonrasında "Para kazanılan" durumundan telif istiyor ? (Bunu başından istemesi gerekmiyor mu?)
Yalnızca uzmanların bakmasını rica ediyorum. Teşekkürler.
Bu arada sorularıma cevap verirken hakkımda biraz önbilgi amacıyla kendimeden bahsedeyim;
Yazılımcıyım, Şirketim var. yaklaşık 200'den fazla Kamu ve özel sektör website referansım var. Seo vs. konularda bilgim ve tecrübem oldukça iyi. Adsense'i yalnızca youtube için kullanmıyorum.