Hepimiz icin hersey guzel gidiyor ama...

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar r10da okudugum bazi yazilar ve yorumlarda youtubede suan yapilan bu isin kisa vadeli birsey oldugu ve bitebilecegi tarzinda yazilar var. Aranizda webmasterlar varsa soruyorum sizce bu durumun olma olasiligi nedir ?

Benim şahsi fikrim youtube'un bitme olasılığı %0,01 :)

öyle birşey olabilir. Yani her firma bazı şeylerde değişiklik gösterebilir. Bu genel bir kavram. Ancak benim şahsi düşüncem, milyar dolarlar ile çevrilen bir şirket, böyle bir uygulama getirmez. neden getirmez? çünkü %80'i reklam içeren video oluşturucuları, video yükleme işini bırakır, ve youtube bu durumda %50'si güncel olmayan videolara reklam atmak zorunda kalır ki atmaz. Buda onun için büyük bir kayıp. Youtube; özgün video çekenlere muhtaçtır.

Benim şahsi fikrim youtube'un bitme olasılığı %0,01 :)

Youtube bitmez ama soyle bir durum varki bizim gibi spam calisan insanlarin bitme olasiligi ? Youtube bu sekilde giderse cogu kisinin gunluk hayattaki isinde alamadigi paralari aliyoruz hatta cok fazlasini yani cok guzel olur fakat bir suphe var nedense

Bitebilir , Ama google'ın böyle birşey yapacağını sanmıyorum Adsense Senelerdir Websitelerinde Reklam hizmeti sunuyordu Youtube Adsense ile çalışmalı Başka bir reklam ağı düşünülemez. Sadece biraz daha zorlaştırabilirler Youtube iş ortağı alırken ;) yani kısacası devam eder.

Hocam selamlar,

"şu an yapılan bu iş"in ne olduğunun çok önemi var. Benim görüşüm spam seçeneğinin, yt2yt çalışmaların, emeksiz (üzerine alınmasın kimse, ben alınmıyorum :D) çalışmaların gün geçtikçe kazanç getirmesinin zorlaşacağı kesin. Ancak reklam piyasasını göz önünde bulundurduğumuzda Youtube'ten para kazanılma olayının sonlanacağını (yakın bir tarihte sonlanacağını) iddia etmek yalnızca gülünç bence. Özgün videolar her şekilde kazanacaktır...

Biteceğini hiç sanmam youtube google adsense dışında bir reklam şirketiyle çalışamaz.

Youtube bitmez ama soyle bir durum varki bizim gibi spam calisan insanlarin bitme olasiligi ? Youtube bu sekilde giderse cogu kisinin gunluk hayattaki isinde alamadigi paralari aliyoruz hatta cok fazlasini yani cok guzel olur fakat bir suphe var nedense

Bence spam olayının bitmesi bi yandan iyi olur.Herkes para kazanmak için özgün video yapmaya çalışır.Ama bitmesin yani :D :D

Her ışık kesintisinden sonra ortaya atılan komplo teorilerine tekrar merhaba diyelim :)
Böyle bi şeyin şu süreçte mümkün olmayacağını bi kaç maddeyle açıklamaya çalışıyım hocam

1.Google Youtube'u neredeyse 2 Milyar $ karşılığında satın aldı.Böylesine büyük şirketler yatırım yapılamayacak yerlere büyük meblalar ödememez ödeyemez.
2.Youtube yayınladığı her şarkı için yayıncılara para ödüyor.0 gelir ile sonsuza kadar Google'ın kasasından harcayamaz bu durum en çok Google'a zarar verir.
3.Google Youtube'den kazançları daha fazla arttırmak için adımlar atmaya çalışırken böyle bi şeyi göze alıp 0 kazanca dönmeyi düşünmesi neredeyse imkansız.
4.Türkiye'de bile bu olay duyulduktan sonra bi çok webmaster site işleriyle uğraşmayı bırakıp Youtube'a yoğunlaştı dünya genelinde de bu böyledir.Google'ın Youtube'yi feshi adsense gelirlerinde yüksek miktarda kayıba yol açar ki Google'ın en büyük gelir kaynağı adsense böyle bi şeyi göze alamazlar ha batmaya niyetleri varsa hodri meydan :)

Bence spam olayının bitmesi bi yandan iyi olur.Herkes para kazanmak için özgün video yapmaya çalışır.Ama bitmesin yani :D :D

Sahsen spam olayi biterse kamera karsisina gecip birseyler yapmaktansa sitelerimi kuamrar seo calismasini yapar makale aramaya baslardim ama soyleki youtube cok kolay geliyoe bunlarin yaninda bitmesin...

---------- Mesaj saat 03:31:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:28:12 civarında gönderildi. ----------

Her ışık kesintisinden sonra ortaya atılan komplo teorilerine tekrar merhaba diyelim :)
Böyle bi şeyin şu süreçte mümkün olmayacağını bi kaç maddeyle açıklamaya çalışıyım hocam

1.Google Youtube'u neredeyse 2 Milyar $ karşılığında satın aldı.Böylesine büyük şirketler yatırım yapılamayacak yerlere büyük meblalar ödememez ödeyemez.
2.Youtube yayınladığı her şarkı için yayıncılara para ödüyor.0 gelir ile sonsuza kadar Google'ın kasasından harcayamaz bu durum en çok Google'a zarar verir.
3.Google Youtube'den kazançları daha fazla arttırmak için adımlar atmaya çalışırken böyle bi şeyi göze alıp 0 kazanca dönmeyi düşünmesi neredeyse imkansız.
4.Türkiye'de bile bu olay duyulduktan sonra bi çok webmaster site işleriyle uğraşmayı bırakıp Youtube'a yoğunlaştı dünya genelinde de bu böyledir.Google'ın Youtube'yi feshi adsense gelirlerinde yüksek miktarda kayıba yol açar ki Google'ın en büyük gelir kaynağı adsense böyle bi şeyi göze alamazlar ha batmaya niyetleri varsa hodri meydan :)
Hocam bilgileri bende biliyorum ama korku yani olayin isikla falan alakasi yok onlar yeni gelenlerin panigi ben onlari atlatali cok oldu :) kazanclarim cok yuksek bu zamanda bunlari alan cokta insan yoktur gitmesinden korkar insan tabi

Eger Google Youtube uzerinden adsense'i kapatirsa,Facebook'un ekmegine yag surmus olur.Bilindigi uzere Facebook yakinda viral reklamlara baslayacak...Rekabet ortaminin olusacagi yerde,sistemin en buyuk oyuncusunun cekilmesi hic mantikli bir is olmaz.Boyle bir durumda Youtube'un popularitesi %50 oraninda duser ve cezbediciligi kalmaz..Boyle laflar her zaman cikar fakat isin ilginc yani hicbir yabanci forumda bu konuda tek kelime edilmezken,bizim "cok bilmis" webmasterlarimiz surekli boyle spekulasyonlari ortaya atarlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri